22'Sinden Sonra Uzamak ?
-
Boy 173 bana yetiyo hacı zor durumlarda kiremetin üstüne çık sende artık :D Yetmezse 2 kiremit koy :D
Yok yani sen istersen 190 ol 180 lik kız 15cm topukluyu bir çakıyor hop oluyo sana 195 :D Yani topuklu olayını çözemediğin sürece yapacak hiçbişey yok :D aynı boyda bi kız arkadaşın olduğunu düşün. Hop bi davet oldu. Çaktı 10 cm topukluyu :D Ahanda sana oldu batketçi :D Madem boy takıntın var git afrikaya pigmeler var orda :D
En uzunu 150 :D Lan hadi 20 cm topuklu giysin :D 170 :D Yine iyi yani :D
Sırf kızlar için boy takıntın varsa zaten at kendini bi yerlerden :D Çenen çalışsın :D Tecrübe ile sabittir ;)
-
kıkırdak doku kemikleştiği için uzama durur. ya da başka bi doku kemikleşiyodu bi yaştan sonra.
-
1.78 aZ degilki az diyen yalancidir, benimde 1.85 heryerde bi zorlugu oluyo
-
hojucuk bunu yazdıehveniser bunu yazdı
sana iki önerim olacak hocam.
1)fiziksel çözüm :
silikon tabanlıklar var ayakkabı için,hiç gördün mü bilmiyorum.1-2 cm uzun gösteriyor.
*
2)kimyasal çözüm :
büyüme hormonunu tetiklediği söylenen bazı maddeler var.arjinin mesela.universal'ın gh max ürününü kullanabilirsin,growth hormon salgısını arttırdığına inanan bir grup var.
ha ama artık yaşın olmuş 22.doğal uzama çok zor artık.git gel barfiks demirine asıl :)
adami yanlis yonlendirme, gh max ile boy falan uzamaz. sporcu performansini artirmak icin testosterone seviyesi yukselten takviyelerden boy mu uzar? , ayrica gh max HGH icermiyor birak boyunu hic birseyi uzamaz. .P
araştırmalarını derinleştir.
büyüme hormonu salgılanmasını arttırıyor diyorum sana.içerir demiyorum.
gece yatarken alınan arjinin büyüme hormonu salgısını arttırdığı zaten biliniyor.
canı isterse sadece arjinin de kullanabilir ama pek fayda beklememeli.
-
u235 bunu yazdı
Ulan 178 sin gözün doysun.Ben 1.73 üm ben kendimi nerelere vuram :D :D
Şaka maka boy pos çokda önemli değil aşırı kısa olmadıkdan sonra. Bende eskiden çok kafaya takardım ama 170 den uzunsan salla gitsin :)
Anladım.
-
1.87 boy - 80 kg fit vücut :D
-
Ameliyat ile boyunu rahatca uzata bilirsin, Çinliler bu konuda uzman,
-
mfatihbodur bunu yazdıu235 bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıu235 bunu yazdı
Ulan 178 sin gözün doysun.Ben 1.73 üm ben kendimi nerelere vuram :D :D
Şaka maka boy pos çokda önemli değil aşırı kısa olmadıkdan sonra. Bende eskiden çok kafaya takardım ama 170 den uzunsan salla gitsin :)
ya sorun senden uzunlarda zuhur ediyor zaten senden uzun bir kız vs görünce dumur oluyorsun abi sanki kızdan bir eksiğin varmış gibi halbuki erkeksin fazlan olması lazım ya :ASD:ASD:
ahaha mantığa bak ulan psikoloji ödevleri :DMoruk herkesi boyla etkileyeceksin diye bişey yok ki.Boy pos sadece ilk 10 saniyedeki etkidir.Güzel konuşuyor,güzel giyiniyor yada dikkat çekiyorsanda bir şekilde zaten o boy açığını rahatça kapatırsın merak etme.Bak Tom Cruise mesela yada Okan Bayülgen : )
Kaldı ki artık bunları siktir et hayatını karı kız için yaşayıp kendine olan sevgini düşürme.Kimse senden üstün değil ;)http://www.habercity.net/images/haberler/kuzey_guney_63bolum_fragmani_izle_kuzey_soluksoluga_kaliyor_h244.jpg
bu ne demek yani : )
-
Atatürk'ün boyu 1.74 idi
-
Nobel bunu yazdı
Atatürk'ün boyu 1.74 idi
Önemli olan işlevi diyosun yani. :D