2.Geleneksel Tahribat.Com Müridleri Buluşması Gerçekleşti...
-
Bende Kaymak Istiom
-
4 5 kisimi. siz beni en iyisi atabildiginiz kadar uzaga atin ;P
-
SySTemOfaDowN bunu yazdı:
-----------------------------
banada uyar criminal güseL fikir afferim lem :)) a.q bayadır forumdaki yasıları okumuyordum 9 sayfa yazı okumak için ömrümün yarısı gitti hee jeru abi sizin orda capon varmı capon :)))))) ( sen anlarsın)
bizim burda yok onlardan bizim burda Amerikalı war. İncirlik burda ya..
-
KIZILYILDIZ bunu yazdı:
beyler ben 29 haziran da ankara'dayım ablamın nişanı için iki gün ankara'da kalıcam. ankara' lı olan var mı? varsa buluşalım.
ben o zaman ankaradayım.final de bitmiş olcek valla bana uyar.. -
Valla “criminal” in 8.sayfada yazdığı olay toplu buluşmalar için uygundur. Ben varım. Tanışalım ki geyik yapalım. Ortam gelişsin. Serpilsin büyüsün. İleride çocuklarımıza anlatırız. Ciddiyim “ criminal “ ne zaman adam ararsan burdayım
(THUNDER da ekmek yapıp gelcekmiş. bi THUNDER ekmeği yiyelim :)))) TANDIRCIM bu lafıma kızdıysan bide lavaş pişirelim üstünde puhahhaaa:))))) bu laflara aldırma geyik adamım demiştin bir yerde )
-
beyler ben haziranın 15inden 22sine kadar ankaradayım
bak ben ankaralıyım ama ankarada bi semti bile bilmem:DDDD
beyler istanbulda olanlar için hava hoşta
biz taaa anteplerden gelioz oraya
walla elim ancak ankaraya uzanıyo
1-2 yıl geçsin
boyum uzar
sonra geliriz istanbula
he bide londra hikayesi olmuş
beyler o işin hayali güzel olurda
gerçeği bok olur :)))))
yani işi büyütmeyelim
nolcak
müridler buluşacaklar
tanışacaklar çoğu(sima olarak)
sonra işte okadar
ne piknik felan
isterseniz uzun eşşek felanda oynarız :DDD
neyseh
gelcek sefere toplantıyı iycene haber verin -
pezevenk bunu yazdı:
Valla “criminal” in 8.sayfada yazdığı olay toplu buluşmalar için uygundur. Ben varım. Tanışalım ki geyik yapalım. Ortam gelişsin. Serpilsin büyüsün. İleride çocuklarımıza anlatırız. Ciddiyim “ criminal “ ne zaman adam ararsan burdayım
(THUNDER da ekmek yapıp gelcekmiş. bi THUNDER ekmeği yiyelim :)))) TANDIRCIM bu lafıma kızdıysan bide lavaş pişirelim üstünde puhahhaaa:))))) bu laflara aldırma geyik adamım demiştin bir yerde )
Yok abü ne alınması canın saolsun :) bu espiriyi tek yapan sen deilsin bi kaç kişide yaptısınfıta aheahe.. -
müshil ilacını HELLOWEEN getiriyormuş, ne de olsa doktor :))))
-
ulan ne domuzsunuz siz:))beni kötü emellerinize alet etmeyin..ben zavallı kuşlara yapmam ööle müshil yedirmeler falan..cık cık ..yazıktır,günahtır:P alır adam gibi keser yerim..ommşş..gnam gnam:))ne et çıkar onlardan yaa..bayaa besili oluyo onnar:))nıhahah:))
-
helloween bana da uyar.
tahminimce 28-29 haziran da ordayım.
buluşmak isteyenler mailleşek.
kizilyildiz@hotmail.com
Toplam Hit: 25429 Toplam Mesaj: 137