folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2023 İstanbul Metro Haritası



2023 İstanbul Metro Haritası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2003
    Erkek

    Abi sidik yarıştıran izmirliler olmaz ki izmir şöyle köy böyle köy diyorsunuz.. Köylükten çıkmak için çoğalmak yeter yani? hindistan çin ultra hiper mega o halde..
    Hocam kabullenmekte bir erdemdir.. Bok çukurunda bile yaşanabilir bir süre ama istanbul acayip ya, yaşanmaz gibi:)

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo
    rakkoc bunu yazdı
    iSo bunu yazdı

    İzmir 

    Yüz ölçümü
     - Kent 11,973 km2 (4,6 mi2)


    İstanbul

    Yüz ölçümü
     - Kent 5,343 km2 (2,1 mi2)


    İstanbulun iki katından az daha büyük izmir.. İsterseniz yarışalım siz istanbulun bi ucundan toplu taşıma ile çıkın bizde izmirden çıkalım. bakalım diğer ucuna kim daha önce ulaşacak.. Size iki katıda avans veriyoruz ha yüz ölçümünden dolayı :) 

    Nufusu da alalim abi ?

    ulaşıma girdikten sonra nüfusun önemi var mı ki? biri fordlanarak gider biri oturarak gider sadece o yani.


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ocak/2010
    Erkek

    Bu hatları gerçek harita üzerinde göstermek lazım.


    Gerekli olan / olacak birçok yere metro gitmemiş olacak. 10 seneye zaten nüfus 25 milyona dayanır.


    arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2007
    Erkek

    valla istanbulda 3 sene yaşadım benim için özeti;

    "yoldayım geliyorum."

    aklı olan adam hayatını o şehre kurmaz.


    agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2010
    Erkek

    istanbulda doğup büyümüş biri olarak d,yorumki bu şehrin nüfusu 10m nin altına düşmeden hiç bir yol kurtarmaz istersen tuzladan yeşilpınara yarım uçak seferi koy yinede bi işte yaramaz. 
    Yarından itibaren istanbula yerleşimi sınırlasınlar hatta komple bitirsinler 5 yılda herşey düzelir istanbulda.


    adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2011
    Erkek

    Metropol antik yunanda yeraltı tünelleri olan şehirler demekti çünkü iletişim ve ulaşımın bu yolla daha kolay sağlandığını ozamanlardan beri batı biliyordu. Ama gelgelelim bizim yavşak belediye başkanlarına ve onlara oy veren mallara göre metropol tüketimin, petrolün, arabanın, pisliğin, egzoz dumanın, bol bol mcdonalds ve burger kinglerin olduğu yerler.
    Adamlara sim city oyununu versen onu bile oynayamaz şehir yönetiyor. Böyle sikimsonik bir şehircilik başka bir yerde olamaz. Üç büyük şehirdende cacık olmaz. Zamanında bir tek Ankara'da Murat Karayalçın biliyordu şehirciliği neden olmadı çünkü bu millete siken yarandığı için. Şu anki belediye başkanı acayip söğüşlüyor milleti. 2000 de olan metroyla 2014 deki aynı :D değişen hiçbir şey yok.
    Açın googleearth den büyük "metropol" lere bakın örümcek ağı gibi, herifler halı gibi örmüşler şehirleri. Bizimkiler kim baştaysa birilerine peşkeş çekmiş durmuş ya da trenyollarını -menderes sağolsun- kaldırıp asfalt dökmüş araba ve petrola bağlamış ülkeyi. Halen daha bu adamları seven bunların devamı olan insanlara oy veriyorlar. Birde yüzsüz yüzsüz 2023 metro planı diyorlar ulan sen önce simcity oyununu oynamayı öğren ondan sonra yaparsın şehirciliği

    Edit. hangi şehir daha iyi olayına dönmesi çok yersiz; İstanbul ve Ankara resmen çirkin karıya makyaj yapılmış gibi. Ne zaman oralara yolum düşse bir an önce ayrılmak istiyorum. İzmir'de böyle olmaya başladı zamanında tcdd nin arazilerini peşkeş cekmek yerine metro yapsalardı daha iyi olucaktı.

    torf tarafından 16/Nis/14 00:26 tarihinde düzenlenmiştir

    İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Erkek

    Kimisi demiş izmir muhalefet memleket onunda olumsuz yönde etkisi var diye la Konya full çıkattı iktidara ama yok abi anca girişleri çıkışları 

    güzelleştirmişler başbakan girip çıkarken görsün diye 1 senedir ha geldi ha gelecek dediğimiz yeni tranvaylar ( yurd dışında metro olarak dizyn edilmiş taşıtları gelip koydular eski rayların üzerine ) yerel seçimlere 1 ay kala geldi . Bide ülkemizin imkanları kullanılarak yaptırılmış olsalar yine iyi yurt dışından palas pandıras yaptırttılar 100 mü 150 milyon dolar mı ne para saydılar, adına hizmet dediler eskişehirde yaptırtmak varken. yaw dümdüz arazi yumuşacık toprak yapsana şunu yerin altından hem trafik rahatlasın hemde metro diyebilelim , şimdi dışardan baksan metro gibi adına tranway demişler :/ adamlar boğazın altından tüp geçit yapar bizimkiler başka nereye park yaparız derdine düşmüşler gidip oturanda yok yaptıkları parklara parklar bahçeler bomboş ..

    Çarşıya varmak ölüm dünya kadar durak var inanırmısınız bi kavşağın her iki başına durak koymuşlar trafik ışıklarıda cabası 20 metrelik yere iki durak ne arkadaş ya insanlar biraz yürüsün ne olcak. Ben İzmirde 1 km yürüyodum metro ya bölge durağına kadar Şimdi gelmişler bide bilim merkezi diktiler içinde de bi bok yok amk planetaryummuş götünüze girsin göt verenleri ( http://www.kbm.org.tr/ )

    Ekleme : geçen bindim yeni tranvaya koltukları yüz yüze bakacağınız şekilde yapmışlar yemin ediyom benim dizim karşıdakinin apış arasına giriyo 1 saatlik yolu öle gittik herkes aynı şekilde bende problm yok karşımda bi bayan olsa diz kapaklarıyla genital masaj yaparız o derece dar yapmışlar bide şrfsizler..


    ..Morali hep bozuk olan insan..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2007
    Erkek

    kayseriye 5 sene önce tramway yapcaz diye gidiş 5 şerit geliş 5 şerit  sağ kaldırım 4 metre sol kaldırım 4 metre hayvan gibi geniş ve rahat caddeyi yani Kayserideki Sivas caddesine tramway yapcaz diye azına sıçtılar. tramway yüzm metrede bir ışıklara takılmasın diye yere girip çıkıyor tunellere. caddede araba ulaşımı 2 şerit gidiş 2 şerit geliş bazı yerlerde 3 oluyo bu düştü. otobus ulaşımıda var. millet tramwaya biniyo otobusler boş kalıyo. bazı otobusler hayvan gibi doluyo. iyice azına sıçtılar güzelim caddeyi. örnek foto koyabilirsem koyucam :S belediye akp bu arada


    Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

    bi istanbula bak bi izmire amk

    izmir resmen köy lan

    çük kadar mesafeyi yapamıyolar

    anca akşama kadar belediyede kıç büyütsünler

    şu hırsız hacı hoca görünümlü badem bıyıklı şakirdolar kadar olamadılar

    ulan çalın sizde çalın ihaleye fesat karıştırında yapın şu siktiğimin metrosunu be arkadaş

    çok mu zor yap işte aliagadan urlaya hatta çeşmeye kadar ver yolun üzerinden geç amk beceriksizleri

    pardon istanbulun neresine gittin ? neresinde yaşıyorsun ? düzmantık konuşmayın.

    ben her ay 2 hafta istanbulda kalıyorum haftasonları ıstanbuldayım genelde cok sık ta ankaraya gidiyorum izmirliyim .bir çok şehri gezdim. 

    izmirin nüfüsu 3 milyon cıvarında istanbulun nufusu 18 mılyon 20 vardır resmı olmayan acıdan ıkametını almayan mılyonlarca kısı var. 

    şimdi 20 milyon kişiden günlük 1 tl vergi alsan (ki zaten çok daha fazlası veriliyordur) aylık 0.6 milyar tl vergi eder . bu mıktarları yılda kazanamayan ülkeler var .

    istanbuldaki raylı ulasımda bırbırını baglayan duraklar yok ki amk . istanbulla izmir i kıyaslayacagınıza londrayı moskovanın ulaşım sistemini filan kıyaslamak lazım madem dünya devi.  izmir e tabikide yatırım olmaz cunku akp bunyesınden degıl ıller bankası ödenekleri az geliyor her ne kadar izmirdeyken bazı seylere sövsem de ankara ve istanbula her gittiğimde izmir ne kadar güzel lan diyorum. 

    bir kere şehrin temizliğinı ılk etapta garajdan gorursun ıstanbula bır gelıyor esenlerden baslıyorsun buneymıs lan dıye  . ıstanbulun bogaz kenarı guzel sarıyer tarafları guzel rumelı anadolu hısarı rıvası guzel gerı kalanı çöp .

    ben de önceden diyordum izmir köy filan diye. nedir büyükşehir olmak heryerde avm olması mı  ? beton yığını olması mı heryerin yüzlerce katlık sahibi olamayacagın gökdelenlerin olması mı ? zenginler daha fazla zengin olsunlar diye fabrika açmaları mı ? 

    gel gelelim istanbulda bunca yıldır metro olmasına ragmen toplam demıryolu 90 km cıvarında ızmırdekı ıse yalnızca ızban aliağadan cumaovasına 82 km di sanırım bunu bergamaya ve selçuk a kadar uzatacaklar hatta bana kalırsa kuşadasına dek gider selçuk la ada arası 15 dk fılan zaten ozamanda bi 60 km daha eklenir buna.  metro var birde metroda sanırım 20 e yakın vardır onu da uzatıyorlar. 

    bir tarafta 20 mılyonluk sehre dusen 90 km trenyolu var dıger tarafta 5 mılyon kısılık sehre dusen 90 km lık 100 km lık demır yolu var :)parmak hesabı yaparsan hesaplayabılırsın sanırım. 

    istanbulda mılletın bos dıye bındıgı otobuslere bız bınmıyoruz bır sonrakıne bınerız bos olur dıye. istanbulda ankarada insanlar o kadar bıkmıskı hayattan sanıyorsunkı  gettoya gıdıp gelıyorlar o sırada .

     belediye çalışanları hakkında dedıklerın konusunda tum türkiyede duz memurluk olarak yatma potansıyelı var heryerde var. 

     

    hoca istediğim gibi yazarım

     çok kibir var sende diğer yazdıklarını okumadım

    beyler izmir köy bana göre çünkü (metroyu fln siktr ettim o mühim değil olmasada olur)

    ben öncelikle işime bakarım ve izmire sadece bu gıda çarşısı ve çiğli organize sanayi yetmiyor ticaret hacmi düşük

    herşey istanbulda istanbul apayrı bir cumhuriyet herşeyin merkezi

    + izmir lanetlenmiş bir şehir akşam saat 7-8 olduğunda heryer kapanmaya başlar yalıda karşıda orda burda bir tane açık mekan bulamazsın

    ama istanbul öylemi 24 saat yaşıyor

    açıkçası şöyle söyleyim istanbulda bokunu kurut sat para

    ama izmirde öylemi sanayi sitelerinde çekiç sesi yok amk

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    Buradaki metro :)

    SpArK tarafından 16/Nis/14 08:38 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 22256 Toplam Mesaj: 77