2010-ÖSYS Yerleştirme: Yükseköğretim Programları Ve Kontenjanları Kılavuzu
-
hangı uni kac puandan alıo hangısı ben anlamadım
-
dönüştürülmüş puanı yazıyor hocam en sonda. 0.12 li ve 0.15li sıralamalarıda yazıyor fikir vermesi açısından. hangisini soruyorsun mesela örnek üzerinde gösterelim.
edit akbayram
-
fazla post göz çıkarır.
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------hangı uni kac puandan alıo hangısı ben anlamadım
-----------------------------
yok oyle bisey zaten gecen yil aldigi siralamalari gozonunde bulundurarak yerlesip yerlesemeyecegini kestirip tercih yapcaksin -
peki sıralamalarda 0,12liyemii 0,15liyemi bkıcaz aralarında ortalama 10,000 farkediyo az değil
-
KGD bunu yazdı:
peki sıralamalarda 0,12liyemii 0,15liyemi bkıcaz aralarında ortalama 10,000 farkediyo az değil
-----------------------------kendi alanında 0.15 alan dışı tercih yapacaksan 0.12 liye bakıcaksın
-
Kreston bunu yazdı:
KGD bunu yazdı:
-----------------------------kendi alanında 0.15 alan dışı tercih yapacaksan 0.12 liye bakıcaksın
-----------------------------sağol hocam
-
çogu bölümde 0,12 0,15 bölümleri boş ve bu bölümler yeni açılan bölümler degill 5-6 yıllık bölümler bunun nedeni nedir ?
-
eray bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
yok oyle bisey zaten gecen yil aldigi siralamalari gozonunde bulundurarak yerlesip yerlesemeyecegini kestirip tercih yapcaksinöyleyse o zman bu cetvelı nıe vermısler :S istanbul üni inşaat muhendisliği için ne sartlar gerekıo yuzde sıralama falan söleyeblck kımse varmı
-
Bosluk bunu yazdı:
eray bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
yok oyle bisey zaten gecen yil aldigi siralamalari gozonunde bulundurarak yerlesip yerlesemeyecegini kestirip tercih yapcaksinöyleyse o zman bu cetvelı nıe vermısler :S istanbul üni inşaat muhendisliği için ne sartlar gerekıo yuzde sıralama falan söleyeblck kımse varmı
-----------------------------2010 kılavuzunda 45000 diye vermişte ben güvenmiyorum ona diğer güvendiğim bi kaynak 31500 diyor bu daha gerçekçi