22 Haziran 2012 Galaktik Federasyon Mesajı
-
-
evet ben de su videoyu buldum simdi, peki sizin yorumlarınız nedir bununla ilgili ?
fake olasılıgı vs ?
-
Heryerde zeplin demişler olma ihtimali yüksek, bence de mantıklı. Hep hızlı hareket eden birden gözden kaybolan ya da tek bir noktada çakılı kalıp sonra kaybolan ufolar gördük hep. Bu ne peki? Bu da vitesi boşa almış giden bir tanesi herhalde.
-
Daha geçen gün tam da bu görüntülerin benzerini youtube'da izlemiştim. Şimdi tekrar açtığımda oradaki zeplin mi balon mu ne haltsa tekrar gözüme çarptı. Çekim amacıyla gökyüzünde dolaşan bir şey olduğu kesin. Ufocu kolpa tayfası onu bir güzel parlatıp servis etmiş.
http://www.youtube.com/watch?v=iYmVjruJMyk
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 02:42'da FireX tarafından düzenlendi. -
rölantide gidiyo alet çok yakmasın diye
-
Bekleyin ve GÖRÜN !
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 08:14'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi. -
Bu astral deneyim ilgimi çekmiyor değil japonya prensesi bile yapıyormuş hatta yer altı medeniyeti (yecüş mecüşle) bile irtibatı varmış.
-
ufo olaylarının biçoğu illimunatiyle doğrudan bağlantılı bence ufo yok bunun yerine 3 harfliler var... ve Fbi Cia fln bunları kullanma üzerine çalışıyo maykıl sikkofield isimli bi elemanın site vardı orda okumuştum gayette mantıklı gelmişti
edit: hahahah bi üstteki videoda capon pirensesi nuru isimli yerde kalıcaz dio kesin cemaatten olum ya :) hocaefendi tee capon pirensesine kadar gitmiş demek vay vay :))
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 08:38'da space1356 tarafından düzenlendi. -
Galaktik Federasyon 30 temmuz 2012
"I am SaLuSa from Sirius, and many of you will know already that this coming week is one that is a last chance for your leaders to respond to our demands. If we are ignored yet again, we shall go forward ourselves, and make ourselves known in such a way that our presence can no longer be ignored or hidden. Yes, we have the deadline Saturday the 4th. of August in mind and no longer, before we take matters into our own hands. SaLuSa."
"Ben Siriustan SaLusa, cogunuzun da bildigi gibi bu hafta liderlerinizin taleplerimize cevap vermesi icin son sanstir. Birkez daha gormezden gelinirsek bu isi kendimiz yapicaz ve varligimizi kendi yontemlerimizle aciklayacagiz, bu artik hicbirsekilde gormezden gelinemez ve gizlenemez. Evet, isleri elimize almamizdan once 4 agustos cuamrtesi gunune kadar vakit var. SaLusa"
Ceviri: Shaban Interactive.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 08:39'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi. -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------Galaktik Federasyon 30 temmuz 2012
"I am SaLuSa from Sirius, and many of you will know already that this coming week is one that is a last chance for your leaders to respond to our demands. If we are ignored yet again, we shall go forward ourselves, and make ourselves known in such a way that our presence can no longer be ignored or hidden. Yes, we have the deadline Saturday the 4th. of August in mind and no longer, before we take matters into our own hands. SaLuSa."
"Ben Siriustan SaLusa, cogunuzun da bildigi gibi bu hafta liderlerinizin taleplerimize cevap vermesi icin son sanstir. Birkez daha gormezden gelinirsek bu isi kendimiz yapicaz ve varligimizi kendi yontemlerimizle aciklayacagiz, bu artik hicbirsekilde gormezden gelinemez ve gizlenemez. Evet, isleri elimize almamizdan once 4 agustos cuamrtesi gunune kadar vakit var. SaLusa"
Ceviri: Shaban Interactive.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 08:39'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.
-----------------------------artık liderler cevap verir kesin.