24 Kasım Öğretmenler Günü - (!)
-
bi öğretmen adayı olarak benim ve bütün öğretmenlerin kutlu olsun atanamayan öğretmenlere gelsin bugün :)
-
hediye kabul edilir çiçek yollamayın :))
teşekkürler Tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun
-
Öğretmenler gününüz kutlu olsun
-
'müz kutlu olsun..
-
ben de öğretmenim. rehber öğretmen. çok da öğretmen gibi takılmıyoruz ama olsun kadro böyle :) kutlu olsun la biz takılalım kendi kendimize kimsenin taktığı yok artık :P
-
-
kaygusuz bunu yazdı
Onlar da izinsiz eylem yapmasinlar. Ogretmen dedigin kurallara sadık olur. Iyi yada kotu kural kuraldir. Ornek olmalari gerekir.
-
mfatihbodur bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
Onlar da izinsiz eylem yapmasinlar. Ogretmen dedigin kurallara sadık olur. Iyi yada kotu kural kuraldir. Ornek olmalari gerekir.
Vay be :D
-
HolyReform bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
Vay be :D
kpss çalışanlar bilirler bu arkadaş daha kolbergin kanun düzen eğiliminde kalmış evrensel ahlak ilkelerine geçememiş : )
-
mfatihbodur bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
bu manzarakarsısında senin söyleminden sonra bir söz vardır bal tutan parmak yalanır.
bir söz vardır sana öğretmen değil adam olamazsın. hah işte tam senlik.
istersen c.baskanı ol fakat sein gibiler asla adam olmayı beceremez.orda öğretmenleri kurşuna dizseler sen yine iyi olmuş iyi yapmış polisler diyeceksindir. çünkü herşeyiniz menfaat üstüne kurulmuş.ailenize aynı şey yapılsa yine sesini çıkarmazsınız. çünkü mantık bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı sizdeki.
kaygusuz tarafından 24/Kas/13 14:46 tarihinde düzenlenmiştir
yazık yazık çünkü öğretmenliğin büyük sorululuk ve feakarlık bir meslek olduğunu bilmiyorsun.
benim en büyük öğretmenim Atatürktür.
ve bu yolda gözünü kırpmadan canını veren kubilay öğretmeni saygıyla anıyorum.
ve güneydoğuda şehit edilen öğretmenlerimizi saygyla anıyorum.