![folder](/img/forum/folderOpen16.png)
![line](/img/forum/line.gif)
![folder](/img/forum/folderOpen16.png)
![line](/img/forum/line.gif)
![folder](/img/icon/Folder/FolderSm.png)
2.Geleneksel Tahribat.Com Müridleri Buluşması Gerçekleşti...
-
hajım yazılanları okudukça delirdim a.q. keşke bende gelseydim ama biraz garip olurdu herhalde taa kütahya'dan istanbul'a ama tam benlikmiş kaçırdık..
-
Birdakı Sefere Tum ArkadasLari BeKLeRiz.
-
THuNDeR__ bunu yazdı:
-----------------------------
dark benim gibi damar takılıyo demek hll ossun..
Ümit Yasar - Ateslerde Yanacagim bunu dinnemekten
...
heheuh yok be kardeşim adam damar falan takılmıyo biz onu simitçiyi sollarken dinledik. :)))
arabanın hızı saatte 10 km. falandı o zaman :) -
yaw beyler bayanlar buluşma güzel hoşta kadıköy yerine emin önü veya civarında bi yerde yapsak yani herkes hemen hemen avrupa yakasında heralde ben kadıköye girsem kaybolurum bea bu yüzden gelemedim a.k. gerçi bi de dershane davası vardı gelsem konuşacak biri de çıkacakmıydı o ayrı :=) hepimiz gardaşız ulan
-
ben gene soyluyorum Londrada bulusalim.. `Organizasyon diye buyuk bulusma diye buna derler` desin millet.. Nebilim bir Piccadilly meydaninda cekilmis resimlerin web`de yayinlamak empire discoda eglenmek hosolur..
;)
-
turkish bunu yazdı:
ben gene soyluyorum Londrada bulusalim.. `Organizasyon diye buyuk bulusma diye buna derler` desin millet.. Nebilim bir Piccadilly meydaninda cekilmis resimlerin web`de yayinlamak empire discoda eglenmek hosolur..
;)
düzenlenirse ben gelirim abü
-
harbiden güzeldi toplantı ama şu piknik işini okullar kapanmadan yapsanız olmazmı tatile gidenler napcak bende gelmeyi çok istiyorum ama hmn gitcem ben o yüzden ama siz bilirsiniz yinede
-
hll ossun simitçiye ozmn :P eminönünde toplantımı lur nerde oturacan cafemi var doru dürüst mekan yok gençler için zaten bilmiyorsun deme eminönünü iyi biliom kaçtanede ark var cd cilerden :P neyse kadıköy ii hatta capitol gibi biyerde olabiler yada şöle kavga çıkarcak biyere gidek güzelce bi sopa yiyek bayadır yemiyom sopa
-
Criminal
ewet abi :) THuNDeR__ sen iste yeterkı :=) -
THuNDeR__ bunu yazdı:
hll ossun simitçiye ozmn :P eminönünde toplantımı lur nerde oturacan cafemi var doru dürüst mekan yok gençler için zaten bilmiyorsun deme eminönünü iyi biliom kaçtanede ark var cd cilerden :P neyse kadıköy ii hatta capitol gibi biyerde olabiler yada şöle kavga çıkarcak biyere gidek güzelce bi sopa yiyek bayadır yemiyom sopa
haci rahatsizmisin sen ;)
Toplam Hit: 28146 Toplam Mesaj: 137