folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2007 Cebit Buluşması

2007 Cebit Buluşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    çok erken açmışınız la konuyu (: 1 ay kala official topic açılır şimdiden planlara başlamayın genelde hep yalan olur onlar hele şu sıralar gelcem diyenelrden direk tırsın gelmezler :) kimin gelip kimin gelmiyiceği 1 gün önce belli olur.

geçen sene en büyük dumuru be yaşamışımdır heralde forumd akimse gelmicek lan dedim gittim cebite koko ve sorci karşıladı kimse varmı dedim 2-3 kişi dediler o büyük alana bi indim 50 kişi üstüme koşuodu gel lan buraya hoyyt die (: göt olduğum ve dumur olduğum andır.

daha sonra tarikatımızın şeyhi cüppesi ve sakalıyla katıldı yanındada deynekcisi rene vardı (: ttnet standında under abi geldi 50 kişi omuzlara aldık ahaha under zero çok yaşa die :) ne eylenceydi ya..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    içerde ttelekomun notdefterlerini almamız süperdi hele dagıttıkları bedava arma kartlarını almaız stnadı sömürmüştük :D:D tanju abü ile resim çekilmemiz amdnin standına girmek için sahte sahte şirketler yazdırmamız :D:D süperdi yaa inşallah busenede gelicem tabi okulu bırakıp askere gitmezsem :D:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    Flood_Mania hojam eyvallah da ben onu şey anlamında söyledim, yani biraz tanınıp çevre edineyim tarikatten anlamında

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Tabi foruma katılırsan iyi olur ama katılmazsanda dışlanmazsın :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    O dağıtııkları telefon kartlarını 3 ay öncesine kadar kullandım walla...Busene kısmet olursa bi yıllık alacam :D

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    a.q mc yargic paso milleti mankenlere goturuodu 25 kişi bi yerde 25 kişi bi yerde ara dur sora en sonunda çözum buldum aq abü bekle ben su standa bakcam diyip kacıyodu ttum kolundan çıkana kadar bırakmadım :D yoksa 25 kişiyi birden goturuodu sapık

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pich
    pich's avatar
    Erkek
    abi ben sizi geçen sene fuarda gördüm başınızda gözleir içeri girk bi adam vardı şimdi resimlere baktım anladım renegaleden miş çok hıyara benziyo o adam ya ben gelirim ama rengaylelen ordaysa onla anı şey içine girmem gözleri patlak ağzıda kocaman

kilot
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    pich kendindemisin sen?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    lan sen harbi piçsin bence

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pich
    pich's avatar
    Erkek
    abi yalan yok bide şişko var saçları kıvırcık tam bi ayı ya şimdi sordum onuda sorcrer miş abi o nası bi adam ya götüde kocaman

kilot
Toplam Hit: 12541 Toplam Mesaj: 127