Tahribat.com Forumları
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
2.Geleneksel Tahribat.Com Müridleri Buluşması Gerçekleşti...
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
-
BartheZ bunu yazdı:
-----------------------------
herkes kendi şehrindeki tahribatçıları toplasın, yoldan gecen bi tikkynin MMS uyumlu cep telefonu ile baska sehirde toplananların bulduklari tikkynin MMS uyumlu cep telefonuna fotorafimiz cekilerek maximesaj gönderilsin. böylece takım ruhunu türkiye capında hissetmis oluruz.
(bu arada yakaladığınız tikkynin cep telefonu sizde kalsin, tikky'yi naparsaniz yapin)
harbi güsel fikir yea
benim fikir nasıldı bu arada TV Projesi :) -
Güzeldi, Hatta Hoştu, Hatta Ve Hatta Çok Hoştu...
-
toplancaz şöle yapcaz böle yapcaz diosunuzda bu toplantı ne zamn olcak bu arada şu tv olayı süper bi fikirdi martyn_ :))
-
hea mehsur olursunuz :P
-
İstanbul'da Bi Yerde Toplanalım Bir an Önce Bence, Hem Çoğu Kişi İstanbul'da; öyle daha iyi olur herhalde...
Bu arada bir an önce dedim çünkü millet tatile falan gidicektir, mürid eksikliği yaşamayalım -
Ewet Yaa, Holy Aabi ve Diğerleri Siz Ne Dersiniz?
-
Holy:
sen , ben ali ilk buluştuğumuzda Bakırköy'de bir yere gitmiştik. İçerde millet paso müzik aletine para atmıştı. Hatırlıon dimi. Ordaki ortam gibi bir yer olsun. Karanlık,içkili,paso ahmet kaya çalıor. -
No_MeRCy bunu yazdı:
hea mehsur olursunuz :P
olursunuz diil abi
OLURUZ
Türkiye'nin ilk İnternet Tarikatı olaraktan :) -
SaUcY_GRL bunu yazdı:
toplancaz şöle yapcaz böle yapcaz diosunuzda bu toplantı ne zamn olcak bu arada şu tv olayı süper bi fikirdi martyn_ :))
saol !
ya bizde toplanmak için fikir alışwerişi yapıyoz işte hadi millet zaman geçiyo herkez yer yazın.
ben tekrar mecidiyeköy diyorum (bu sefer bu yakada buluşalım) bu arada bu yakada dedimde aklıma geldi biz ne güzel bi yerde yaşıyoz gündelik kıta değiştirebiliyoruz :)) -
madem buraya gelemiosunuz ozaman ben size bikac mekan & fikir soyliyim..
taksimde istiklalde cinar alti diye bar tarzi biyer var orasi guzeldir..
veya turku dinlemek isteyenler olursa turku bar var gene istiklal caddesinde.. veya sariyerde motorlarda satilan balik ekmek yenir sonrasi bogaz turu yapilabilir.. adalara gidilip bisiklet turlari yapilabilir.. bisikletle birbirini dusurmece oynanir.. en cok dusup yaralanan denize atilir tuzlu tuzlu o yara iyice acitilir..
ortakoyde kumpir olayina girilir.. kahvelere gidilir kavga cikartilir bi ton dayaka yenir veya atilir..
ulan nasil ozlemisim be..
;(
Toplam Hit: 27598 Toplam Mesaj: 137