22 Haziran 2012 Galaktik Federasyon Mesajı
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------mesajın tam içeriğini yayınlasaydın keşke burada paylaşmış sirius dan salusa..
ingilizcesine hayran kaldım, bir amerikalıdan iyi yazmış :) ingilizcenin dünyanın ortak dili olduğunu biliyordum da galaksilere yayıldığına ilk kez şahit oldum
-----------------------------benimde anlayamadığım bir mevzu amerikan filmlerindede uzaylılar ingilizce biliyorlar
-
ben de fizik mezunuyum yeni. askere gitcem. sonra işe alırlar mı beni başvursam?
-
Amerikanın oyunları bunlar : )
-
youtube da bununla ilgili dünya kadar da video var
adamın biri kendini okadar çok inandırmışki sirius anagemileri v.s
alındım,kaçırıldım,eğitildim diyor.ben şahsen bu derece kaçık insanlar olduğunu
bilmezdim.
bazen kendi kendime sorarom dünya nereye gidiyor.insanlar sıyırmış artık.mynette yamyam
insanlardan bahsediyor.ya yeter konuşamıcam daha fazla...........
-
admalar bütün teknolojiyi sonuna kadar kullanıyorlarmış, teknolojininde ötesine geçip teknoloji teknolojisini kullanıyorlarmış, mesela ilk okula giden bi çocuk bilgisayar üretip kendi dilini yazıp kendi ürettiği gemyile okula gidip geliyormuş, bilgisayarlar bizdekiler gibi değil, daha basit sistemler halinde, Dünyaya müdahale etmek isteseler ederler ama ellemiyorlar, çünki uzaya bizim dünyadaki elementlerin daha gelişmişleri ve daha kalitelilieri çok çok fazla var, onları kolonileştirip kullanıyorlar.. bazen duygusallaşıp geliriz diye korkutma mesajları yollayabilirler buda onlardan biri oldugunu düşünüyorum
-
Bu salusa kim la. gizemli şizofrenin teki herhalde
-
önemli olan o değil önemli olan;
real madridin el galacticos dönemlerinde bunların parmağı var mı? -
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------küçük bi araştırma yaptım herkes marstan bir şeyler çıkarmış :) senin ilk açtğın bi konu vardı mısır piramitleriyle iligli. adam o yüzeyin krokisini çiziyor sonra bilgisayarda aynı şekilleri blli boyuta getirip gösteriyor normal yıldızları işaretliyor. iyi de orada yüzlerce yıldız var zaten. o olmzsa öbürü tutacak.. hele bu resimler komiğime gitti

üstteki resim evrimleşiyor ve aşağıdaki gibi oluyor

bunlarda marsın iki yüzlü olduğunu gösteriyor :D

yani önüne gelen bir şey çıkarmaya çalışmış hocam...
konunun marsla ilgisi yok belki ya da var bilmiyorum ama senin açtığın konuya dayanarak böyle bir şey çıkarttım.. pek inandırıcı bulmadım..
-----------------------------hocam sumer mitolojisi hakkinda birsey biliyorsan ozaman seninle seve seve bu konu uzerinde konusur ve marstaki yapilarin neden pleiades takim yildizini veya dunyadaki yapilarin neden orion takim yildizini gosterdigini anlatirdim. fakat sunda ne anlatsam bos gelicek. ama kucuk bir tavsiye verebilirim. "Zucheri Sitchin - Enki'nin Kayıp Kitabi" bu kitabi okursan kafandaki bircok soru isareti kaybolacak ;)
-
hocam bak gerekirse biz müdahale edeceğiz diyorlar.. dünyada binlerce yıldır kan dökülüyor hiç müdahale etmemişler.
oyun kartlarındaki deşifre olan kartlardan biriside sahte uzaylı istilasıydı biliyorsun . bunlarda ona zemin hazırlıyorlar işte.
bu arada tekrardan böyle konular açman güzel. adam akıllı tartışıldığında gerçekten çok güzel bir konu bu. ama olayın bokunu çıkarıyolar bazen.
bu konular açıldığında dünyada masonların çevirdiği bir sürü dolap ortaya çıkıyor.
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------artık gerçekleri öğrenme zamanı geldi
Salusa benim arkadaşlar .
herhangi bir sorununuz olursa pm atın. ortadoğu sorununu çözeyim sizle ilgilencem söz.
-----------------------------üstad yukarıdan inegöl bölgesine detaylı tarama yaptıralım cibinlikli yatak odası takımı bulamıyorum amk.