folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 24 Kasım Öğretmenler Günü - (!)

24 Kasım Öğretmenler Günü - (!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

bi öğretmen adayı olarak benim ve  bütün öğretmenlerin kutlu olsun  atanamayan öğretmenlere  gelsin bugün :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hediye kabul edilir çiçek yollamayın :))

teşekkürler Tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Öğretmenler gününüz kutlu olsun

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

'müz kutlu olsun..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ben de öğretmenim. rehber öğretmen. çok da öğretmen gibi takılmıyoruz ama olsun kadro böyle :) kutlu olsun la biz takılalım kendi kendimize kimsenin taktığı yok artık :P

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Ankarada%20yürüyen%20gruba%20polis%20müdahale%20etti%20-%207

http://www.ensonhaber.com/ankarada-ogretmenlere-sert-mudahale-2013-11-23.html

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Onlar da izinsiz eylem yapmasinlar. Ogretmen dedigin kurallara sadık olur. Iyi yada kotu kural kuraldir. Ornek olmalari gerekir.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Onlar da izinsiz eylem yapmasinlar. Ogretmen dedigin kurallara sadık olur. Iyi yada kotu kural kuraldir. Ornek olmalari gerekir.

Vay be :D

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Vay be :D

kpss çalışanlar bilirler bu arkadaş daha kolbergin kanun düzen eğiliminde kalmış evrensel ahlak ilkelerine geçememiş : )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

bu manzarakarsısında senin söyleminden sonra bir söz vardır bal tutan parmak yalanır.

bir söz vardır sana öğretmen değil adam olamazsın. hah işte tam senlik.
    istersen c.baskanı ol fakat sein gibiler asla adam olmayı beceremez.

orda öğretmenleri kurşuna dizseler sen yine iyi olmuş iyi yapmış polisler diyeceksindir. çünkü herşeyiniz menfaat üstüne kurulmuş.ailenize aynı şey yapılsa yine sesini çıkarmazsınız. çünkü mantık bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı sizdeki.
    yazık yazık çünkü öğretmenliğin büyük sorululuk ve feakarlık bir meslek olduğunu bilmiyorsun.
    benim en büyük öğretmenim Atatürktür.
    ve bu yolda gözünü kırpmadan canını veren kubilay öğretmeni saygıyla anıyorum.
    ve güneydoğuda şehit edilen öğretmenlerimizi saygyla anıyorum.

kaygusuz tarafından 24/Kas/13 14:46 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4316 Toplam Mesaj: 46