200.000 TL İle Ne İş Yapmalı?
-
ne yaparsan yap ama al sat yap devir üretim devri değil bu aralar
-
beyaz et sektörü kadar kârlı iş yoktur günümüzde. 250.000 TL'ye yaklaşık 50.000 hayvan kapasiteli bir tavuk çiftliği açabilirsin bu da sana ortalama 60 günde 30.000 - 50.000 TL arasında geri dönüş yapacaktır (brüt değil net kâr). Daha da bilgilenmek istiyorum diyorsan özel mesaj at inciğini cinciğini yazayım hocam.
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı:
-----------------------------
beyaz et sektörü kadar kârlı iş yoktur günümüzde. 250.000 TL'ye yaklaşık 50.000 hayvan kapasiteli bir tavuk çiftliği açabilirsin bu da sana ortalama 60 günde 30.000 - 50.000 TL arasında geri dönüş yapacaktır (brüt değil net kâr). Daha da bilgilenmek istiyorum diyorsan özel mesaj at inciğini cinciğini yazayım hocam.
Alakası yok , yeni hesaplattık 50k kapasiteli bir yer herşey dahil 400.000 Tl civarı tutuyor :)
Parayıda 40 günde bir alıyosun , 40 günde bi kesim oluyo.. -
fast food sektörüne yönel franchise iyidir
-
Hocam arkdaşlarında söylediği gibi üretim sektörü için çok az bir sermaye bu nedenle hizmet sektörüne yönelmeni tavsiye ederim.
-
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı olmuş..
-
-
ExpirE bunu yazdı:
100 bini ayır ve git gemi kaptanı ol ben öyle yapardım vala :S
-----------------------------Denemeye değer.
İnşaat sektörü yakında patlar hele ufak firmaların sesi soluğu çıkmaz artık büyük rant oluştu. İddaa bayisi olabilir Ya da eğlence mekanı aç
Yok ben bunları yapmam diyorsan büyük firmalardan birinin bayiliğini al.
-
Bayan kuaförü :D
-
bboy_kaya bunu yazdı:
Arkadaşlar, ortalama 200.000-250.000 TL ile siz olsanız nasıl bir yatırım yapardınız? Hangi sektöre yönelmek akıllıca? Ticaret yapmayı düşünsem, neyin ticaretini yapmalıyım? Franchisinge yönelicek olursam, tavsiye edebileceğiniz, kazanç oranı yüksek hangi markalar var? Kısaca, bu parayla nasıl iyi iş yapabilirim?
-----------------------------müridlere yardımda bulunabilirsin süper bi yatırım :D