2023 İstanbul Metro Haritası
-
zalimadam bunu yazdı
şu istanbulu bir ben sevmedim anasını satayım.
memleket dediğin antalya gibi olur kardeşim.
istediğin yolda istediğin gibi git trafik yok.
şarı ortasından motorla 120 ile geç sıkıntı yok trafik yok .
polis yolu kesse arabayla kesin kaçabilrsin çünkü yolların genişliği 10 metre 30 metre arası.
denizi mis gibi tertemiz aile yerleri dolu .
çok insan yok herşey tıkırında istediğin yere git ferah.
istanbul dediğin çile şehri amk. yaşanırımlı la orada.
adam hakli.
neyin cilesi bu aq.
ipini koparan istanbulda..
-
2453 sonrası metro böyle olacakmış diyorlar..
27 köprü (3 ü denize açılıyor)
16 havalimanı
-
RockZs bunu yazdı
2453 sonrası metro böyle olacakmış diyorlar..
27 köprü (3 ü denize açılıyor)
16 havalimanı
2453 yılında metro olmayacak..
Hava taşımacılığı ön planda olacak .
-
palakan229 bunu yazdı
Valla hocalara, kimse kalkıpda burda Izmire laf etmesin. Evet Izmir bir köy. Yalan yok. 10 yılı aşkın yaşıyoruz, ama hala köy. Peki neden köy. Çünkü kentleşme zamanında adam akıllı yapılmamış ve bir sürü kürt gece kondusu var. Türk gece konduları taaa Izmirin arkalarında. Bu kadar gecekonduya izin veren belediyenin suçu. Onuda eskiye bahane edip işin içinden çıkabilirsiniz. Velhasıl daha yeni yeni gelişmekte olan Izmirde bu gece kondu sorunları çözülmeye devam ediliyor. Yeşildere taraftarının yıkılması ile de devam edecek. Istanbulla karşılaştırma yapan arkadaşlar var ama kimse kusura bakmasın. Koskoca Dünya çapında adı ve şanı olan bir il, Izmirden daha köy. Daha EXPO şartlarını sağlayamayan bir Dünya adı ilimiz var. Komik. Diyeceksiniz sen gelip gördün mu. Bir ilon gelişmişlik seviyesi sadece yapılan lüks bina ve metroyla olmuyor işte. Bu konuda Istanbul out Izmir in.
Ki Türkiyenin birçok hatta tamamından daha iyi bir ulaşım ağı var. Evet belki gecekondularımız var, köy sayılırız; ama EXPO ya da girebilecek kadar iyidir şehrimiz. Metro demek gelişmişlik dem3k değildir. Altyapı ve üstyapın adam akıllı olmadıkça kimse Turkiyeden kalkıpta bu şehir iyi demesin. Turkiye gelişmemiş bir ülke artık kabul edin. Gelişmekte olduğunu sanan salaklar var. Lütfen siktirip gitsinler. Biraz açıp bakın etrafınıza. Boklu brezilya bile bizden 10 kat önde amk.
macaristanın alt yapısı türkiyeye 5 çeker ve macaristanın ekonomisi türkiyenin yarısı.adamlar 50 tlye 120mbit internet veriyor.bi alet bozulsun akşama, sabahında adamlar gelior düzeltiyor.tüm gün yağmur yağsa hiçbi yerde gölet olmaz elektirikler kesilmez.seçim zamanı bile trafoları kediye karşı korunaklıdır vs vs.
-
gi zihniyetle cayır ovayı tuzladan once yazmıslar amına goduklarım bılmıyorum harıta bılgısını zuktuklerım
-
zalimadam bunu yazdı
şu istanbulu bir ben sevmedim anasını satayım.
memleket dediğin antalya gibi olur kardeşim.
istediğin yolda istediğin gibi git trafik yok.
şarı ortasından motorla 120 ile geç sıkıntı yok trafik yok .
polis yolu kesse arabayla kesin kaçabilrsin çünkü yolların genişliği 10 metre 30 metre arası.
denizi mis gibi tertemiz aile yerleri dolu .
çok insan yok herşey tıkırında istediğin yere git ferah.
istanbul dediğin çile şehri amk. yaşanırımlı la orada.
Valla öyle hacu abi antalya gerçekten güzel bir şehir....
-
BaD_BoYs bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
BUDA BAŞKENT ANKARA
bu haritayı torunlarım görür kesin :( ulan çayyolu metrosuna başladıklarında 7. sınıfdaydım üni bitti işe girdim yeni bitti ordan bi hesap yap istersen...
-
DaveReed bunu yazdı
bi istanbula bak bi izmire amk
izmir resmen köy lan
çük kadar mesafeyi yapamıyolar
anca akşama kadar belediyede kıç büyütsünler
şu hırsız hacı hoca görünümlü badem bıyıklı şakirdolar kadar olamadılar
ulan çalın sizde çalın ihaleye fesat karıştırında yapın şu siktiğimin metrosunu be arkadaş
çok mu zor yap işte aliagadan urlaya hatta çeşmeye kadar ver yolun üzerinden geç amk beceriksizleripardon istanbulun neresine gittin ? neresinde yaşıyorsun ? düzmantık konuşmayın.
ben her ay 2 hafta istanbulda kalıyorum haftasonları ıstanbuldayım genelde cok sık ta ankaraya gidiyorum izmirliyim .bir çok şehri gezdim.
izmirin nüfüsu 3 milyon cıvarında istanbulun nufusu 18 mılyon 20 vardır resmı olmayan acıdan ıkametını almayan mılyonlarca kısı var.
şimdi 20 milyon kişiden günlük 1 tl vergi alsan (ki zaten çok daha fazlası veriliyordur) aylık 0.6 milyar tl vergi eder . bu mıktarları yılda kazanamayan ülkeler var .
istanbuldaki raylı ulasımda bırbırını baglayan duraklar yok ki amk . istanbulla izmir i kıyaslayacagınıza londrayı moskovanın ulaşım sistemini filan kıyaslamak lazım madem dünya devi. izmir e tabikide yatırım olmaz cunku akp bunyesınden degıl ıller bankası ödenekleri az geliyor her ne kadar izmirdeyken bazı seylere sövsem de ankara ve istanbula her gittiğimde izmir ne kadar güzel lan diyorum.
bir kere şehrin temizliğinı ılk etapta garajdan gorursun ıstanbula bır gelıyor esenlerden baslıyorsun buneymıs lan dıye . ıstanbulun bogaz kenarı guzel sarıyer tarafları guzel rumelı anadolu hısarı rıvası guzel gerı kalanı çöp .
ben de önceden diyordum izmir köy filan diye. nedir büyükşehir olmak heryerde avm olması mı ? beton yığını olması mı heryerin yüzlerce katlık sahibi olamayacagın gökdelenlerin olması mı ? zenginler daha fazla zengin olsunlar diye fabrika açmaları mı ?
gel gelelim istanbulda bunca yıldır metro olmasına ragmen toplam demıryolu 90 km cıvarında ızmırdekı ıse yalnızca ızban aliağadan cumaovasına 82 km di sanırım bunu bergamaya ve selçuk a kadar uzatacaklar hatta bana kalırsa kuşadasına dek gider selçuk la ada arası 15 dk fılan zaten ozamanda bi 60 km daha eklenir buna. metro var birde metroda sanırım 20 e yakın vardır onu da uzatıyorlar.
bir tarafta 20 mılyonluk sehre dusen 90 km trenyolu var dıger tarafta 5 mılyon kısılık sehre dusen 90 km lık 100 km lık demır yolu var :)parmak hesabı yaparsan hesaplayabılırsın sanırım.
istanbulda mılletın bos dıye bındıgı otobuslere bız bınmıyoruz bır sonrakıne bınerız bos olur dıye. istanbulda ankarada insanlar o kadar bıkmıskı hayattan sanıyorsunkı gettoya gıdıp gelıyorlar o sırada .
belediye çalışanları hakkında dedıklerın konusunda tum türkiyede duz memurluk olarak yatma potansıyelı var heryerde var.
-
İzmir
Yüz ölçümü - Kent 11,973 km2 (4,6 mi2)
İstanbulYüz ölçümü - Kent 5,343 km2 (2,1 mi2)
İstanbulun iki katından az daha büyük izmir.. İsterseniz yarışalım siz istanbulun bi ucundan toplu taşıma ile çıkın bizde izmirden çıkalım. bakalım diğer ucuna kim daha önce ulaşacak.. Size iki katıda avans veriyoruz ha yüz ölçümünden dolayı :) -
iSo bunu yazdı
İzmir
Yüz ölçümü - Kent 11,973 km2 (4,6 mi2)
İstanbulYüz ölçümü - Kent 5,343 km2 (2,1 mi2)
İstanbulun iki katından az daha büyük izmir.. İsterseniz yarışalım siz istanbulun bi ucundan toplu taşıma ile çıkın bizde izmirden çıkalım. bakalım diğer ucuna kim daha önce ulaşacak.. Size iki katıda avans veriyoruz ha yüz ölçümünden dolayı :)Nufusu da alalim abi ?