300 Spartalıda Geçen Agoge Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı

dinimizde böyle bir şey yok :)

Hacim sanirsam kiz cocuklarinida bunlar olduruyor du ama emin degilim :(

heh delinin teki attı kuyuya taş çıkar çıkarabilirsen :/ islam buna karşıydı hocam sen bilgilerini tazele git bi şarapla yıkan ayin yap bambu sok bişeyler yap olmamış bu yazı..

çok cahilce cok yobazca bildiğin cahiliye devrini konuşuyoz la burda.. müslümanlar bu konuyu bin yıl önce halletmiş sen daha halledememişsin :D

Haci bu bana hakaret sen bunu biliyor musun.... Muslumanim ben, ne ayini ne sarabi ....

Ortaokulda Yunanli ogretmen bunlarla ilgili bir sey soylemisti kiz cocuklariyla ilgili... Yazarken oyle hatirladim. Sonrada yanlis oldugunu yazdim amk ne dalga geciyon hakaret ediyon....

Ayrica 6 senede "Islam tarihi" yapmis adamim Araplarin cahiliye devrini bana anlatma lutfen...

Dalga da kirma...

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

ayrıca bizim Türkler yani türk diye ayrım (milliyetçilik yapmak iyi değil de neyse) atalarımız bunların anasını ağlatmış..

ama işte bizler başkarını övmeyi sevdiğimiz kadar kendimizide yermeyi pek seviyoruz..

"osmanlı şöyleydi , selçuklu böyleydi, göktürkler zaten adam değildi"

"yunanlılar bir harika, spartalılar tanrıydı, avrupa ortaçağda owu yeah biçimdeydi," falan diye konuşmalarımız yıl olmuş 2013 hala devam etmekte..

sen bizim ataların kullandığı savaş taktiklerini oku dudağın uçuklasın.. bırak spartalılar gibi sadece sağlamları adam etmeyi gerisini idam etmeyi ;)

Yav haci sen bir seyi anlamamissin. Napayim Spartalilari amk. Mecburi bu dersler burada orta-lise de. Yazdim da bunu. Hica baska isim yoktu sparta okuyacam, odyssey yada iliada okuyacam amk...

Onu bunu bilmem ben Turkum gerisi sarmaz. Burada olmayi ve dogmayi ben secmedim ya.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    shadowjedi bunu yazdı
    zone bunu yazdı

ayrıca bizim Türkler yani türk diye ayrım (milliyetçilik yapmak iyi değil de neyse) atalarımız bunların anasını ağlatmış..

ama işte bizler başkarını övmeyi sevdiğimiz kadar kendimizide yermeyi pek seviyoruz..

"osmanlı şöyleydi , selçuklu böyleydi, göktürkler zaten adam değildi"

"yunanlılar bir harika, spartalılar tanrıydı, avrupa ortaçağda owu yeah biçimdeydi," falan diye konuşmalarımız yıl olmuş 2013 hala devam etmekte..

sen bizim ataların kullandığı savaş taktiklerini oku dudağın uçuklasın.. bırak spartalılar gibi sadece sağlamları adam etmeyi gerisini idam etmeyi ;)

Bu işin temelsizliğinde kendi kültürünü bilmemek var.İslam öncesi Türkleri ne bilen var ne de araştıran,varsa yoksa Osmanlı.Bu tayfa ağzına dolamış Fatih,Yavuz,Kanuni dolanıyor,bir Osman beyi sorsan sadece adını bilirler.Kısaca bu kafa ile gidilirse Yunanıydı Amerikalısıydı daha çok dinleriz hikayelerini. 

Haci sanada soyliyeyim... Burada dogdum amk kendim secmedim ya... Mecburi bu dersleri veriyorlar. Sorarsan ben ne bunlari hatirliyorum ne Osmali tarihini biliyorum ne Turkiye tarihini hacim... ACikcasi tarihten nefret ederim umrumda degil kimin naptigi ne yapacagimiz onemli...

Osmanli diyorsunzu be arkadaslar... Zamaninda burasi Osmanliya aitti e ne deseydim kime ait deseydim :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

HACILAR BU FORUMU BANA JAPONYALI BIR TANIDIK ABIM ONERDI. TURK OLDUGUM ICIN DE BURADA TAKILIYORUM. HA AYRIMCILIK YAPACAKSANIZ DEFOLUP GIDERIM....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

HACILAR BU FORUMU BANA JAPONYALI BIR TANIDIK ABIM ONERDI. TURK OLDUGUM ICIN DE BURADA TAKILIYORUM. HA AYRIMCILIK YAPACAKSANIZ DEFOLUP GIDERIM.... 

Sakin ol şampiyon 

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

we are brothers o_0

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

türk olduğun için değil insan olduğun için buradasın ırk ayrımı yok burada yapan birkaç kişi varda onlarda damgalı keyfine bak.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sakin olun dostlar .. kimse kimseyi hor görmüyor görmez.. biraz ılım lı yor um  yh azın bence tqak ma kafana dsot olur böyle şeyler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

olm elin spartalısı spartaküsü için bile birbirinize girionuz ne biçim admlarsınız la :|

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

olm elin spartalısı spartaküsü için bile birbirinize girionuz ne biçim admlarsınız la :|

Ben diyecektim,sen önce davranmışsın,seviyorum burayı :-)

Takdire şayanı olmaz bu işin...
Toplam Hit: 9549 Toplam Mesaj: 73