folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2007 Cebit Buluşması

2007 Cebit Buluşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    walla atla vapura gel beşiktaşa ben götürürüm seni fuara kadar....hatırlarımda geçen sene avcılardan fuara gitmek için taksime gidip servise binecektim...Tabi o zmanlar bilmiyorz istanbulu.saolsun mürit kardeşlerim yonlendirmişti beni...Herneyse artık öğrendik sayılır..Beşiktaş civarindan gidenler olursa(ki artık beşiktaş da oturuyorm) beraber gideriz....

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Bu arada compucum ben karşılarım bu sefer...topragımızsın yalnız bırakmam seni...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bizi karşılayan yok a.q

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    vutkubay saol... flood_mania ile konustum beraber gidicez sanırım... sanada tsk. ama... onemli olan niyet ! :)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    8mm biz akdenizden topluca gideriz hacim :) merak etme yalniz birakmam seni,kurda kusa yem etmem istanbullarda :P,

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Kime niyet kime kısmet! :P Geçen sefer çok öttüm geliyorum diye, gelemedim; Bu sefer sessiz sakin bir şekilde gelicem =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    otobuste cok kuyruk oluo ya o can sıkıo. bu sene kadıkoyden daha kalabalık gidersek ins. hareket amirini dovelim soforu gasp edip otobusude caldıkmı tamamdır. evlere servis bilem cekeriz (: bişiler yapmak lazım yol cekilmio yoksa 30kişilik otobuse 100kişi binince.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    Woow bende geliom bu sene beyler =) aq geçen sene 1 gün ile kaçırdım tbt yi :( biz pazar günü gittik iş ve otobüs tutma vs.vs sebebi ile.Cebitteki sıcak suratlı adamlara soruom diom dün tbt geldimi hea biüssürü çekirge sürüsü gibiydiler geziolardı dio =) herkes şaşırmış aq tbt yi görünce =) Ama 1 önerim var bu yıl pazar gününe denk getirelim bence toplantıyı çünkü çalışanlar vs.vs de var onlarıda düşünmek lasım ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    ben biraz kabul ettirebilirsem kendimi tariqate (inş) mutlaka gelicem :)

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Seni reddeden yokki aslanım.
Toplam Hit: 11570 Toplam Mesaj: 127