folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 24 Kasım Öğretmenler Günü - (!)

24 Kasım Öğretmenler Günü - (!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

işte medya çok güzel birşey ne verirse onu alıyorsunuz :)

kızılaydaki gösteri

taksim olayları

11 eylül

bütün televizyonlar ve radyolar ve gazeteler ufoların alaskaya indiğini ve ilk temasın sağlandıgını söylese körü körüne inanır mısınız bunu merak ediyorum.

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

şu ülkede medya eğer birşey anlatıyorsa onun tersine çevirin ve 2 ile çarpın veya bölün yani

insanlara saldıran gaspçı halk tarafından dövüldü" medyadaki haber bu ama aslında olan neydi tersine çevir 2 ile çarp veya böl deneyelim

insanlara yardım eden genç halk tarafından çok seviliyor bakın oldu hadi tam tersini deneyelim

insanlara yardım eden ve ülkesinin iyiliğini isteyen başbakan.. " çeviriyoruz

insanlara yardım etmeyen ve ülkesinin kötülüğünü isteyen başbakan

gördüğünüz gibi çalısıyor herşey

yani televizyono gezi parkı olaylarına kötü diyorsa çevirip 2 ile çarpın

televizyon kızılaydaki olaylara kötü diyorsa çevirin 2 ile çarpın

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

A.C.A.B

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    Gerçekten mesleğini hakkiyla yapan öğretmenlerin geçmiş öğretmenler günü kutlu olsun..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Onlar da izinsiz eylem yapmasinlar. Ogretmen dedigin kurallara sadık olur. Iyi yada kotu kural kuraldir. Ornek olmalari gerekir.

dedi, koyun. oncelikle izinsiz eylem diye bisey yok senin gibi koyunlari gutmek icin uydurulan birsey. anayasada acikca bunun icin izin almak gerekmedigi yazilmakta, diyelim ki izin almak zorunlu kim izin verir kendisini protesto edecek kisilere? ayrica anayasada hukuk devleti denilmekte kanun devleti degil git bunlari bi arastir, sonra devlet teorilerini, direnme hakki vs arastir da bilgin olmadan fikrin olmasin

Haci bazi zamanlarda susmak asalet bilgelik gostergesidir. Her seferinde sana ayni hosgoruyu gosterecegim anlamina gelmez.  Bende atanamadim (!) Eger atanamayanlari savunmaksa amacınız. . 2.si malmisin la ne dedigini mi bilmiyosun ? Kanun devleti ne olm manyakmisin cahilmisin ? Kanun var tabi ki bu ulkede. Toplumun duzeni kisi- kisi , kisi - devlet iliskileri kanunlarla duzene sokulur. Amk ne ictiysen bana da gonder bide " bilgin olmadan fikrin olmasin " yazmissin. Ne kadar anlatrsan anlat karsindakinin anladigi kadarsin diye bosa dememisler. Yada cahille girdigim hic bir tartismayi kazanamadim diye.. Etme cahille muhabbet diye.. Sizi egiten ogretmenlerin ben... neyse ne.. Atanamayan ogretmen benim.. ben kendi hakkimi savunurum.. beni savunacak fikir yoksunu insanlar istemiyorum ben.. beni bana karsi savunmaya calisiyosunuz ama bise bildiginiz yok. Ananizdan babanizdan arkadasinizdan duyduklarinizi yazmaktan baska hic bise yapmiyorsunuz. BU KONULARIN YERI BURASI DEGIL arkadaslar. 

arkadaşım izinsiz gösteri demişsin= Öyle bir şey yok, gösteri için izin almaya gerek yok diyorum, yanlış öğretmişler sana, o yanlış bilginle gelip fikir beyan ediyorsun.

Kanunla yönetilir diyorsun= yine yanlış bilgin var, hukukla yönetilir, yine yanlış ezberletmişler sana. tabi sen anlamadın bunu ondan manyak mısın cahilmisin diyorsun, onu da anlatayım. devlet kanun çıkarsa ve dese ki "atanamayan öğretmenlere 5 yıl hapis cezası". ne yapacaksın? kanunla gelmiş diye gidip paşa paşa yatacak mısın? İşte hukuk devleti-kanun devleti ayrımından ufak bir örnek. hayır kitap önereyim oku diyeceğim ama bir fikir yoksunundan tavsiye de almazsın :(

Cahil demişin= ama yazdıklarından kimin cahil olduğu anlaşılıyor. hiç bir niteliğin, doğru bilgin yok, yalan yanlış tartışıyorsun burda. eğitim fakültelerinin seviyesi bu olsa gerek, atanamamanda da bi hayır varmış demek ki çocukları zehirlemen engellenmiş

Toplam Hit: 4723 Toplam Mesaj: 46