22'Sinden Sonra Uzamak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

growth hormon kürüne başlar 12 ay amaca uygun germe yaparsanız boyunuz uzar. fakat şekilsel bozukluklar çıkabilir, çene büyüyor, kemikler dışa olduğu gibi içe de genişliyor iç organlar da büyüyor falan...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    ehveniser bunu yazdı
    hojucuk bunu yazdı
    ehveniser bunu yazdı

sana iki önerim olacak hocam.

1)fiziksel çözüm : 

silikon tabanlıklar var ayakkabı için,hiç gördün mü bilmiyorum.1-2 cm uzun gösteriyor.

*

2)kimyasal çözüm : 

büyüme hormonunu tetiklediği söylenen bazı maddeler var.arjinin mesela.universal'ın gh max ürününü kullanabilirsin,growth hormon salgısını arttırdığına inanan bir grup var.

ha ama artık yaşın olmuş 22.doğal uzama çok zor artık.git gel barfiks demirine asıl :) 

adami yanlis yonlendirme, gh max ile boy falan uzamaz. sporcu performansini artirmak icin testosterone seviyesi yukselten takviyelerden boy mu uzar? , ayrica gh max HGH icermiyor birak boyunu hic birseyi uzamaz. .P

araştırmalarını derinleştir.

büyüme hormonu salgılanmasını arttırıyor diyorum sana.içerir demiyorum.

gece yatarken alınan arjinin büyüme hormonu salgısını arttırdığı zaten biliniyor.

canı isterse sadece arjinin de kullanabilir ama pek fayda beklememeli.

arjinin = degildir kemik uretimi

boy uzamasi nedir, biyolojik olarak nasil boy uzar sen onu bi arastir. 

ne gh max ne de gh max icindeki arjinin kemik uretimi yapamaz. farkli hormon uyaricilara ihtiyaci var ama yasi 22 gereksiz bu saatten sonra. 

kemilerin uzayan bolgeleri uc kisimlaridir, arjinin adele buyumesine baski ve basinc ile katki saglar bu da demek olur boy uzamasinin zitti.

nerden biliyorum dersen birader gaspari supplement firmasinin kimyageri.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

23 yaşındayken (24'e girerken) 1.5 cm felan uzadım. Herhangi bir şey yapmadım. Demek ki 22 yaş diye bir sınır yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

İstediğin kadar gh bas bu saatten sonra bir milim uzamazsın.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

zaten ilaç vs kullanmam istemem yani o tip uzamayı doğal yollusunu sordum varsa sıçrıyalım hoplayalım yoksa kasmaya gerek yok 2 metre 10 cm neyime yetmiyor :|

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
Toplam Hit: 6858 Toplam Mesaj: 56