2007 Cebit Buluşması
-
Irf ne olursa olsun gel biz yaşa bakmayız önemli olan tbt kardeşligi.)
-
bu sene bende gelecem ama kadıköy-üsküdardan gelecek warmı onu bilmiom kompu trenle falan gelecem dedi haydarpaşa garında incekseninz benide alırmısınız birde
BENDE TİŞÖRT İSTİYORUM -
la sorci hiç unutmuycam olm.
reneyi holyi görünce zevke geldin kendinden geçtin.tmm anladık holy ile karşılaşmak büyük bir heyecan ve sevinç kaynagı ama :D unuttun bizi,
sana güvendik bizde istanbuldan geri dönüş parası yoktu a.q.
şükürki sınıf arkadaşımda istanbuldaydı :) .
yer bilmeiz yurt bilmeiz bindik bi otobüse yanımda jezreel wardı galiba adama soruom hareme nasıl gidecem ters ters bakıo bende bilmiom dio(zaten ksık kısık gözleri war):D .seninle iş yaparsam 2 olsun... tatara ettiginiz kadar sorciyede edin beyler sewap niyetine
-
gecen sene ablamın dugunune denk geldı cebıt oyusden gelemedım ama bu sene ıkı elım kanda olsa gene gelıcem su turkcell maskotunu bıde ben gorım
-
hakketten abi çok karaktersiz adamım ben :)))
ben o olayı unuttum :D götünü skim vegapc emi :) ne hatırlatıyosun..
neyse cezamızı paklarız kütahyaya geliriz sana bi ayran kola sölerim ödeşiriz abi :) -
Ben O Vakitler Askerde Olcam Size Katlamacagımın Derin Üzüntüsünde Kendimi 70 lik Rakı Şişelerinde Arayacagım. -
her zaman gelmek istemişimdir bi türlü gelememişimdir ama bu sefer gene gelemiyorum çünkü askere gidiyorum (: a.q :=(
-
Istanbul'a disardan gelecekler underzero yu bulsunlar direk :) abi sagolsun adrese teslim gibi calisti,kendisine tekrar tesekkur ederim.Kendisine kalsa gelip adanadan evden alip,cebit bitisinde tekrar adanaya getirip evime kadar birakacakti :) Istanbul da tek hayal kirikligini haremde yasadim,oyle otogarmi olur hic yakismiyor :)
-
Yaşanabak mekan değilki a.k. istanbul...
Cebite girip geri kacacan :)))
Tariqat yaşam tarzıdır abi bi site değil... -
peki bu çömezi kim haydarpaşadan alıp fuara goturcek ?? :D:D:D
Toplam Hit: 12542 Toplam Mesaj: 127