22'Sinden Sonra Uzamak ?
-
Ulan 178 sin gözün doysun.Ben 1.73 üm ben kendimi nerelere vuram :D :D
Şaka maka boy pos çokda önemli değil aşırı kısa olmadıkdan sonra. Bende eskiden çok kafaya takardım ama 170 den uzunsan salla gitsin :)
-
Hocam buraya öyle konu açıyorsunda senden epey kısaları var haber veriyim dedim :D :D
-
u235 bunu yazdı
Şaka maka boy pos çokda önemli değil aşırı kısa olmadıkdan sonra. Bende eskiden çok kafaya takardım ama 170 den uzunsan salla gitsin :)
ya sorun senden uzunlarda zuhur ediyor zaten senden uzun bir kız vs görünce dumur oluyorsun abi sanki kızdan bir eksiğin varmış gibi halbuki erkeksin fazlan olması lazım ya :ASD:ASD:
ahaha mantığa bak ulan psikoloji ödevleri :D -
Zeytun-i bunu yazdıu235 bunu yazdı
ya sorun senden uzunlarda zuhur ediyor zaten senden uzun bir kız vs görünce dumur oluyorsun abi sanki kızdan bir eksiğin varmış gibi halbuki erkeksin fazlan olması lazım ya :ASD:ASD:
ahaha mantığa bak ulan psikoloji ödevleri :DMoruk herkesi boyla etkileyeceksin diye bişey yok ki.Boy pos sadece ilk 10 saniyedeki etkidir.Güzel konuşuyor,güzel giyiniyor yada dikkat çekiyorsanda bir şekilde zaten o boy açığını rahatça kapatırsın merak etme.Bak Tom Cruise mesela yada Okan Bayülgen : )
Kaldı ki artık bunları siktir et hayatını karı kız için yaşayıp kendine olan sevgini düşürme.Kimse senden üstün değil ;) -
Bende boy takintisi var 1.80 boyum ayakkabiyla 1.82-1.83 oluyor (ayakkabiyla bile ayri olcuyorum arada amk) yas 18 umarim uzarim daha..
-
Hocalar lise 3 ve sonrası boy atanlarınız oldu mu ?
-
Maddox bunu yazdı
Hocalar lise 3 ve sonrası boy atanlarınız oldu mu ?
mezun oldum bu sene 1-2 cm uzamisimdir. 21 22 ye kadar yolu var uzar tabi ama genlerin etkisi de var
-
Bende 1.77 'yim amk konuyu okudum benimde kafama takıldı
-
Lan ne kadar boy takıntılı adam varmış :D
Olm bunları kafaya takmayın.Boyunuz uzun olsaydıda bu sefer burnum nie yamuk sırtım nie kambur zikim nie küçük diye takıntı yapacaktınız.
Uzamıyorsa uzamaz böyle kendinizi sevin zaten millet sizi sever.
-
1.80 ideal yine müritler bence.
hep bunlar türk kızları yüzünden işte 1.85 erkek isterler kendilerinde 1.65 boy vardır :F