29 Ekim Yasaklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CUMHURİYET BAYRAMI'nı kutlayan halk'a terörist diyen bir başbakan.daha nediyelim ne yapalım.bu adam bu cesareti kimden alıyor.hiç düşünmüyormu bu halk zamanı geldiğinde beni taksim meydanında domaltır s***** diye....

bknz; http://haber.mynet.com/chp-sokagi-terorize-etti-659083-politika/

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

CUMHURİYET BAYRAMI'nı kutlayan halk'a terörist diyen bir başbakan.daha nediyelim ne yapalım.bu adam bu cesareti kimden alıyor.hiç düşünmüyormu bu halk zamanı geldiğinde beni taksim meydanında domaltır s***** diye....

Valla @ONEMINUTE Hocam Bu Adam Cesareti Nereden Alıyor Bilmiyorum ama Sen Bu Tarz Yazarsan Yada Devam Edersen Sanırımki Umarım Öyle Olmaz, Başına Esaslı Bir İş Alacakmışın Gibime Geliyor.. Bilemeyecem Yani..

Neden Durduk Yere Böyle Dedin Diye Sorarsan, Ülkenin Başındaki Adama O Henüz Başken Bu Tarz Söylemlerde Bulunmak Sanırım Mantığıma Ters, Bilmiyorum Kafama Yatmayan Bir Durum, Belkide Çok Cesur Bir Kimsesin.. Ama Şu Varki Serzenişte Bulun Bulunabilirsin Pekala Bu Normaldir  Ama Ona Şahsına Karşı Domalmak, Yada Si...mek Felan Dersen Başına İş Alırsın Gibime Geliyor.. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    ONEMINUTE bunu yazdı

Valla @ONEMINUTE Hocam Bu Adam Cesareti Nereden Alıyor Bilmiyorum ama Sen Bu Tarz Yazarsan Yada Devam Edersen Sanırımki Umarım Öyle Olmaz, Başına Esaslı Bir İş Alacakmışın Gibime Geliyor.. Bilemeyecem Yani..

Neden Durduk Yere Böyle Dedin Diye Sorarsan, Ülkenin Başındaki Adama O Henüz Başken Bu Tarz Söylemlerde Bulunmak Sanırım Mantığıma Ters, Bilmiyorum Kafama Yatmayan Bir Durum, Belkide Çok Cesur Bir Kimsesin.. Ama Şu Varki Serzenişte Bulun Bulunabilirsin Pekala Bu Normaldir  Ama Ona Şahsına Karşı Domalmak, Yada Si...mek Felan Dersen Başına İş Alırsın Gibime Geliyor.. 

10. asırda ömer hayyam diye biri varmış işi gücü yalancılar dönekler aldatıcılar sahtekarlar vs lerle.bu adam birde matematiğe katkıda yapmış hayyam kuramını bulmuş pascal üçgenini bulan adamın   eserini çalınan masum vatandaş bir de günübirlik mutluluğu çözmüş vatandaş.hiç acımazmış içinden geçeni çekinmeden söylermiş.10. yüzyıl ile günümüz arasında ki farkı neremizle saklayalım.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    ONEMINUTE bunu yazdı

10. asırda ömer hayyam diye biri varmış işi gücü yalancılar dönekler aldatıcılar sahtekarlar vs lerle.bu adam birde matematiğe katkıda yapmış hayyam kuramını bulmuş pascal üçgenini bulan adamın   eserini çalınan masum vatandaş bir de günübirlik mutluluğu çözmüş vatandaş.hiç acımazmış içinden geçeni çekinmeden söylermiş.10. yüzyıl ile günümüz arasında ki farkı neremizle saklayalım.

Evet Dediklerin Doğrudur.. Ancak Yinede Güçlü Kimselere Karşı Konuşurken Kendi İçin Ölçülü Olmakta Fayda Vardır Diye Düşünüyorum.. Zira ONEMINUTE Kardeşimizin Ömer HAYYAM Olduğunu Zannetmiyorum. Ayrıca O Dönemki Şartlar ile Şimdiki Şartlarda Fark Yaratabilir. 

Bu Adam Türkiyeyi Büyük Bir Açık Ceza Evine Çevirmiştir.. Millet Fakru Zaruret İçinde İnim İnim Durumda.. Ağır Vergiler ile Zulüm Ebadı Yükseltildikçe Yükseltiliyor.. Kısacası Adam Adam Değil Elbet.. Ama Yinede Ben Ona Küfretmeye Cesaret Edemem.. Hem Mizacımada Uymaz Zaten. Küfürbaz Bir Kimse Değilim Çünkü.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Shockman valla eski postlarından aykırı olarak bir postuna rastladım brv diyorum etraflı bi müridsin eskiden bildiğim o kadar.hayırlısı bakalaım vatandaşın kaderi bunlar olamaz insan insan lığından utanıyor memleket 1876 monarşisine dönmüş cumhuriyet savcıları suç işliyorlar korkularndan vatandaş korkusundan konuşamıyor bu sindirmeler insanın onurunu zedeliyor neyse bakalım...

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    ONEMINUTE bunu yazdı

ölmüş anasına karısına kızına sövüyolar vs.... ben azıma dahi almam suçsuz olayla alakalı olmayan kişilere bişey söylemem...(benim kaybedicek bişeyim yok anlıyomusun?)

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı

Shockman valla eski postlarından aykırı olarak bir postuna rastladım brv diyorum etraflı bi müridsin eskiden bildiğim o kadar.hayırlısı bakalaım vatandaşın kaderi bunlar olamaz insan insan lığından utanıyor memleket 1876 monarşisine dönmüş cumhuriyet savcıları suç işliyorlar korkularndan vatandaş korkusundan konuşamıyor bu sindirmeler insanın onurunu zedeliyor neyse bakalım...

Eski Postlarımdan Gelen Bir Eksen Kayması Var Demek İstedin, Doğrusun Hocam.. Bazı Gerçeklerin Farkındalığına Varmak Dersek, Kayan Bir Eksenin Olmadığını Betimlemiş Olurmuyuz Bilmem.. Benim Ana Eksen Doğrunun Etrafında Dönmekten İbarettir.. Bir Doğruyu Birde Doğru Kabul Ettiğimi Savunurum, Doğru Olan Asla Değişmez, Ama Doğru Kabul Ettiğimde Hata Görürsem İşte O Değişir Hocam.. Saygılar.

ONEMINUTE Hocam, Seni İnan Bana Gayet İyi Anlıyorum.. Ayrıca Her Kesin Kaybedecek Bir Şeyleri Vardır.. Bir Anlık Sinir İle Oldu Derler Ya, Kontrolsüzlüğe Kendini Bırakma Bence.. Onun Hakkında Yaptıklarını Ettiklerini, En Çarpıcı Dille Anlat, Göster, İlan Et.. Ama Kendini Ve Amacını Kötüye Götürecek Yani Amacını Aşacak Sözler Söylemezsen Kendin İçin İyi Edersin.

ShockMan tarafından 30/Eki/12 15:48 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 15050 Toplam Mesaj: 108