2015 Zammı Geldi ( Cep Telefonları )
-
Mustafa bunu yazdı
Vestel'e kafam girsin. Hemde boynumla beraber.
Poh kokar mustafam etme :))
-
DrKill bunu yazdı
Daha anti damping zammı gelmedi. İşte o zaman fiyatlar fahiş fiyat olacak. Telefon alacaklar bu 2 ay içinde iyi araştırsın, zira bende alacağım artık bir tane.
Yok metal kasa felan diyorlar ya. Hani maliyetli felan diyorlar. A.k. Buzdolabı + çamaşır makinesi + LG g2 alırım 2700 TL ye kimi kekliyorsunuz lale apple?
1200TL 10 YIL GARANTI LAN 10 YIL AMK

+
650TL
+1060TL LG G2 32 GB ------- EKSİ 100 TL bonus veriyor gittiidiyorda 960 TL ye 0 LG g2 32 GB
LG g2 de yapabileceğim, iphone da yapamayacağım birşey kimse sayamaz. Ama iphone da kırk takla ile yapabileceğim lg g2 ile çok daha kolay yapabileceğim bir sürü şey yazabilirim ki yazmışlarda.
Beyin bedava.
bence de bedava, mesela one m8 2500 den girdi piyasaya neymiş yekpare aliminyum kasa. Amk yekpare aliminyum bisiklet o kadar pahalı değil
edit: aliminyumun kilosu 3-4 lira hurdacıda :)
mataramasuko tarafından 03/Oca/15 15:35 tarihinde düzenlenmiştir -
yok ben iphone'a cidden ısınamadım, developer adamın kullanacağı bir telefon gibi gelmiyor bana. Android telefonlar daha güzel, daha esnekler.
Tablet konusundada iPad çok hoşuma gidiyor, iOS'un bahsettiğiniz kullanıcı dostu tarafı iPad'de anlaşılıyor ve keyfini alıyorsun iphone'da değil. -
kvasir bunu yazdı
yok ben iphone'a cidden ısınamadım, developer adamın kullanacağı bir telefon gibi gelmiyor bana. Android telefonlar daha güzel, daha esnekler.
Tablet konusundada iPad çok hoşuma gidiyor, iOS'un bahsettiğiniz kullanıcı dostu tarafı iPad'de anlaşılıyor ve keyfini alıyorsun iphone'da değil.ipadde aşırı rahat ona lafımız yok. ama ben 2-3 ayda bir rom atıcam aga rahat edemiyorum yoksa :D
-
yine zenginin malı zühürdün çenesini yormuş .
-
diger telefonlara geldimi zam ? samsunglara felan
-
üçbuçuk milyar verip empiüç indirememek :(
acımasız gerçekler.
-
TheKorsans bunu yazdıkvasir bunu yazdı
Tablet konusundada iPad çok hoşuma gidiyor, iOS'un bahsettiğiniz kullanıcı dostu tarafı iPad'de anlaşılıyor ve keyfini alıyorsun iphone'da değil.ipadde aşırı rahat ona lafımız yok. ama ben 2-3 ayda bir rom atıcam aga rahat edemiyorum yoksa :D
haklısın hocam düzenli güncelleme gelmeyince üretici 10 ay sora cihaza sktiri çekince rom atmaktan başka çare kalmıyor s3 aldım 4.4.4 vermedi adamlar iphone 4s daha eski 2015 mayıs a kadar gincelleme desteği var
-
Android özgürlüktür bence. Dışardan yazılım yüklemeye kapat mp3 yollanıp almasına izin verme hatta bluetooth dosya gönderimini kısıtla o zaman android de hızlı olur. Mıncıklayamadığım sistemi ne yapayım ben. Ben ne olduğundan ziyade nasıl çalıştığına bakarım. iphone a ısınamadım hatta en son icloud olayından sonra hiç ısınamadım.
-
Bu zammın sorumlusu Vestel 'dir. Panxer hocam dükkana Vestel telefon almaya gelenleri vazgeçir. İbneler bir telefonda satamasa kardir.