2015 Zammı Geldi ( Cep Telefonları )
-
mataramasuko bunu yazdı
Sizin ne biçim müşterileriniz var 2500 ü bi telefona veriyo ama iki üç yüz lira için kafalarını taşlara vıruyorlar :)
imana geldim hocam bu nasıl bir tespit cidden ayakta alkışlıyorum helal olsun :D
-
Prometheus bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
iphone 6 64 gb yi 2500 e almıştım 350 tl kardayım. altın gibi mübarek.
acaba 350 tl kârda mısın yoksa 2500 tl zararda mısın :D
:))))
-
Gecen elimde ayfon vardi icine film atacam.yok itues yukle yok cloud yukle. Smart die satilan telefon benden salak cikti.bide eski ayfon vardi.film atacaktim yok mp4 e cevir vs vs.
Applein gelecegi yok.su anda iyi olabilir ama android ilerde her turlu 3 e katlar.su anda kafa kafaya diyebiliriz.fakat hangisi daha hizli gelisiyor derseniz android.bu yuzdende ilerde kesinlikle android
-
Ekerci bunu yazdı
Gecen elimde ayfon vardi icine film atacam.yok itues yukle yok cloud yukle. Smart die satilan telefon benden salak cikti.bide eski ayfon vardi.film atacaktim yok mp4 e cevir vs vs.
Applein gelecegi yok.su anda iyi olabilir ama android ilerde her turlu 3 e katlar.su anda kafa kafaya diyebiliriz.fakat hangisi daha hizli gelisiyor derseniz android.bu yuzdende ilerde kesinlikle android
yok hocam ya ayfon a gectim kaliteyi anladim 2500 u verince daha bi kaliteli geldi hatta 3500 veriyosun portakal suyu veriyolar yaninda :) -
seboist bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Sizin ne biçim müşterileriniz var 2500 ü bi telefona veriyo ama iki üç yüz lira için kafalarını taşlara vıruyorlar :)
imana geldim hocam bu nasıl bir tespit cidden ayakta alkışlıyorum helal olsun :D
abi har vurup harman savunarak zengin olunmuyor. benim ne tanıdıklarım var 5 haneli geliri olup işinde kuruş hesabı yapan.
-
Ekerci bunu yazdı
convert etmene gerek yok bir player hepsini oynatır hd player yada vlc tercihim.
çok kolay ftp üzerinden film çekebilirsin sorun yok. youtube klip indirebilirsin sorun yok
illa usb ile atacam dersen gene itunes üzerinden atabilirsin
bi problem yok yani hocam çözüm çok bu arada flv , mkv mpeg dosyaları atıyorum daha oynatamadıgım çıkmadı.
-
Daha anti damping zammı gelmedi. İşte o zaman fiyatlar fahiş fiyat olacak. Telefon alacaklar bu 2 ay içinde iyi araştırsın, zira bende alacağım artık bir tane.
Yok metal kasa felan diyorlar ya. Hani maliyetli felan diyorlar. A.k. Buzdolabı + çamaşır makinesi + LG g2 alırım 2700 TL ye kimi kekliyorsunuz lale apple?
1200TL 10 YIL GARANTI LAN 10 YIL AMK

+
650TL
+1060TL LG G2 32 GB ------- EKSİ 100 TL bonus veriyor gittiidiyorda 960 TL ye 0 LG g2 32 GB
LG g2 de yapabileceğim, iphone da yapamayacağım birşey kimse sayamaz. Ama iphone da kırk takla ile yapabileceğim lg g2 ile çok daha kolay yapabileceğim bir sürü şey yazabilirim ki yazmışlarda.
Beyin bedava.
DrKill tarafından 03/Oca/15 15:02 tarihinde düzenlenmiştir -
ben de 2 hafta önce falan iphone6 almıştım. iyi 150tl kar etmişiz.
ilk defa ios kullanıyorum ve telefonu daha çözebilmiş değilim. çok da karıştırmadım zaten. bi şey dikkatimi çekti. ya da ben bulamadım.
mesela zil sesi yüksekliğimi son ayarda kullanmak istiyorum. ama facebook, whatsapp seslerini onun yarı yüksekliğinden kullanmak istiyorum. bildirim sesini azaltma gibi bi ayar bulamadım ben. androidde vardı da bunda yok mu acaba?
-
Seastar bunu yazdı
ilk defa ios kullanıyorum ve telefonu daha çözebilmiş değilim. çok da karıştırmadım zaten. bi şey dikkatimi çekti. ya da ben bulamadım.
mesela zil sesi yüksekliğimi son ayarda kullanmak istiyorum. ama facebook, whatsapp seslerini onun yarı yüksekliğinden kullanmak istiyorum. bildirim sesini azaltma gibi bi ayar bulamadım ben. androidde vardı da bunda yok mu acaba?
hocam ses ayarlarından herşeye farklı ses bile atayabiliyorsun
atıyorum tweet geldi karga sesi facebook bildirimi geldi guguk kuşu gibi.
kolay gelsin.
hocam g2 android dünyasının fiyat performans kralıydı , şimdi g3 çok uygun fiyatlara var yine lg işini biliyor samsung un ak.
PanxeR tarafından 03/Oca/15 14:56 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdıSeastar bunu yazdı
hocam ses ayarlarından herşeye farklı ses bile atayabiliyorsun
atıyorum tweet geldi karga sesi facebook bildirimi geldi guguk kuşu gibi.
kolay gelsin.
evet hocam onu gördüm zaten. farklı ses atama olayı var ama zil sesini yükseltip uyarı seslerini kısma gibi bişey yok di mi?