2009-2010 Katkı Payları (Harçlar)
-
herkese geçmiş olsun arkadaşlar % 500 oranında bi zam yapılmıs sanırım meslek yuksek okulları nerdeyse 2 milyar olan bölumleri war makine insaat vs.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Ulke bizim , devlet bizim , universiteler bizim ama paran yoksa okumayacaksin.Burada ters giden birseyleri kimse gormuyor mu ?
-----------------------------Olay sadece harçlarla bitmiyor ek olarak.Üni içinde de ne paralar gidiyor hocam.ITU'de mekik bile ücretli anasını satim.Kafam girsin hepsine.
-
exorcise bunu yazdı:
-----------------------------herkese geçmiş olsun arkadaşlar % 500 oranında bi zam yapılmıs sanırım meslek yuksek okulları nerdeyse 2 milyar olan bölumleri war makine insaat vs.
-----------------------------
bu harbi dogru mu ya :S bırakaym gideym ben askere bu ne lan :S -
dogru ewet%500
-
mantıklı değil %500 ne dionuz abi siz öle şey mi olur ya :S
-
foxxly ugur0 beyler o sigorta paraları 75er lira geri verildi, geri verilmesi için bölümünüzdeki kırtasiyeden dilekçeyi alıp gerekli alanlara isminizi bölümüzü öğrenci numaranızı filan yazıp veriyordunuz onlar gerekli mercilere ulaşıyordu, bununla ilgili bi çok yazı yazıldı, bilmediğinizi bilsem pm atardım,
-
Olmaz öyle şey ya şakamı lan bu benim 4. senem %100 zamlı yatıracam 2 milyarsa 4 milyar mı olacak oha yuh çüş vs...
edit:"Engelliler entegre yüksekokulunda ikinci öğretim ücretleri yaklaşık yüzde 500 arttı." allah belanızı vermesin lan Ödüm bokuma karıştı düzgün okuyun şu haberleri. :S
2.edit:Ben böyle yökün ..........
-
Hadi bakalım inşallah burslar daha fazla artar :\ 180 liradan tahmini 200-210 lira olacak kredi ve burslar. Bunu da hesaba katalım. Fen edebiyata bağlı matematik bölümünde total 284 lira oldu harç.
Matematiği tercih edin öss'ye girenler :D Hem az para ödüyosunuz hem fıstık gibi bölüm iş imkanı filanda çok.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hadi bakalım inşallah burslar daha fazla artar :\ 180 liradan tahmini 200-210 lira olacak kredi ve burslar. Bunu da hesaba katalım. Fen edebiyata bağlı matematik bölümünde total 284 lira oldu harç.
Matematiği tercih edin öss'ye girenler :D Hem az para ödüyosunuz hem fıstık gibi bölüm iş imkanı filanda çok.
-----------------------------şakamısın ? yazdığın yorumla kendinle dalga mı geçiyorsun? Üniversite mezunları işsiz geziyor memlekette sana göre kriz yok bu memlekette. bütün fabrikalar mühendis alıyor bu memlekette...Burslara ümidini bağlayarak kaderci bir hayat yaşadığını gösteriyorsun...burslar kaderle değil. yönetim kurulunca alınır...yani bu bana göre : acaba patron ne zaman maaşları tam verecek der gibiyim...yazık...
-
Hocam şimdi ben 2 yıllık Bilgisayar Programlama okuyacam inş. 2.öğrenim yazcam ne kadar vercem yani :S