2007 Cebit Buluşması
-
çok erken açmışınız la konuyu (: 1 ay kala official topic açılır şimdiden planlara başlamayın genelde hep yalan olur onlar hele şu sıralar gelcem diyenelrden direk tırsın gelmezler :) kimin gelip kimin gelmiyiceği 1 gün önce belli olur.
geçen sene en büyük dumuru be yaşamışımdır heralde forumd akimse gelmicek lan dedim gittim cebite koko ve sorci karşıladı kimse varmı dedim 2-3 kişi dediler o büyük alana bi indim 50 kişi üstüme koşuodu gel lan buraya hoyyt die (: göt olduğum ve dumur olduğum andır.
daha sonra tarikatımızın şeyhi cüppesi ve sakalıyla katıldı yanındada deynekcisi rene vardı (: ttnet standında under abi geldi 50 kişi omuzlara aldık ahaha under zero çok yaşa die :) ne eylenceydi ya.. -
içerde ttelekomun notdefterlerini almamız süperdi hele dagıttıkları bedava arma kartlarını almaız stnadı sömürmüştük :D:D tanju abü ile resim çekilmemiz amdnin standına girmek için sahte sahte şirketler yazdırmamız :D:D süperdi yaa inşallah busenede gelicem tabi okulu bırakıp askere gitmezsem :D:D
-
Flood_Mania hojam eyvallah da ben onu şey anlamında söyledim, yani biraz tanınıp çevre edineyim tarikatten anlamında
-
Tabi foruma katılırsan iyi olur ama katılmazsanda dışlanmazsın :)
-
O dağıtııkları telefon kartlarını 3 ay öncesine kadar kullandım walla...Busene kısmet olursa bi yıllık alacam :D
-
a.q mc yargic paso milleti mankenlere goturuodu 25 kişi bi yerde 25 kişi bi yerde ara dur sora en sonunda çözum buldum aq abü bekle ben su standa bakcam diyip kacıyodu ttum kolundan çıkana kadar bırakmadım :D yoksa 25 kişiyi birden goturuodu sapık
-
abi ben sizi geçen sene fuarda gördüm başınızda gözleir içeri girk bi adam vardı şimdi resimlere baktım anladım renegaleden miş çok hıyara benziyo o adam ya ben gelirim ama rengaylelen ordaysa onla anı şey içine girmem gözleri patlak ağzıda kocaman
-
pich kendindemisin sen?
-
lan sen harbi piçsin bence
-
abi yalan yok bide şişko var saçları kıvırcık tam bi ayı ya şimdi sordum onuda sorcrer miş abi o nası bi adam ya götüde kocaman
Toplam Hit: 12541 Toplam Mesaj: 127