2007 Cebit Buluşması
-
walla atla vapura gel beşiktaşa ben götürürüm seni fuara kadar....hatırlarımda geçen sene avcılardan fuara gitmek için taksime gidip servise binecektim...Tabi o zmanlar bilmiyorz istanbulu.saolsun mürit kardeşlerim yonlendirmişti beni...Herneyse artık öğrendik sayılır..Beşiktaş civarindan gidenler olursa(ki artık beşiktaş da oturuyorm) beraber gideriz....
-
Bu arada compucum ben karşılarım bu sefer...topragımızsın yalnız bırakmam seni...
-
Bizi karşılayan yok a.q
-
vutkubay saol... flood_mania ile konustum beraber gidicez sanırım... sanada tsk. ama... onemli olan niyet ! :)
-
8mm biz akdenizden topluca gideriz hacim :) merak etme yalniz birakmam seni,kurda kusa yem etmem istanbullarda :P,
-
Kime niyet kime kısmet! :P Geçen sefer çok öttüm geliyorum diye, gelemedim; Bu sefer sessiz sakin bir şekilde gelicem =)
-
otobuste cok kuyruk oluo ya o can sıkıo. bu sene kadıkoyden daha kalabalık gidersek ins. hareket amirini dovelim soforu gasp edip otobusude caldıkmı tamamdır. evlere servis bilem cekeriz (: bişiler yapmak lazım yol cekilmio yoksa 30kişilik otobuse 100kişi binince.
-
Woow bende geliom bu sene beyler =) aq geçen sene 1 gün ile kaçırdım tbt yi :( biz pazar günü gittik iş ve otobüs tutma vs.vs sebebi ile.Cebitteki sıcak suratlı adamlara soruom diom dün tbt geldimi hea biüssürü çekirge sürüsü gibiydiler geziolardı dio =) herkes şaşırmış aq tbt yi görünce =) Ama 1 önerim var bu yıl pazar gününe denk getirelim bence toplantıyı çünkü çalışanlar vs.vs de var onlarıda düşünmek lasım ;)
-
ben biraz kabul ettirebilirsem kendimi tariqate (inş) mutlaka gelicem :)
-
Seni reddeden yokki aslanım.
Toplam Hit: 11570 Toplam Mesaj: 127