200.000 TL İle Ne İş Yapmalı?
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
mehmetdiyebiri bunu yazdı:
beyaz et sektörü kadar kârlı iş yoktur günümüzde. 250.000 TL'ye yaklaşık 50.000 hayvan kapasiteli bir tavuk çiftliği açabilirsin bu da sana ortalama 60 günde 30.000 - 50.000 TL arasında geri dönüş yapacaktır (brüt değil net kâr). Daha da bilgilenmek istiyorum diyorsan özel mesaj at inciğini cinciğini yazayım hocam.
Alakası yok , yeni hesaplattık 50k kapasiteli bir yer herşey dahil 400.000 Tl civarı tutuyor :)
Parayıda 40 günde bir alıyosun , 40 günde bi kesim oluyo..
-----------------------------smirnoff bana mı anlatıyon tavukçuluk işini : ) 250.00 ile 300.000 arasında bir fiyat değilde 400.000 tl fiyat çekenler size sağlam kitlemeye çalışmışlar ; ) peşin para her şeyi değiştirir.
-
Daha önce ticaretle uğraşmadıysan dükkan veya dükkanlar al. Kirala gitsin.
-
masaj işine gir ankara da adam paraya para demiyor 3 tane balili kız getirticen olay bitti :))
-
İşlek bi yer tutup
Digiturk faturasi
Ttnet faturasi
Dogalgaz faturasi
Su elektirik
Parça kontör
Gibi bi fatura tahsilat veznesi acardim İyide getirisi olurdu ...
-
Devletin veridği krediler var misal hayvancılık yapıcansın devlet sana 100bin veriyo ve bir kaç zaman sonra geri ödeme yapmanı sağlıyo hemen istemiyo vede 100bine çok cüzi bir miktar ödüyosun ki bunun %25ini devlet karşılıyo yani 100bine 1bin fazla ödesen aldıgın yere o 1binin 250tlsinide devlet veriyo yeterki sen ticaret yap diyo yani,
böyle birşey vardı ismi nedir tam bilmiyorum. Yukarıda verdiğim rakamlar tutmaya bilir,Ha bide sana örnek veriyim hayvancılık sektörüne gir bul baya bi alan bilmem kaç dönümlük kur oraya tesisini güvenliğini ofisini veterinerini 4'4lük bi yer ver kücük baş hayvanı büyük baş hayvanı hem derisinden hem sütünden hem etinden her şeyinden faydalan. Bayramda paraya para demezsin. Kücükken al besle senede 1 kere dogum yapıyo zaten git gide coğalır. Elindeki paraya hayvancılık sektörüne giricem diyede devletten aldıgın parayla birleştirdinmi o para sana yeterde artar bile. Kısa zamanda kar a geçersin. İşin ehli kişilerlede muhabbetin oldunmu tamamdır.