Tahribat.com Forumları
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
2.Geleneksel Tahribat.Com Müridleri Buluşması Gerçekleşti...
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
-
turkish bunu yazdı:
-----------------------------
ensonunda atlicam ucaga ben gelicem anasinisatim.. cok yakinda.. ;)
ok
ben seni karşılarım :) -
havayada aticakmisin heh ;)
-
ne senesi şeker hanım hemen bu ay sonu yapalım derim ben valla muğladan kalkıp taaa istanbullara gelmeye( bu arada ist. 42 milyon olmuş, sebebini sorarsanız mazot fiyatlarıymışşş) razıyım ... ciriminal kardeş güvercin işi hoşuma gitti bak ...
gözel bir fikirrr...
-
turkish bunu yazdı:
havayada aticakmisin heh ;)
kaç kilosun ?? -
70 kusur tutamazzsan direk kac ama ;)
-
3. buluşmanın temmuzun 3. yada 4. haftasında olmasını; 4. buluşmanın ise ağustosun son hafastı olmasını teklif ediyorum. kabul edenler, etmeyenler edilmiştir :)) herkes fikrini belirtsin... turkish ben seni hem havaya atarım, hem de tutarım, merak etme... martyn_ bereceremeyecek kadar ufak cılızdır. senin tek bacağını anca kaldırır :))) ona güvenme sakın biz seni dört beş kişi havaya fırlatır ve tutmayız. istersen yakala :))) dark, nra, jeru, holy fırlatcak seni ben de tempo tutacam, olur mu :)) en büyük mürid bizim mürid :PpPp
-
:)) bana her yol uyar :)
-
beyler ben 29 haziran da ankara'dayım ablamın nişanı için iki gün ankara'da kalıcam. ankara' lı olan var mı? varsa buluşalım.
-
banada uyar criminal güseL fikir afferim lem :)) a.q bayadır forumdaki yasıları okumuyordum 9 sayfa yazı okumak için ömrümün yarısı gitti hee jeru abi sizin orda capon varmı capon :)))))) ( sen anlarsın)
-
Criminal bunu yazdı:
3. buluşmanın temmuzun 3. yada 4. haftasında olmasını; 4. buluşmanın ise ağustosun son hafastı olmasını teklif ediyorum. kabul edenler, etmeyenler edilmiştir :)) herkes fikrini belirtsin... turkish ben seni hem havaya atarım, hem de tutarım, merak etme... martyn_ bereceremeyecek kadar ufak cılızdır. senin tek bacağını anca kaldırır :))) ona güvenme sakın biz seni dört beş kişi havaya fırlatır ve tutmayız. istersen yakala :))) dark, nra, jeru, holy fırlatcak seni ben de tempo tutacam, olur mu :)) en büyük mürid bizim mürid :PpPp
criminal sen turkishle aramıza ne giriyon he ne giriyon söle bakim ben onu havayada atarım sonrada tutarım hehe turkih sen gel buraya bekliyom atla uçağa hadi :)
büyük mürid bizim mürid :PpPp
:))
Toplam Hit: 27679 Toplam Mesaj: 137