29 Ekim Yasaklandı
-
Atatürk o hasta haliyle 29 Ekim de törene gitti. Bu oçlarının yaptığı iş mi şimdi? Hala da destekliyorlar ya şu oçlarını ne diyim artık ya.
Görün lan tbt deki aqpleler.
-
Burasi turkiye amq o da olur.
-
1924 den daha geri bir durama götürdüler memleketi utanmaz herifler.memleketin 10/3 ü fiziksel olarak satılmış şeyhler dervişler ortaçağ karanlığı sevdalıları allahtan korkmadan insanları birbirine düşürmekten çekinmeden dini ve kutsalları kullanarak koloniye çevirdikleri memleketin haline bak.utanmazlar ataürk e saldırırlar ama memlekete saldıranlara gık çıkaramazlar sanıyorum o zaman dinleri ve namusları tam güvence altına giriyorki batıyor.gitsinler ingiltere de işçi marşını kaldırmayı teklif etsinler görelim amerika da yurttaşlık andını kaldrımayı dillendirsinler görelim iblisin soyları.650 milyar dolar borçla ne yaparsın koskoca dünyada salak herifler yalan bu kadarmı inandırıcı kafir bu kadarmı doğru.Kaldırmazsınız milletin bağımsızlığını...
-
bence nabiz yokluyolar.dunyanin hicbir ulkesinde boyle bir rezalet goremezsiniz.tarihte yazmamistir.
murathan tarafından 23/Eki/12 18:59 tarihinde düzenlenmiştir -
kufur ve hakaret olmadan mesaj yazin.
-
Sike sike kutlayacaz
-
underzero bunu yazdı
kufur ve hakaret olmadan mesaj yazin.
küfretmeden bu orospuçocukluğunu nasıl anlatacaz reyiz ?
-
akepeye oy verenler Cumhuriyet düşmanıdır...
ne istiyorsunuz lan Cumhuriyetten ?
ne istiyorsunuz lan Atatürkten ?
size demokrasi çok amk...bi eve hapsedecen bunları öküz gibi birbirlerini yesinler+ben diyorum anıtkabire gideceğinize meclise gidin genelkurmaya gidin
Türk ün bayramını yasaklayan zihniyet Türk değildir.

çanakkalede vatanı işgal edenlere kanını hiç düşünmeden veren atalarımız bağımsızlık özgürlük vatan için yeni bir dirilişin yolunu açan Cumhuriyet ile özgürlüğü var eden atalarımızın ah ını alıyorlar...
kaygusuz tarafından 23/Eki/12 17:13 tarihinde düzenlenmiştir -
29 ekim yürüyüşü nasıl bir ideolojidir nasıl bir fantazidir ? Herkesin bildiği 29 ekim bir cumhuriyet bayramıdır, tepki değildir bayram günüdür. Bunların neyin kafasını yaşıyorda yürüyüş yapıyor? Kime neye bu tepki ?
-
Şeriata dogru gidiyoruz amk..
Tahribat bile Titleye Tarikat yazdi :)
daha ne olsun.