folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 22 Haziran 2012 Galaktik Federasyon Mesajı

22 Haziran 2012 Galaktik Federasyon Mesajı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

unbalanced bunu yazdı:
    -----------------------------

mesajın tam içeriğini yayınlasaydın keşke burada paylaşmış sirius dan salusa.. 

http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/June2012/salusa__22june2012.htm

ingilizcesine hayran kaldım, bir amerikalıdan iyi yazmış :) ingilizcenin dünyanın ortak dili olduğunu biliyordum da galaksilere yayıldığına ilk kez şahit oldum

benimde anlayamadığım bir mevzu amerikan filmlerindede uzaylılar ingilizce biliyorlar

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben de fizik mezunuyum yeni. askere gitcem. sonra işe alırlar mı beni başvursam?

yardırmak bizim işimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Amerikanın oyunları bunlar  : )

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

youtube da bununla ilgili dünya kadar da video var

adamın biri kendini okadar çok inandırmışki sirius anagemileri v.s

alındım,kaçırıldım,eğitildim diyor.ben şahsen bu derece kaçık insanlar olduğunu

bilmezdim.

bazen kendi kendime sorarom dünya nereye gidiyor.insanlar sıyırmış artık.mynette yamyam

insanlardan bahsediyor.ya yeter konuşamıcam daha fazla...........

mademki türksün systeme göster ürksün
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

admalar  bütün teknolojiyi sonuna kadar kullanıyorlarmış, teknolojininde ötesine geçip teknoloji teknolojisini kullanıyorlarmış, mesela ilk okula giden bi çocuk bilgisayar üretip kendi dilini yazıp kendi ürettiği gemyile okula gidip geliyormuş, bilgisayarlar bizdekiler gibi değil, daha basit sistemler halinde, Dünyaya müdahale etmek isteseler ederler ama ellemiyorlar, çünki uzaya bizim dünyadaki elementlerin daha gelişmişleri ve daha kalitelilieri çok çok fazla var, onları kolonileştirip kullanıyorlar.. bazen duygusallaşıp geliriz diye korkutma mesajları yollayabilirler buda onlardan biri oldugunu düşünüyorum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu salusa kim la. gizemli şizofrenin teki herhalde

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

önemli olan o değil önemli olan;
    real madridin el galacticos dönemlerinde bunların parmağı var mı?

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

unbalanced bunu yazdı:

küçük bi araştırma yaptım herkes marstan bir şeyler çıkarmış :) senin ilk açtğın bi konu vardı mısır piramitleriyle iligli. adam o yüzeyin krokisini çiziyor sonra bilgisayarda aynı şekilleri blli boyuta getirip gösteriyor normal yıldızları işaretliyor. iyi de orada yüzlerce yıldız var zaten. o olmzsa öbürü tutacak.. hele bu resimler komiğime gitti

üstteki resim evrimleşiyor ve aşağıdaki gibi oluyor

bunlarda marsın iki yüzlü olduğunu gösteriyor :D

yani önüne gelen bir şey çıkarmaya çalışmış hocam...

konunun marsla ilgisi yok belki ya da var bilmiyorum ama senin açtığın konuya dayanarak böyle bir şey çıkarttım.. pek inandırıcı bulmadım.. 

hocam sumer mitolojisi hakkinda birsey biliyorsan ozaman seninle seve seve bu konu uzerinde konusur ve marstaki yapilarin neden pleiades takim yildizini veya dunyadaki yapilarin neden orion takim yildizini gosterdigini anlatirdim. fakat sunda ne anlatsam bos gelicek. ama kucuk bir tavsiye verebilirim. "Zucheri Sitchin - Enki'nin Kayıp Kitabi" bu kitabi okursan kafandaki bircok soru isareti kaybolacak ;)

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

hocam bak gerekirse biz müdahale edeceğiz diyorlar.. dünyada binlerce yıldır kan dökülüyor hiç müdahale etmemişler.

oyun kartlarındaki deşifre olan kartlardan biriside sahte uzaylı istilasıydı biliyorsun . bunlarda ona zemin hazırlıyorlar işte. 

bu arada tekrardan böyle konular açman güzel. adam akıllı tartışıldığında gerçekten çok güzel bir konu bu. ama olayın bokunu çıkarıyolar bazen. 

bu konular açıldığında dünyada masonların çevirdiği bir sürü dolap ortaya çıkıyor. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:

artık gerçekleri öğrenme zamanı geldi

Salusa benim arkadaşlar .

herhangi bir sorununuz olursa pm atın. ortadoğu sorununu çözeyim sizle ilgilencem söz.

üstad yukarıdan inegöl bölgesine detaylı tarama yaptıralım cibinlikli yatak odası takımı bulamıyorum amk.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 21868 Toplam Mesaj: 129