folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2023 İstanbul Metro Haritası



2023 İstanbul Metro Haritası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2011
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

    yıl 2014

    kocaelide metro yok.

    tren yok 

    Belediye başkanı bizim arkadaşın amcası :D Seçim vaadi tramvaydı hatta tramvaylar gelmiş bile öyle diyolardı 


    Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    bu arada o izmir metro haritasina bir çok durak eklendi , bakalım bu 5 yıl içinde garaj bitsin o zaman süper olacak izmir.

    garaj metrosu bence en büyük öncelik : )

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    kocaelinin neresine metro kurucan amk çokmu lazım 


  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    :) metrobüs kazıkmı değilmi bilmem ama sabah falan işe giderken sevisi kaçırısan seve seve gidip binicen o olmayaydı sıçıp kalırdım :| ayrıca sabak kadıköy kartal metrosu anasının mı gibi kalabalık oluyor yani metro ağı çok zayıf. eğer dediğin gibi havadan giden bir sistem yapsalardı emin ol zaten koyun gibi binen bizler onu ordan aşağı uçurmayıda başarırdık! 3.köprü 3. havalimanı bile gereksizdeğilmiydi ki adamlar yaptılar buda aynı şey mk bu kadar aracın ve nüfusun olduğu yerde bazı şeyler zor ilerliyor işte.


    Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Mersine yapılsın gari.

    Dümdüz kıyı şehri 


    matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2010
    Erkek

    silivriden başlayıp gebzeye kadar gitmeli bu metrolar

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Homo

    Amk Metro 2033 e İstanbul haritası koymuslar diye okudum kafamı sikiyim :(

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2003
    Homo
    torpedo_XL bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

     

    Buda izmir metro :)

    Hocam öyle dionda izmirdeki ulaşımın yanına yaklaşamaz istanbuldaki ulaşım... çok rahat bir şekilde izmirin bi ucundan bi ucuna 1 liraya gidebiliyorsun öğrenci isen...

    hocam ayni sey istanbuldada gecerli. Metrobus'e bindin mi bir uctan bir uca gidiyorsun deniz asiri yerlere hemde ulasiyorsun :) 45 kurus fark verirsen metro ile de aktarma ile devam edersin. Beylikduzunden sogutlu cesmeye kadar.

    Metrobüsle gidersin de gidene kadar istanbulun yarısı ile akraba olursun. Metrobüs bana göre topbaş ın istanbula attığı en büyük kazıklardan biridir.

    Hem yolu daralttın trafiğin amına koydun hemde sabah akşam kaza yapan, insanların balık konservesi gibi tıkıldığı, benzin harcayan saçma sapan bir sistem.

    Onun yerine o hatta yukardan tramvay yapılsaydı mükemmel bir proje olurdu ama yo, gidip genelde eğimi olmayan coğrafi bölgelerde kullanılan bir sistemi 7 tepeli lakaplı bir şehire entegre etmeye çalış, o kadar para verilip alınan metrobüsler bayırları çıkamasın sonra o metrobüsler kaldırılıp normal uzun otobüslerle devam edilsin. Bu arada bu otobüsler alınırken getirilirken yapılan bütün ihale işlerinden kazanılan para birilerinin cebine girsin.

    Metrobus oncesi olan avcilar mecidiyekoy otobuslerine bindin mi hic ? cennet mah. Maslak'a sabah trafiginde 4 saatte gittigimi bilirim otobusler ile aktar donger yapa yapa. Istanbul kalabalik bir sehir. ulasim alanlarinin adetini arttirmak ile bir yere kadar ilerlene bilir. Halk'i istanbul disina itmek lazim. Esenyurt'a bagli mehte cesme mah. den yeni ev aldim. Abi dogudan gelen gelene turkce bilmeyenlerin agirlikli oldugu bir semt halini almis. metro da tranvayda degistirmezdi bu sonucu. Metrobus'un yapilmasi konusunda belli noktalarda ve iettnin akilli bilet projelerindede gorev aldigim noktalar oldugu icin bunlari savunmam gerekli olarak dusunuyorum. Metrobusten daha iyi ulasim araclari olamazmiydi olurdu. hatta hic yolu kesmeden direkler takilarak direklerin uerinde gidecek bir teleferik sistemi gibi bir seyler bile konusuldu o donemde ama kurulum maliyeti ve kurulum sureci olarak en hizli yapilabilen bu. Bir gun metrobus calismaz ise bu istanbulun durumu ne olur bi onu dusunmek lazim.

    zeybekustasi bunu yazdı
    Valla abi izmirin bir ucundan bir ucuna işim düştü gittim. Nerede resmi daire varsa önünden otobüs metro izban vapur illa bir şey geçiyor. 

    Şu zamana kadar eleştirebilenide çok görmedim. 

    izmirin sistemine kotu demiyorum. ama izmirde. Bergama'dan Candarliya, Dikiliye bir arac hem saatte bir. Hemde 7.5tl para aliyor. (soyledigim bilgi 2010 bilgisidir degismis olabilir) Baba tarafim Bergamada, Candarlida ve Dikilide yazliklarimiz var araba kullanmayan birisi olarak gidis geliste zorlaniyordum. 

    boyle bir yerden izmirin icersine girmekte olum. Elinde tavuk ile binenler bilirim o araclara.

     

    Edit: Pardon yazarken yarim kaldi, izmirde bence tek sorun koy ve merkez disi yerlerdeki ulasim sorunu ic kismina kimse birsey dememeli gayet iyi merkez ici ulasim.

    Nufusun az olmasi da bir avantaj diyecegim izmirin nufusu cok az degil ama istanbula gore bakarsan demek istedigimi ortantisal oranda yogunluk dusuk.

     

    Birde istanbul disinda su var evim ile isim yakin olsun mantigi. Anadolu yakaisndan avrupayakasina calismak icin gelen gecen ck var.

     

    Ortagim 4 sene boyunca koca eli de oturup floryaya calismaya gelmis haftanin 5 gunu. (gerci su anki esi de bu trafigin sebebi olmus) bu bir istisnadir belki ama istanbuldaki yasam sekli trafik ve toplu ulasimdaki sikintilari dogran sey. Ben asla arac kullanmam. olabildimcede toplu ulasim aracini kullaniyorum taksiye binmemeye calisirim. istanbuldaki sorun metrobus degil aldigi sonucsuz ve desteksiz goc. 

    Yolda evden ise giderken bi 20-25 dk yuruyorum toplamda 200 farkli kisi goruyorumdur ve bunlarin yaklasik 20-30 tanesi suriyeli kardeslerimiz. kardeslerimiz diyorum gelmelerine karsi degilim ama istanbula gelmesinler be abi. git bunlari doguda ististam ettir.

    rakkoc tarafından 15/Nis/14 12:52 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    kızacak kiminiz şimdi ama kimdi bu yerel secimler için "zeka testi" dir demişti.
    kaybettigimiz subayın kehanetini( öngörüsünü) dogrulayarak. oglununda hani matematik köyü vardı..
    23 nisan sonrası 1 mayıs da gelmekte. "premature"dogan ve sürüsüne buradan ahir ömürleri için duanın "bed"ini gönderiyorum.

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek

    Valla hocalara, kimse kalkıpda burda Izmire laf etmesin. Evet Izmir bir köy. Yalan yok. 10 yılı aşkın yaşıyoruz, ama hala köy. Peki neden köy. Çünkü kentleşme zamanında adam akıllı yapılmamış ve bir sürü kürt gece kondusu var. Türk gece konduları taaa Izmirin arkalarında. Bu kadar gecekonduya izin veren belediyenin suçu. Onuda eskiye bahane edip işin içinden çıkabilirsiniz. Velhasıl daha yeni yeni gelişmekte olan Izmirde bu gece kondu sorunları çözülmeye devam ediliyor. Yeşildere taraftarının yıkılması ile de devam edecek. Istanbulla karşılaştırma yapan arkadaşlar var ama kimse kusura bakmasın. Koskoca Dünya çapında adı ve şanı olan bir il, Izmirden daha köy. Daha EXPO şartlarını sağlayamayan bir Dünya adı ilimiz var. Komik. Diyeceksiniz sen gelip gördün mu. Bir ilon gelişmişlik seviyesi sadece yapılan lüks bina ve metroyla olmuyor işte. Bu konuda Istanbul out Izmir in. 

    Ki Türkiyenin birçok hatta tamamından daha iyi bir ulaşım ağı var. Evet belki gecekondularımız var, köy sayılırız; ama EXPO ya da girebilecek kadar iyidir şehrimiz. Metro demek gelişmişlik dem3k değildir. Altyapı ve üstyapın adam akıllı olmadıkça kimse Turkiyeden kalkıpta bu şehir iyi demesin. Turkiye gelişmemiş bir ülke artık kabul edin. Gelişmekte olduğunu sanan salaklar var. Lütfen siktirip gitsinler. Biraz açıp bakın etrafınıza. Boklu brezilya bile bizden 10 kat önde amk.


    Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
Toplam Hit: 22255 Toplam Mesaj: 77