folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 24 Kasım Öğretmenler Günü - (!)

24 Kasım Öğretmenler Günü - (!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    mfatihbodur bunu yazdı

Kutlamak isteyenler için IBAN adresim :

TR10 2001 6024 2877 8009 2340 9243  :D 

Dip not : Adres sahte ve fazla rakamdan oluşmaktadır (örnektir-parayla satılamaz)

senin editten önce gönderdiğim 1.500 lira kime itti o zaman =(

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Öğrencisiyle ilgilenen, konusunda hakim olup kendini geliştirmeyi hedeflemiş, hal ve hareketleriyle topluma bir örnek teşkil edebilecek öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Sınıfta öğrencisiyle küfürleşen, bel altı muhabbetine giren, branşından tek kelime anlamayıp ego yapan, okuldan sonra koşa koşa gidip arkadaşlarıyla kumar atan ve devleti "öğretmen" statüsünde sömüren ibnelerinki kutlu olmasın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Öğrencisiyle ilgilenen, konusunda hakim olup kendini geliştirmeyi hedeflemiş, hal ve hareketleriyle topluma bir örnek teşkil edebilecek öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Sınıfta öğrencisiyle küfürleşen, bel altı muhabbetine giren, branşından tek kelime anlamayıp ego yapan, okuldan sonra koşa koşa gidip arkadaşlarıyla kumar atan ve devleti "öğretmen" statüsünde sömüren ibnelerinki kutlu olmasın.

bende bi kaç kelime cizittirircektim vazcaydım. sırf HYALİ olup öğretmen olana Hll olsun diyorum hakkınıda vermesi şartıynan diğer türlü ÖSS puanm tuttu buraya aga napak diyeninde ... gerçi bunsuzda olmaz dimi desek ki kriterlerden geçip öğretmen alıyoruz onun bile bokunu çıkarıp maaşım olsun diye gelen bi ton adam çıkar lan bu ülkese :S

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

bu ülkede öğretmenin doktorun polisin muvazzaf askerin karizması kalmadı. ama ortak noktaları şu ki bu elemanlar ülkenin en uç noktasında bile varlar. sırf bu nedenden saygıyı hak eder. mesleğini iyi yapan kötü yapan var ve her koşulda eleştirilebilir. ancak mesleğini iyi yapanları düşünerek saygı duyulsa bu insanlarda hizmet edeceği kişilere yani vatandaşa verimli katkılar sunar. diğer türlü beni takan yok ben niye elalemi takayım diyip salla başı al maaşı memura döner. bunu kavrayan siyasetçiler ve vatandaşlar olduğu sürece de bu ülkenin bileğini kimse bükemez.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Onlar da izinsiz eylem yapmasinlar. Ogretmen dedigin kurallara sadık olur. Iyi yada kotu kural kuraldir. Ornek olmalari gerekir.

bu manzarakarsısında senin söyleminden sonra bir söz vardır bal tutan parmak yalanır.

bir söz vardır sana öğretmen değil adam olamazsın. hah işte tam senlik.
    istersen c.baskanı ol fakat sein gibiler asla adam olmayı beceremez.

orda öğretmenleri kurşuna dizseler sen yine iyi olmuş iyi yapmış polisler diyeceksindir. çünkü herşeyiniz menfaat üstüne kurulmuş.ailenize aynı şey yapılsa yine sesini çıkarmazsınız. çünkü mantık bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı sizdeki.
    yazık yazık çünkü öğretmenliğin büyük sorululuk ve feakarlık bir meslek olduğunu bilmiyorsun.
    benim en büyük öğretmenim Atatürktür.
    ve bu yolda gözünü kırpmadan canını veren kubilay öğretmeni saygıyla anıyorum.
    ve güneydoğuda şehit edilen öğretmenlerimizi saygyla anıyorum.

Kardeşim, yazdığın yazıyı görmezden geliyorum. Klavyenin başına geçip de milletin Adamlığını sorgulayabilecek kadar adam olduğunu düşünüyorsun ve yanılıyorsun. Adam gibi milletin öğretmenler gününü kutla, sonra da kaybol ortalıktan. Bi şeyi de siyasete düzene sisteme laf atmadan adam gibi yaşayalım. Bazı şeylerin yeri ve zamanı vardır. Önce nerde nasıl konuşacağını öğren sonra adamlık sorgula.

Bu ülkede eylem yapabilmek için bulunduğun bölgenin Valiliği yada Kaymakamlığı kanalı ile İç İşleri Bakanlığından izin alman gerekiyor. İzinsiz Gösteri ve Eylem yapamazsın diye bir kural var. Ve bu kuralı senin alakasız bir şekilde bu başlık altında bok attığın Hükumet koymadı. 82 Anayasasından bu yana gelen bir kural, bu hep böyle idi.

Bilmiyorsan bak oku (http://eyup.iem.gov.tr/guvenlik_br.html) 

Ha kurala karşı bi düşüncen varsa benim adamlığımı sorgulayacağına, kendin adam ol efendi ol, büyük adam ol git kuralı değiştir, tahribatta caka satarak yapma bu işi.

Öğretmen Dediğin yol yordam bilir, topluma örnek olur. Milli Eğitim Bakanlığını basarak, bakanlığın ismine leke düşürme amacı güdmeden güzelce alırsın iznini, yaparsın eylemini basın bildirimini efendice dağılırsın. (Niye yapmıyorlar ? Çünkü böyle yaparlarsa dikkatleri üzerlerine çekemezler, biber gazını, copu yicekler ki öğretmenler gününde öğretmenlere gaz sıkıldı ! manşetleri atılsın diye)

Kohlberg den bahseden arkadaşım saygılarımı sunuyorum. Kohlberg evrensel ahlak ilkelerine çok nadir insanın geçebildiğini, hatta peygamberlerin bu seviyeye ulaştıklarını söyler ve ekler, İnsanların çoğunun Geleneksel Düzeylerde kaldığını, hatta Kadınların hiç bir zaman son basamağa ulaşamayacağını söyler. Onun yanı sıra Türklerin de son basamağa ulaşamayacağını iddaa eder ama bu tamamen teoridir, çünkü olaylara verilen tepki ile, sorulduğuna "şunu yapardım" şeklinde teorik bir cevap çoğu zaman bir birini tutmaz. 

Şimdi soruyorum, madem Kohlbergin yolundan gidip, onun kuramlarıyla örnekler veripte, kendini son basamağa ulaştığını mı iddaa ediyorsun ? Hemde bir Türk olarak ?

Üstüne basa basa söylüyorum, bu konu siyaset yeri değil hocam, güzelce günümüzü kutlayalım sevgi saygı ve kardeşlik çerçevesinde ayrılalım. Emekliler gibi hükumet yıkıp, yenisini kurmak için tartışmanın kimseye bir faydası yok. 

Tekrar TÜM öğretmen arkadaşlarımızın gününü kutluyorum. Mesleğimizin daha SAYGIN bir konuma geldiği toplum seviyelerine ulaşmak dileğiyle.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Kutlamak isteyenler için IBAN adresim :

TR10 2001 6024 2877 8009 2340 9243  :D 

Dip not : Adres sahte ve fazla rakamdan oluşmaktadır (örnektir-parayla satılamaz)

senin editten önce gönderdiğim 1.500 lira kime itti o zaman =(

Harbi mi lan hemen hesabıma bi bakayım doğru mu sölüyorsun :P

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

birirleride bir kere yandaşlık yapmasa şaşardım :) peygamberden üstün bu Tayyip maşallah

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

birirleride bir kere yandaşlık yapmasa şaşardım :) peygamberden üstün bu Tayyip maşallah

Hocam lütfen, konunun Tayyiple bi ilgisi yok rica ediyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

mfatihbodur sevgili meslektaşım gerçekten takdir ettim yazdıklarını.. ama boşuna yazmışsın, o dediğini anlayacak insan sana zaten onları yazdırmazdı.. neyse konuyu değiştirmeye gerek yok, canı isteyen gelsin kutlasın, başka yöne çekecek de bi zahmet şu konu altında bari kafa açmasın lütfen...

bu arada bugün aradı bi öğrencim sağolsun :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

öğretmen yanlışı öğreten değil doğruyu gösterendir.

Burdaki öğretmenler başta olmak üzere tüm öğretmenler gününüz kutlu olsun 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Toplam Hit: 4261 Toplam Mesaj: 46