22 Haziran 2012 Galaktik Federasyon Mesajı
-
arkadaslar, adam gibi cevap veriyoruz. adam gibi mesaj yazin. deli sacmasi oldugunu dusunenler bakmasin ve yazmasin. benim sahsi gorusum, dusuncem ve inancimla ilgili degil burada ayzanlar. ben sadec alinti yaptim. buakdar. adam gibi yorum yapin. kufrederek, deli, sacmasi diyerek biryere varamazsiniz. karsi gorusunuz dusencenzi varsa cin bir konu oraya yazin. hic saygi da yok bazi arkadaslarsa. sanki kufurlu birsey yazdik da adamlar uzerlerine alinip mal mal cevap lar yaziyorlar. ayip amk.
Yönetim : http://www.tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar/Genel-Kurallar-1/Kural-92
-
Kızma be kardeşim.. :))
Ben de jedisitim .. güç ööle akıp gidiyo.. bişe diyoz mu?
Alengirli konular bunlar.. Bir görüş bir fikir var ortada .. inanan oluyor inanmayan oluyor.. saçma bulan oluyor..
sana seviyoruz .. hadi baken..
-
25 Haziran 2012
"At present matters are reaching a point of no return and we and our allies wait for the signal to go into action."
Türkce Çeviri; "Gündemdeki konular geri dönüşümü olmayan bir noktaya ulaşıyor. Biz ve müteffiklerimiz harekete gecemek için işaret bekliyoruz.
Kaynak: http://www.galacticmessages.com/blog/2012/06/message-from-salusa-for-25-june-2012/
-
galaktik federasyonu görünce içimden geçen ilk cümle "hoşgeldin harun abi" oldu :-)
-
o değilde amk galaktik anonsun yapıldıgı sitede adsense reklamları nie var :D
-
vay a.q yıl 2012 oldu hala galaktikmiş mesajmış inanlar var.biri çıkıp sizi ışığa ulaştırıcaz ama önce bi zikelim dese milletin yarısı verir.
Harbi bu millete hepsi müstehak
-
ben inanıorm.. bu olayın ülkemizdeki en büyük temsilcisi.. bu adam..
-
amk size ne ki, forumda 126103 konu var, gidin onlarla uğraşın. inanırız, inanmayız rahatsız olan yazmasın amk.
-
Eğer cidden bunlar varsa da ben artık saygı falan duymuyorum arkadaş ne bu nazlanma gelinde görüşelim yok işaret bekliyoruz falan
-
yine aynı adam..olm sen öncedende acmıstın galaktik fln filan diye..yok söle olacak böle olacak.bi skim olmadı daha neye yayınlıyorsun sen bunları anlamadım.sen inanıyorsanda garip.dediğin seylerin hicbiri olmuor halen inanıyorsun...git bi doktora.