20 Yaşında Üniversiteye Hazırlanma
-
Güzel Kardeşim Benimde Yaşım 24 Ve Coğrafya 3.Sınıftayım..
Lisede 1 Sene Kaldım Okul Bitti 3.Senemde Kazandım..Arkadaşlarım Üniyi Bitirdi,Askere Gitti,İşe Girdi (2 Sene Oldu) Ve Evlendiler..
Kader Kısmet Bazı Şeyler.Ama Sorun Etme Bence Bi Sene Daha Hazırlan Güzel Bir Bölüm (İstediğin) Kazan..Tecrübe İyidir Üniversitede Daha İyi Ve Eğlenceli Olur Emin Ol ;)
-
Asla yaşını dert etme. Bende bi kız bokuna hayatımın 5 senesini yaktım ( aslında yaktım denemez, sadece o an öyle olmasını istiyordum ). Onun peşinden okuduğu üniversiteye gitmek için 2 senelik inşaat teknikerliği okudum, babam 4 senelik diploma isteyecek dedi, bende tamam dedim alırız. İnşaat müh. kazandım. İkimiz farklı şehirde olunca araya mesafe girdi ve ayrıldık. Daha sonra ben 3. sınıfta bıraktım mühendisliği, zaten sevmemiştim bölümü de hocaları da ve bunu kendim için değil onun için yaptığımın farkına vardım. Kendim için bişeyler yapmaya karar verdim ve tekrar sınava girdim ve mimarlığı kazandım. Şimdi okul bitiyor ve sevdiğim mesleği yapıcam.
Soranlar olur diye yazıyorum. İnşaat Müh. ile Mimarlık arasında ne fark var niye bıraktın niye tekrar inşaat ile ilgili bölüm okudun diye. İkisi arasında uçurumlar var. Mimarlık sadece inşaattan ibaret değil ! ;)
Sen de kendine 3 seçenek vermişsin. Seçeneklerini sil ve BEN NE YAPMAK İSTİYORUM diye sor kendine!!! Kimsenin seni istemediğin bişeyi yapmaya yapacağı yorumlarla zorlamasına izin verme! Bizi biz yapan aldığımız kararlardır.
-
Değil 20, 24 olsan bile sınava hazırlan. 2. seçenekten vazgeçme. elimde imkan olsa 27 sinde bile girerdim. Daha çok gençsin
sakabey tarafından 18/Haz/15 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
2 senelik bölüm tercih etme canım kardeşim. Sorun okumak değilse okumadan iyi yerlere gelme ihtimalin var. Birazcıkta sana bağlı bu olay yaşın daha 20 ben 45-50 yaşında mühendislik okuyanlar gördüm.Para kazanmak kendini geliştirmeye bağlı.
-
Yaş sadece rakamdır, bunu unutma.
-
hakikaten özgüvenim yerine geldihem okuyup hem çalışıcam yaşı artık dert etmicem
-
Naruto bunu yazdı
hakikaten özgüvenim yerine geldihem okuyup hem çalışıcam yaşı artık dert etmicem
2 YILLIK OKUDUK NE İŞE YARADI ? SADECE İŞÇİ MAAŞI VAR ELİNDE.
BEN BİLE DGS GİRECEĞİM. 4 YILLIK OKUMAYAN BU DEVİRDE EŞŞEK DENİYOR.
GİT 4 YIL OKU. Bİ BAKMIŞSIN YÜKSEK LİSANS YAPARSIN.
2 YILLIK MEZARLIKTIR GİREN BİR DAHA ZOR 4 YILLIK OKUYOR ŞİMDİ SİSTEM DEĞİŞTİ GERÇİ.
UMARIM BAŞARIRSIN PARAYI HER ZAMAN KAZANIRSIN BOŞVER PARAYI YURT KREDİ KURUMU DESTEK VERİR.YAŞIM 28 E GİDİYOR. HALA OKUMAKTA ISRARLIYIM KAZANIRSAM ÇALIŞMADAN ZOR AMA DENEYECEĞİM
kaygusuz tarafından 19/Haz/15 02:04 tarihinde düzenlenmiştir