2014 Sıgara Zammı
-
Benim anlamadığım sigara zammına göbek atan insanlar.Neymiş içmeyin efendim iyi oluyor diyorlar.Yahu devlet biz içmeyelim diye değil, geliri artsın diye bu zamları yapıyor.Sanki sadece sigaraya geliyor bu zam.Eğer sigara içme oranı düşerse bu zammı elektirik, su, doğalgaz, benzinden alırlar.O zamanda için mi diyeceksiniz anlamıyorum.
Ayrıca sigara zammı yapıldıkça vergi kaçakçılığı artıyor.İnsanlar kaçak sigaralara yöneliyor mecburen.Devlet sanki kendi eliyle kaçak sigaralara yol veriyor gibi.İlginç bir durum.
-
viceroy switch yazmıyo lan hiç bi yerde, zam gelmedi mi yoksa?! cok seviniyorum bak!!!
-
aklı olan , parası az olan , artık paranın nereye gittiğinin bir önemi olmadığını anlayan sarma sarıyor veya kaçak alıyoe 2.5 - 3 tl ye.
parası bol olan , veya vaz geçemeyen paket alıyor.
abi ayda bir nargle için püfür püfür. Bir set 60-70 tl iyisinden tütün. Sizi rahat rahat götürür : ) keyif alın sohbet edin. Bağımlılığınızdan kurtulun.
-
Sıgara zararlıdır ama siz nasıl başka zevklerinize para veriyorsanız bende buna veriyorum Sıgara candır.
-
-
bundan sonra kaçak içmeyen kaamosu götünden siksinler teröre yardımsa yardım amk yko ekonomiye zararsa zarar
-
elinizde sigara sarmayı öğrenip golden virginia'ya başlayın. harika tütün bence içimi çılgınca keyifli.
-
bugün winston light aldım. 8 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.
-
morf1n bunu yazdı
Kendini zehirlemek aptallıktır,
Hele birde zehirlenirken para vermek içler acınası...
Sanane lan ? Çok mu akıllısın sen ? Ne yaptın da konuşuyosun anten ?
-
Adıyaman tütünü