folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 22 Haziran 2012 Galaktik Federasyon Mesajı

22 Haziran 2012 Galaktik Federasyon Mesajı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

arkadaslar, adam gibi cevap veriyoruz. adam gibi mesaj yazin. deli sacmasi oldugunu dusunenler bakmasin ve yazmasin. benim sahsi gorusum, dusuncem ve inancimla ilgili degil burada ayzanlar. ben sadec alinti yaptim. buakdar. adam gibi yorum yapin. kufrederek, deli, sacmasi diyerek biryere varamazsiniz. karsi gorusunuz dusencenzi varsa cin bir konu oraya yazin. hic saygi da yok bazi arkadaslarsa. sanki kufurlu birsey yazdik da adamlar uzerlerine alinip mal mal cevap lar yaziyorlar. ayip amk.

Yönetim : http://www.tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar/Genel-Kurallar-1/Kural-92

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Kızma be kardeşim.. :))

Ben de jedisitim ..   güç ööle akıp gidiyo.. bişe diyoz mu? 

Alengirli konular bunlar.. Bir görüş bir fikir var ortada .. inanan oluyor inanmayan oluyor.. saçma bulan oluyor..  

sana seviyoruz .. hadi baken.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

25 Haziran 2012

"At present matters are reaching a point of no return and we and our allies wait for the signal to go into action."

Türkce Çeviri; "Gündemdeki konular geri dönüşümü olmayan bir noktaya ulaşıyor. Biz ve müteffiklerimiz harekete gecemek için işaret bekliyoruz.

Kaynak: http://www.galacticmessages.com/blog/2012/06/message-from-salusa-for-25-june-2012/

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek
    galaktik federasyonu görünce içimden geçen ilk cümle "hoşgeldin harun abi" oldu :-)

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

o değilde amk galaktik anonsun yapıldıgı sitede adsense reklamları nie var :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

vay a.q yıl 2012 oldu hala galaktikmiş mesajmış inanlar var.biri çıkıp sizi ışığa ulaştırıcaz ama önce bi zikelim dese milletin yarısı verir.

Harbi bu millete hepsi müstehak

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

ben inanıorm.. bu olayın ülkemizdeki en büyük temsilcisi.. bu adam.. 

http://www.youtube.com/watch?v=d1V7V_cVIfQ

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

amk size ne ki, forumda 126103 konu var, gidin onlarla uğraşın. inanırız, inanmayız rahatsız olan yazmasın amk.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Eğer cidden bunlar varsa da ben artık saygı falan duymuyorum arkadaş ne bu nazlanma gelinde görüşelim yok işaret bekliyoruz falan

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

yine aynı adam..olm sen öncedende acmıstın galaktik fln filan diye..yok söle olacak böle olacak.bi skim olmadı daha neye yayınlıyorsun sen bunları anlamadım.sen inanıyorsanda garip.dediğin seylerin hicbiri olmuor halen inanıyorsun...git bi doktora.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 19702 Toplam Mesaj: 129