2015 Zammı Geldi ( Cep Telefonları )
-
Vestel'e kafam girsin. Hemde boynumla beraber.
-
Prometheus bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
iphone 6 64 gb yi 2500 e almıştım 350 tl kardayım. altın gibi mübarek.
acaba 350 tl kârda mısın yoksa 2500 tl zararda mısın :D
Hocam yıllarca android kullandım ve diyebilirim ki note 4 versen değişmem. telefonu açtıgın an istediğin herşeyi bekletmeden yapıyor ya rehberi anında açıyor ya rom atmana gerek kalmıyor ya tüm uygulamalar problemsiz stabil çalişiyor ya note 4 de aynı para ama yerini tutmuyor. boşa geçmedim ios a ve rahatim ve benim gibi teknoloji manyagı adam kendine ızdırap çektirmez enim ol :)
CyberAngel bunu yazdıTelefona zam geldiğinide ilk kez duyuyorum.Benim bildiğim hep düşeler.
hocam ek vergi geldi ya. yeni yıl gte şemsiye ile girdik ülkece haberimiz yok :) sarayın parası nasıl çıkacak başka türlü.
archair23 bunu yazdıiphone 6 64 gb 2030 almıştım bende. bu ülkeden hiç birşey alınmaz bunun kanatına vardım.
öyle deme hocam aslında burda yaşamasak eğlenceli ülke :)
mataramasuko bunu yazdıSizin ne biçim müşterileriniz var 2500 ü bi telefona veriyo ama iki üç yüz lira için kafalarını taşlara vıruyorlar :)
sorma hocam ya adam hat üstüne 2 tane cihaz almış 250 tl 300 tl fatura ödüo son faturası 3 tl fazla gelmiş söylemediğini bırakmıyo al 3 tl yi sus dicem diyemioz. yazık ya.
-
icabinda tikladigim program 1 sn gec acilsin ama 2500 lira cebimde dursun :) populerizmin kolesi olmusum demiyosunuzda yok şöyle yok böyle :)
-
Tnrsk bunu yazdıicabinda tikladigim program 1 sn gec acilsin ama 2500 lira cebimde dursun :) populerizmin kolesi olmusum demiyosunuzda yok şöyle yok böyle :)
hocam alternatif alacağın cihazlar bedava degil.
veriyorsun kendine en uygun cihazı alacaksın :)
-
ayfonum var yehhuuu
-
PanxeR bunu yazdıTnrsk bunu yazdıicabinda tikladigim program 1 sn gec acilsin ama 2500 lira cebimde dursun :) populerizmin kolesi olmusum demiyosunuzda yok şöyle yok böyle :)
1000 teleye aldığım htc one m7 den daha iyi olduğunu mu ima ediyorsun sen? 😄
-
mataramasuko bunu yazdıPanxeR bunu yazdıTnrsk bunu yazdıicabinda tikladigim program 1 sn gec acilsin ama 2500 lira cebimde dursun :) populerizmin kolesi olmusum demiyosunuzda yok şöyle yok böyle :)
1000 teleye aldığım htc one m7 den daha iyi olduğunu mu ima ediyorsun sen? 😄
m7 çıktıgında 2 bin tl di m9 çıktıgında 2500 tl di
daha iyi daha kötü tartışılır , alternatif cihazlar bedava degil diom demi :)
A model araba alırsınız B model alırsınız arada fiyat farkı olur beğendiğinizi alirsiniz.
Hocam telefon satıom ben bu işi yapıom bilmem farkındamısın :)
PanxeR tarafından 03/Oca/15 14:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Iphone lar eskiden çok daha cazipti. Android telefonlar stabil değil, yazılım ve donanım yönünden çok eksik ve destek konusunda yetersizdi. Son 1 senedir çıkan android amiral gemileri (Note4, Z3, M8, G3) iphone dan çok daha üstün. Iphone güvenliymiş de, stabilmiş de vs vs bunlar artık hikaye. Bu saatten sonra o paraları iphone a vermek gereksizdir. Daha özgür bir platform olan android ile yola devam etmek gerekir diye düşünüyorum.
-
qoqo bunu yazdı
Iphone lar eskiden çok daha cazipti. Android telefonlar stabil değil, yazılım ve donanım yönünden çok eksik ve destek konusunda yetersizdi. Son 1 senedir çıkan android amiral gemileri (Note4, Z3, M8, G3) iphone dan çok daha üstün. Iphone güvenliymiş de, stabilmiş de vs vs bunlar artık hikaye. Bu saatten sonra o paraları iphone a vermek gereksizdir. Daha özgür bir platform olan android ile yola devam etmek gerekir diye düşünüyorum.
geçen yılın amirali note 3 ü kullan öyle gel hocam. gereksiz ise senin için gereksiz stabil ise senin için stabil.
elimin altında olmayan cihaz yok , note 4 bile kendine geç geliyor en stabil cihazlar htc onem7 m8
g3 gerçekten çok güzel bir cihaz ama fiyatı yüzünden eleştirmeyin ben kullanımı için satın aldım ki yılların androidcisiyim kendime kötülük etmişim :)
not : android kullanırken bende sizin gibiydim .
not2 : tereciye tere satmayalim :)
PanxeR tarafından 03/Oca/15 14:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Android'i root yapmazsanız ios kadar güvenli bir işletim sistemidir. Root yapınca uygulamalar telefona istediğini yapabiliyor.