29 Ekim Yasaklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

Geçen gün yazar Ayfer Tunç geldi konferansa. 3 kıtadaki devletten çük kadarcık yere küçülmüşüz dedi. Onuncu yıl marşını dinlediğimde ürperdim, dinleyen de gerçekten müthiş şeyler olmuş zanneder dedi. Yeni kurulan bir devleti meşrulaştırmak ve liderleri halkın gözünde büyütmek için bu tür fantastik şeylerin oluşturulduğunu ve oluşturulması gerektiğini anlattı. Keşke dinleyebilseydiniz onu. Ama sizin okullarda aklınıza sadece atatürk sokulduğu için, atatürkün örneğin balkan savaşındaki düşmandan 50 kat dafa fazla yaralı ve şehit verdiğimiz bozgunu anlatılmadığı için, sakarya savaşını fevzi çakmak sayesinden kazandığımız anlatılmadığı için ve sizler de sadece ilkokul tarih bilginizle yetindiğiniz için onu çok şiddetli eleştirirdiniz.

Yavrum sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Size ne anlattılar amk ? Mantığınız yok mu lan sizin ? 3 kıtadaki devleti Atatürk mü küçülttü mal! Çük kadar dediğin yeride kaybetseydikte baban ya da annen gavur mu olsaydı ? Olum gelde bu yoruma sinirlenme amk.. Dangalak herif..Ne derdiniz var bu kadar, neden bu kadar kin ? Senin beynindeki atmayan o damarları sikim ben.

Bu yorumum yüzünden banlanırsam hiçte gocunmam.Banlayan utansın.. Yeter artık.. Hataydaki medyada yer almayan olayları anlatan konu açıyıorum siliyorsunz millet galyane geliyor gerekçesiyle.Ama böyle dingilleri barındırıyorsunuz sitede.Atatürk'ü de geçtim, bunlar bildiğim cumhuriyet demokrasi düşmanı.Ne yani haine, şerefsize karşıda mı taraf olmayacaksınız ? Bunlar 80 senenin kindarı.. 

cyberAngel ağzından bal damlamış benim birşey dememe gerek kalmadı... ha seni banlıyan olursa akabinde benide banlasınlar isterim. burdada yazamayacaksak burdanda siktirolup gideriz

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

Geçen gün yazar Ayfer Tunç geldi konferansa. 3 kıtadaki devletten çük kadarcık yere küçülmüşüz dedi. Onuncu yıl marşını dinlediğimde ürperdim, dinleyen de gerçekten müthiş şeyler olmuş zanneder dedi. Yeni kurulan bir devleti meşrulaştırmak ve liderleri halkın gözünde büyütmek için bu tür fantastik şeylerin oluşturulduğunu ve oluşturulması gerektiğini anlattı. Keşke dinleyebilseydiniz onu. Ama sizin okullarda aklınıza sadece atatürk sokulduğu için, atatürkün örneğin balkan savaşındaki düşmandan 50 kat dafa fazla yaralı ve şehit verdiğimiz bozgunu anlatılmadığı için, sakarya savaşını fevzi çakmak sayesinden kazandığımız anlatılmadığı için ve sizler de sadece ilkokul tarih bilginizle yetindiğiniz için onu çok şiddetli eleştirirdiniz.

Hacım doğruyu söyle Atatürk'ün balkan savaşlarında bozguna uğradığını nereden öğrendin? Mustafa Armağan'dan mı, onu kaynak alan wikipedia vb. yerlerden mi?

sen anlat senden öğrenelim. Ama bana masallarla gelme.

cyber-angel, ifade tarzınla siklenmeyecek bir adam olduğun belli. onun için sana cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı
    Balyoz99 bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

Hacım doğruyu söyle Atatürk'ün balkan savaşlarında bozguna uğradığını nereden öğrendin? Mustafa Armağan'dan mı, onu kaynak alan wikipedia vb. yerlerden mi?

cyber-angel, ifade tarzınla siklenmeyecek bir adam olduğun belli. onun için sana cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum

iranda yaşamaya ne dersin? Biz Atatürk'ün kurduğu ülkede yaşıyoruz. Senin cüppeliler iran'a kaçmışlar, hadi git onlara. 

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    schwarzseherisch bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı
    Balyoz99 bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

iranda yaşamaya ne dersin? Biz Atatürk'ün kurduğu ülkede yaşıyoruz. Senin cüppeliler iran'a kaçmışlar, hadi git onlara. 

vahdettin atatürke ne dedi? devrim yapacaksan bu ülkeden git mi dedi? Zamanında kurulan dikdatörlükten kamu otoritesinin baskın olduğu sisteme geçmek daha mantıklı.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

yıllarca Atatürke cumhuriyete ve devrimlere düşmanlığını ve akepenin bokuna kurban olayım gibi postlarında belli ediyorsunda onun için.
    yemişim akep yi. anaplar dyp ler onlar bunlar hepsi gelip geçici.
    29 Ekim 23 Nisan 19 Mayıs 30 Ağustos gibi Bu ülkenin değerlerini silmek isteyen akepenin içerden aslında düşmanca tavır aldıkları belli...o kutlama yorumları hikaye...eğer gerçekçi olsalardı yasak getirmezlerdi bütün bayramlara...izmir düşmandan kurtulmuş kutlama tören vs yapılacak adam ankaradan mesaj yolluyor bayrak kutlaması yasak diye...hangi ülkede kendi ülkesinin bayrağıyla kutlamasına yasak getirilebilir ???

yıllar sonra sizinde sesinizi kesecek bir hükümet çıktığında görüşeceğiz...

'' yıllarca Atatürke cumhuriyete ve devrimlere düşmanlığını''  böyle bir tane mesajımı göstersene ,

nerede Atatürk düşmanlığı yaptığım bir mesaj var ?

her postunda belli ediyorsun...akepenin bknu yiyim diyen sensin. Dinimizi kullanıp sömürmesine ses çıkarmayan Allahın adını anıp insanları sömürmesine göz yuman sensin... başımızdakilerin Atatürkün devrimlerini kaldırırken destekleyen sensin. Atatürk resimlerini kamu binalarından kaldırılmasına sessiz kalmasana işine geliyorsa ??? Atatürkü savunsana işine geliyorsa Atatürkün dediklerine söylemlerine destek versene nerde hani hiçbir postunda göremedik aksine belirttiğin postlarda görünen köy klavuz istemiyor zaten işine gelmeyince post göstersene diyorsun...içinde bi an önce Atatürk kelimesi komple yasaklansın diyecek kadar arsızlaşmış bir his var ve bu gerçek ben biliyorum aylarca yıllarca burda izliyorum görüyorum.

29 Ekime dokunma kutsaldır Halkın bayramıdır diyebilirmisiniz ? 23 Nisana dokunma Çocuklar için armağan edilmiş dokunma diyebilirmisiniz ? 19 Mayıs Gençlerindir dokunma diyebilirmisiniz ? 30 Ağustos bu halkın Zaferidir dokunma diyebilir misiniz ? diyemezsiniz...
    CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLAMA YASAĞI GETİRENLER, KURTULUŞ SAVAŞINI KİME KARŞI VERDİYSEK ONLARDIR..
    BUNDA ŞAŞILACAK BİR ŞEY YOK ! İŞGAL ALTINDAYIZ. DOĞASI GEREĞİ MİLYONLARCA İNSANIN BİR ARAYA GELİP MEYDANLARDA TOPLANDIKTAN SONRA ALLAH ALLAH ALLAH DİYEREK MECLİSİ BASIP TEPELERİNE İNDİRECEĞİNDEN KORKABİLİRLER..
    KORKSUNLAR ZATEN !O BİRGÜN MUTLAKA OLACAK !

AYAĞINIZI BASTIĞINIZ YERDE DEVLET SİZSİNİZ ! HABERİNİZ OLSUN !
    kaygusuz tarafından 24/Eki/12 00:20 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Olum haber başlığı yalan zaten. Boşa tartişiyorsunuz. Sadece sokaklarda yürüyüş yasaklandı.  Arkadaslarınla ailenle gidip sağda solda kutlayabilirsiniz. Akşamları birçok sanatçının 29 ekim konserleri var farklı illerde.. Sokak yerine oraya katılabilirsiniz.

Cumhuriyetçilik türklükte elden gitmedi.. Başlığa bak hizaya gel amk ya. Yani bikaç hıyar Provakatorlük yapıyor, milletten peşinden hurra.. 

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı

Olum haber başlığı yalan zaten. Boşa tartişiyorsunuz. Sadece sokaklarda yürüyüş yasaklandı.  Arkadaslarınla ailenle gidip sağda solda kutlayabilirsiniz. Akşamları birçok sanatçının 29 ekim konserleri var farklı illerde.. Sokak yerine oraya katılabilirsiniz.

Cumhuriyetçilik türklükte elden gitmedi.. Başlığa bak hizaya gel amk ya. Yani bikaç hıyar Provakatorlük yapıyor, milletten peşinden hurra.. 

"Başlık yalan boşa tartışıyoruz, sadece sokaklarda yürüyüş yasaklandı. Arkadaşlarınla ailenle gidip sağda solda kutlayabilirsin"?

Cumhuriyet bayramımı nasıl kutlayacam hocam ben anlamadım? sokaklarda coşkuyla kutlamayıp bi kokteyl havasında mı kutlamalıyım üç arkadaşımla? Sen nasıl olur da bu halkın milli bayramını sokakta kutlamasına yasak koyarsın? Kim engelleyebilir halkın ulusal bayramını kutlamasını? Kimse engelleyemez.

İzmir'de yaşıyorum ama 29 Ekim'de ben de Ankara'dayım. Mustafa Kemal olup taşıcaz sokaklardan...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Kimmiş, neymiş, neyi amaçlıyormuş bu organize gruplar yahu!

Gören duyan da yüzyılın soygununu, asrın terör olayını gerçekleştirmek için planlar hazır organize oluyor sanacak. Ayıp günah denen bir şey var.

+ Karşılaştırınız ----> Güneydoğuda, Doğu Anadolu'da tam kastettikleri şekilde devamlı organize olan gruplara karşı devletin tutumu

L-O-L... 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

yönetim bişey demiyosa bu yorumlara ben daha birşey demiyorum.

Tahribat.Com Forumlarında, Türkiye Cumhuriyeti‘nin bekasına kasteden herhangi bir bölücü örgüt propogandası, gizli yada açık terör örgütü sempazitanlığı, cemaat propogandası ve Atatürk İlke ve İnkilaplarına karşıt herhangi bir görüşe yer verilemez. Aksi taktirde "Birinci Sınıf Ceza" ve "Dokuzucu Sınıf Ceza" uygulanır.

slanger tarafından 24/Eki/12 13:28 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

konpi bunu yazdı

Ordu göreve, derken kinaye yapmıştım. Ama sen harbi faşist çıktın. Allah korusun ama hadi diyelim çoğunluk güneydoğu özerk olsun dedi olmak zorunda. Adı üstünde demokrasi. Halk ne derse o olur. 

5-6 yıl önce en çok orduya güvenirim diyordu halk, şimdi sorsak? Halkın istediği olmaz, belirli bir kesim halkı yönlendirir. Demokrasi adına ülkenin parçalanmasını veya Irak gibi bir bok çukuru haline gelmesini izlemenin adı koyunluktur.

Yok ya daha neler! Siz faşistsiniz işte böyle. Cumhuriyet, demokrası falan palavra. Ne zaman ki birileri gelip sizi kök saldığınız koltuklardan söküp atacak olsa cumhuriyetin arkasına sığındınız. 

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 13969 Toplam Mesaj: 108