200.000 TL İle Ne İş Yapmalı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Adam Akıllı pc Market

Beleş wireless kahramanı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

hotfile upload yap kazan hacı sermaye gerektirmez :)

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Öncelikle mezun olur olmaz derinlemesine bir araştırma yap. Daha sonra belirlediğin sektörde iş bul, çalış. Deneyim kazan, yoksa paranı çarçur edersin, elinde sapı kalır. Bir kaç yıl çalış, iş tecrübesi kazan.  Asla ve asla elindeki paranın tamamını bir işe yatırma. En fazla yarısıyla başla. %50 ihtimalle zaten tutturamayacaksın. Çünkü bir kaç yıllık bir tecrübeyle sektörde tutunma oranın asla %50 üzerine çıkmaz. Ve bir gerçek, herzaman hesap ettiğinden daha fazla para harcarsın.

" Kro "
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ticaretten ne kadar anladığına ve çevrendeki olumlu koşulların seni ne yöne doğru itelediğine bakarak karar vermelisin , ne bileyim bir yerden uygun bir tedarikçi başka bir yerde birşey talep eden daimi bir müşteri bulmuşundur ona göre fırsat değerlendirmek doğru olur 

ama diyosanki ben hiç bihalttan anlamam kimseyle bağlantımda yok ama işte bi miktar param var, ozaman en iyisi yiyecek içecek olayı muhtemelen ya da arkadaşın dediği gibi fuhuş ya da erotik başka bir mevzu;  çünkü insanlar var oldukça ss yemek yemeyi ve çiftleşmeyi talep edeceklerdir ama ipod almayı yada evlerine şömine yaptırmayı talep etmeyedebilirler. bu iki işi yapmak için ticari zeka fln pekte gerekli değil nasısa vitrine koydğnda gören talep edecek 

arkadaşlar inşaat, elektrikçilik fln yazmış - ona bakarsan tavukçuluktanda muazzam kar eden var ama herkes yapamaz olaydan anlıyormu bunu yapacak şahıs hele böyle teknik detayı yoğun konularda , biliyonuz ki internet sektöründe de muazzam kar dönüyor ama sadece para yeterlimi muhteşem karlara ulaşmak için ? 

bundan ötürü dönerci aç gitsin 

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

hocam bence yapmadıysan önce askerliği yap askerden sonra ufkun açıldığını göreceksin şimdi milyon yatırım da yapsan o parayı senden iyi kimse yönetemez yada yönetmez ne yaparsan yap askerde her şey karışacak gideecek gelecek cok büyük zarar edersin o para da çarcur olur gider

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

100 bini ayır ve git gemi kaptanı ol ben öyle yapardım vala :S

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

İnşaat sektörü için Vinç alıp kiraya verebilirsin.150 milyarlık bir vinçi 7 8 milyara aylık kiralayan şirketler var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

işten anlayan biriyle e-ticarete girerdim ben olsam. Çünkü potensiyel çok fazla. Alıcıda bir o kadar var..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

bim aç

profesyonel kahveci?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    medikal protez işine girebilirsin tabiki bi yurt dışı firma bayiliği ile inanılmaz paralar döner. Bunun yanında hayvan besi işinede girebilirsin kafanı kullanırsan besiclik ile 200.000 1 yıl sonra 1.000.000 olur bunun yanında aktif çalışmak istiyorum ben dersen network işine girebilirsin. Daha tarz sahibi ve geliri çok iyi olan bir iş isterim dersen özellikle iç mekan basımı yapan, iç mimarlar çalıştıracağın bir iç dekorasyon şirketi kurabilirsin. Daha özgür free bir iş istiyorum dersen 3 tane profesyonel fotoğrafçı bulur fotoğraf işine girersin Bebek müdavimlerinden herkesi tanırsın ancak getirisi olmaz geldiği gibi gider onlarla aynı standartta yaşayabilmek için.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 24848 Toplam Mesaj: 56