22 Haziran 2012 Galaktik Federasyon Mesajı
-
Glaktik Federasyon 13 Temmuz 2012
"Şimdi büyük günden önceki son birkaç aydasınız"
gelen mesajlari türkçe olarak takip etmek isteyenler buradan ulasabilirler;
http://turkishgfmq.blogspot.com/2012/07/salusa-13-mayis-2012.html
-
SaLusa nın L si neden büyük oraya takıldım bende.
-
Flagellumdei bunu yazdı:
-----------------------------SaLusa nın L si neden büyük oraya takıldım bende.
-----------------------------Buyuk "L" harfi "Light = Işık" temsil ediyor. İsigi isminde vurgulamak istemisler.
-
Bir iki sorum var Hiç bağlantı kurdukları turk yok mu yoksa neden? Sadece tek değil ne bilim neden Rus yok veya Çinli neden hep ABD den veya o taraflardan biri ya da İngilizce konuşan biri? Konunun hepsine bakamadım telden giriyorum beni aydınlatırsan sevinirim hocam
-
Bu forumun en hit konusuna hayran olmamak elde değil.alternatif bir konuda açılmıştı sanırım onunda hiti arttırılabilir paralel olarak.adıda kelektik federasyondu sanırım.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
Bu forumun en hit konusuna hayran olmamak elde değil.alternatif bir konuda açılmıştı sanırım onunda hiti arttırılabilir paralel olarak.adıda kelektik federasyondu sanırım.
-----------------------------konu reklami yapmak da iyi fikir. herkes kelektik federasyona....
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
Bir iki sorum var Hiç bağlantı kurdukları turk yok mu yoksa neden? Sadece tek değil ne bilim neden Rus yok veya Çinli neden hep ABD den veya o taraflardan biri ya da İngilizce konuşan biri? Konunun hepsine bakamadım telden giriyorum beni aydınlatırsan sevinirim hocam
-----------------------------PM e bak hocam ;)
-
bu salusaya ilk ben dalicam gelirse ona göre
-
Ortadoğudaki olayları bile dillerine dolamışlar. Elalemin uzaylılarına da reklam olduk amk, püü!
-
"Şimdi büyük günden önceki son birkaç aydasınız"
Amk şu son bi kaç ay bitmedi gitti.10 senedir geldi gelecek geldi gelecek bu manyaklar