folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 2015 Zammı Geldi ( Cep Telefonları )

2015 Zammı Geldi ( Cep Telefonları )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vestel'e kafam girsin. Hemde boynumla beraber.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

iphone 6 64 gb yi 2500 e almıştım 350 tl kardayım. altın gibi mübarek.

acaba 350 tl kârda mısın yoksa 2500 tl zararda mısın :D

Hocam yıllarca android kullandım ve diyebilirim ki note 4 versen değişmem. telefonu açtıgın an istediğin herşeyi bekletmeden yapıyor ya rehberi anında açıyor ya rom atmana gerek kalmıyor ya tüm uygulamalar problemsiz stabil çalişiyor ya note 4 de aynı para ama yerini tutmuyor.  boşa geçmedim ios a ve rahatim ve benim gibi teknoloji manyagı adam kendine ızdırap çektirmez enim ol :) 

CyberAngel bunu yazdı

Telefona zam geldiğinide ilk kez duyuyorum.Benim bildiğim hep düşeler.

hocam ek vergi geldi ya. yeni yıl gte şemsiye ile girdik ülkece haberimiz yok :) sarayın parası nasıl çıkacak başka türlü.

archair23 bunu yazdı

iphone 6 64 gb 2030 almıştım bende. bu ülkeden hiç birşey alınmaz bunun kanatına vardım.

öyle deme hocam aslında burda yaşamasak eğlenceli ülke :) 

mataramasuko bunu yazdı

Sizin ne biçim müşterileriniz var 2500 ü bi telefona veriyo ama iki üç yüz lira için kafalarını taşlara vıruyorlar :)

sorma hocam ya adam hat üstüne 2 tane cihaz almış 250 tl 300 tl fatura ödüo son faturası 3 tl fazla gelmiş söylemediğini bırakmıyo al 3 tl yi sus dicem diyemioz. yazık ya.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    icabinda tikladigim program 1 sn gec acilsin ama 2500 lira cebimde dursun :) populerizmin kolesi olmusum demiyosunuzda yok şöyle yok böyle :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    icabinda tikladigim program 1 sn gec acilsin ama 2500 lira cebimde dursun :) populerizmin kolesi olmusum demiyosunuzda yok şöyle yok böyle :)

hocam alternatif alacağın cihazlar bedava degil.

veriyorsun kendine en uygun cihazı alacaksın :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

ayfonum var yehhuuu

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı

1000 teleye aldığım htc one m7 den daha iyi olduğunu mu ima ediyorsun sen? 😄

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı

1000 teleye aldığım htc one m7 den daha iyi olduğunu mu ima ediyorsun sen? 😄

m7 çıktıgında 2 bin tl di m9 çıktıgında 2500 tl di

daha iyi daha kötü tartışılır , alternatif cihazlar bedava degil diom demi :) 

A model araba alırsınız B model alırsınız arada fiyat farkı olur beğendiğinizi alirsiniz.

Hocam telefon satıom ben bu işi yapıom bilmem farkındamısın :) 

PanxeR tarafından 03/Oca/15 14:12 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Iphone lar eskiden çok daha cazipti. Android telefonlar stabil değil, yazılım ve donanım yönünden çok eksik ve destek konusunda yetersizdi. Son 1 senedir çıkan android amiral gemileri (Note4, Z3, M8, G3) iphone dan çok daha üstün. Iphone güvenliymiş de, stabilmiş de vs vs bunlar artık hikaye. Bu saatten sonra o paraları iphone a vermek gereksizdir. Daha özgür bir platform olan android ile yola devam etmek gerekir diye düşünüyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Iphone lar eskiden çok daha cazipti. Android telefonlar stabil değil, yazılım ve donanım yönünden çok eksik ve destek konusunda yetersizdi. Son 1 senedir çıkan android amiral gemileri (Note4, Z3, M8, G3) iphone dan çok daha üstün. Iphone güvenliymiş de, stabilmiş de vs vs bunlar artık hikaye. Bu saatten sonra o paraları iphone a vermek gereksizdir. Daha özgür bir platform olan android ile yola devam etmek gerekir diye düşünüyorum.

geçen yılın amirali note 3 ü kullan öyle gel hocam. gereksiz ise senin için gereksiz stabil ise senin için stabil.

elimin altında olmayan cihaz yok , note 4 bile kendine geç geliyor en stabil cihazlar htc onem7 m8 

g3 gerçekten çok güzel bir cihaz ama fiyatı yüzünden eleştirmeyin ben kullanımı için satın aldım ki yılların androidcisiyim kendime kötülük etmişim :) 

not : android kullanırken bende sizin gibiydim . 

not2 : tereciye tere satmayalim :) 

PanxeR tarafından 03/Oca/15 14:17 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Android'i root yapmazsanız ios kadar güvenli bir işletim sistemidir. Root yapınca uygulamalar telefona istediğini yapabiliyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 5632 Toplam Mesaj: 65