2015 Zammı Geldi ( Cep Telefonları )
-
Daft bunu yazdı
ya arkadaş ayfon kullanan adam da kendini "stabil" diyerek teselli ediyor işte 2xxx TL bayıldıktan sonra
bugüne kadar hep sikko, donanımı düşük 600-700 TL'yi geçmeyen android teller kullandım
sistemin veya bi programın sık sık çöktüğünü, beni yarı yolda bıraktığını hiç hatırlamıyorum?
ben hatırlıyorum o kara günleri. gardaş birde gel bana sor.
okadar para ver. adam 5 sene güncellesin ziktiri boktan samsung sana sktr çeksin.
okadar para ver bozulsun servis kullanıcı hatası desin aynı probleme apple sıfır ürün değişimi yapsın.
okadar para ver rehber geç açılsın , hızlı açılsın diye rom at rehber uygulaması yükle.
içinde 50mb boş yer kalmış iphone 5s ilk günki gibi çalısırken android telefonarı kıyas etmeye bile gerek yok
note 4 32 gb 2.400 tl alacağıma 64gb iphone 6 aldım tüm kronik android sorunlarından kurtuldum canım benim.
ayrıca çok rahat mp3 indiriom youtube de android den daha kolay video indiriom convert etmeden video atıom.
her sorunun linux da nasış çözüon sen ios dada çözümü var.
edit : birde touch id ile cihaz açmak gibisi yok.
PanxeR tarafından 04/Oca/15 15:03 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdıSharp bunu yazdızalimadam bunu yazdı
üçbuçuk milyar verip empiüç indirememek :(
acımasız gerçekler.
oda senin fakirliğin işte :d
ben 0,99 krş'a mp3 indirip bunun %50'sini enparadan iade alıp
bu mp3'ü ipad,iphone ve mac'te dinleyebilirsin :D
yasallığa bakar mısın :)
ve işin en güzel yanı burgerdan 1 menu alacağına 30 şarkı indirebilirsin :)
DipNot: mp3 indirip atabiliyorsun, istersen 3. parti uygulamalarla youtube'dan indirebiliyorsun yine.
üçbuçuk milarlık cihazda empiüç dinlemek için iki saat eziyet çekip elli kuruşmu ödüyorsun birde ?
cebimdeki yazılım midem kadar harcayacaksa sikeyim böyle yazılımı. her uygulamada para isteyecekse cebimde ne işi var o cihazın.
ama iyiki ios var yoksa uptonun memelerini görme şansım olmayacaktı.
üçbuçuk milyar verecem ve götümü memelerimi çektiğim fotoğraflar forumlarda gezecek :S
böyle yazılımın donanımın üreticisini takla atarak zikeyim ben
iphone kullanmayan sallıyor işte:)
-
zam geldiğini görüp kendini karda sanan tek millet biziz galiba müşteri dostu olmayan firmaları başımıza böyle çıkartıyorsunuz zammı apple yaptı devlet değil devlet zammıda yolda
-
yalnizturk bunu yazdı
zam geldiğini görüp kendini karda sanan tek millet biziz galiba müşteri dostu olmayan firmaları başımıza böyle çıkartıyorsunuz zammı apple yaptı devlet değil devlet zammıda yolda
araba aldın , hemen sen aldıktan sonra zam yaptılar kâr dasın
ttnet 24 ay kontrat yaptın tam sen yaptın kontratsızları zamladılar kârdasın
iphone aldım 350 tl daha ucuza , işte fanboy bilmemne.