22'Sinden Sonra Uzamak ?
-
hocam belki iş görür voleybolcular falan yapıyor ayakkabıya ağırlık bağlıyorlar belki uzamanı sağlar (not onalr daha yükseğe zıplamak için kullanıyorlar )
-
angelofhope bunu yazdı
1.80 ideal yine müritler bence.
hep bunlar türk kızları yüzünden işte 1.85 erkek isterler kendilerinde 1.65 boy vardır :F
-
angelofhope bunu yazdı
1.80 ideal yine müritler bence.
hep bunlar türk kızları yüzünden işte 1.85 erkek isterler kendilerinde 1.65 boy vardır :F
Saçına röfle attıran kendini kraliçe zannediyor zaten
-
boydan ziyade para önemli hocalar para herşeyden önce gelir
para varsa range rover para yoksa game over... -
Boyunuz kısaysa omuzlarını genişletmeniz lazım. uzun görünürsünüz.
Benim boyum 1.76, omuzlar geniş..
1.84 olan arkadaşım benden kısa olduğunu sanıyormuş 3 yıldır :)
22den sonra zor o iş.. başka yerlerin büyür anca.
-

benimde boy 1.80, varmı 18 inden sonra uzayan?
nessaj tarafından 05/Ağu/13 01:39 tarihinde düzenlenmiştir -
bizim bir akraba vardı çocuğun boyu kısa diye babası bunu özel doktorlara götürdü çocuk çok tatlı bir suratı vardı o doktorlardan sonra çocuğun boy uzadı ama yüzü vucudu ayrı bir şekil oldu tip resmen kaydı :D
-
u235 bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıu235 bunu yazdı
Ulan 178 sin gözün doysun.Ben 1.73 üm ben kendimi nerelere vuram :D :D
Şaka maka boy pos çokda önemli değil aşırı kısa olmadıkdan sonra. Bende eskiden çok kafaya takardım ama 170 den uzunsan salla gitsin :)
ya sorun senden uzunlarda zuhur ediyor zaten senden uzun bir kız vs görünce dumur oluyorsun abi sanki kızdan bir eksiğin varmış gibi halbuki erkeksin fazlan olması lazım ya :ASD:ASD:
ahaha mantığa bak ulan psikoloji ödevleri :DMoruk herkesi boyla etkileyeceksin diye bişey yok ki.Boy pos sadece ilk 10 saniyedeki etkidir.Güzel konuşuyor,güzel giyiniyor yada dikkat çekiyorsanda bir şekilde zaten o boy açığını rahatça kapatırsın merak etme.Bak Tom Cruise mesela yada Okan Bayülgen : )
Kaldı ki artık bunları siktir et hayatını karı kız için yaşayıp kendine olan sevgini düşürme.Kimse senden üstün değil ;)http://www.habercity.net/images/haberler/kuzey_guney_63bolum_fragmani_izle_kuzey_soluksoluga_kaliyor_h244.jpg
-
Devede de boy var)))) boyun uzayacagina aklin uzasin.
Unlu dusunur annemin laflarindan alintilar)))
-
asiminnesli bunu yazdı
hocam belki iş görür voleybolcular falan yapıyor ayakkabıya ağırlık bağlıyorlar belki uzamanı sağlar (not onalr daha yükseğe zıplamak için kullanıyorlar )
Boyu uzamaz da artık menisküs mü olur, bel fıtığı mı olur bilmem.