300 Spartalıda Geçen Agoge Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    HighElf bunu yazdı
    SweeneyTodd bunu yazdı
    HighElf bunu yazdı
    SweeneyTodd bunu yazdı
    HighElf bunu yazdı

abi ister ipne ol ister ipne olma bana ne senin g*tünden

ama İslamın bayraktarlığını yapmış ADAMlara oğlancı muamelesi yapman g*tünden tediklerinin yan etkisi olarak düşünmemem elde değil.

Git efendi efendi ver sağ sola bulaşma bize tek istediğim bu sizden.

Hayır herkes herkesi sevmek zorunda değil ipneleri sevmiyorum sevmekte zorunda değilim. Hani bir ipne niye benim tarafımdan sevilmek zorundaki onu sevmiyorsam niye homofobik oluyorum. Arkadaş çevremde g*tveren istemiyorum hepsi bu. Bu da benim görüşüm saygı göstersin.

Ben onların meclislerine gidiyor muyum hayır o zaman o da benim bulunduğum meclislere gelmeyecek saygı gösterecek. Eğer zoraki aynı ortamı paylaşmak zorundaysak (okul sınıf gibi) benimle iletişime geçmeyecek istemiyorum çünkü.

Koca dünya ne zamandan beri senin meclisin oldu? Sen insanlara, bir takım hakaretlerde bulun sonra gel saygı bekle yok öyle dünya. Ayrıca "İslamın bayraktarlığını yapmış adamlara" demişsin. İslam'ın bayraktarlığını; Hz Ali, Hz Osman, Hz Ömer ve diğer saygın kişiler yaptı. Bayraktarlık babadan oğula geçen ruhban bir yetki değildir.

Söyle bakalım 4 halifeden sonra İslam başsız mı kaldı yani ? Türkler Arnavutlar Boşnaklar Endonezyalılar nasıl müslüman oldu ? Alevilerin ve Şiilerin cihatlarıyla değil mi güldürme beni.

Koca dünya benim meclisim değil, benim olduğum yer benim meclisim. İpneler heryerde kabul görmek istiyor, yanlış olan bu. Oturduğum bina komple bizim, ipneleri kiracı olarak almayız mesela. Kibarca biz g*tverenlere ev kiralamıyoruz diyoruz onalrda gidiyor.

Türkler mi? Türkler İslamiyet'i Hz Ömer döneminde kabul etti hocam. Endonezya ise farklı dinden gelen tüccarların dinlerini yayma çabası içinde olduğu bir bölgeydi. Onlar ise İslamı seçtiler. Ek olarak bugün Balkanların durumunu da bir öğenmeni isterim. Yazım üslubun ve söylediklerin ile zeka seviyeni ve vizyonunu çok net bir şekilde belli ettin. Sana apartmanında mutluluklar.

Ben balkanların dibiyim la. Anne Arnavutluk baba Kosovalı. Babamın dedesi naziydi kendileri hitlerin ordusunda sırp kesiyordu.

Hocam ben geri zekalıyım, ve ileri zekalı ipnelerinde benle muhattap olmasını istemiyorum.

Bayrampaşa hocam, göçmen mekan.
     Üstelik al sana balkanlardan bir haber

http://setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/tr/features/setimes/articles/2013/08/26/reportage-01

...

Buna karşın, Kosova ve Bosna Hersek'te homofobik düşünce öylesine yaygın ki, buralardaki LGBT toplulukları büyük ölçüde kendilerini gizliyor. Aktivizm örneklerine ve (gey kafeleri, kulüpleri ve barları gibi) sosyal alanlara ise neredeyse hiç rastlanmıyor.

Kosova'da AB finansmanı ile yürütülen Homofobi ile Mücadele projesinin müdürü Simon Maljevac, "Bu son derece muhafazakar bir toplum. İnsanlar kimliklerini açıklamaya korkuyor. Bazı harika aktivistler var, ama çoğu LGBTI birey hayatını yer altında sürdürüyor," diye konuştu.

...

bizim oralarda öyle taksime çıktığınız gibi çıkamazsınız.

Dedem arnavut, babam arnavut, babanem sırp kökenli bir boşnak, Sağmacılar'da da çok sayıda tanıdığım vardır. Sen katil dedenle övünürken, ben bana küçük yaşta okuma - yazma öğreten dedemle gurur duydum. Saatlerdir mahalle kahvesi gibi; "ben şuralıyım, dedim şunu kesti, yok şöyleler, yok böyleler" diye atıp tuttun hocam, ses çıkardım. Beni bir lgbt bireyi yaptın ona da ses çıkarmadım. Ben tarihteki cinsel yönelimden bahsettikçe sen saçmaladın ona da eyvallah hocam. Seni her şeyine eyvallah, sonsuz saygım var sana ama çok çelişiyorsun be...

Cinsel yönelim, bilindiği üzere doğuştan sahip olunan bir kimliktir. Kısaca yaratılışında vardır. Bir saattir İslam'dan bahsedip, insanlara yaratılış gereği sahip oldukları özellikleri saldırdın. Hoş, Hitler demişsin zaten sen Allah bilir engellilerden de nefret ediyorsundur övündüğün Hitler gibi.

Osmanlı ile ilgili tonla spekülasyon var, onlardan birini söyledim. Yönelim meselesi dediğim gibi doğuştan sahip olunan bir özellik. Osmanlı Padişahları da en nihayetinde bir insan, bu tarz bir özelliğe sahip olabilirler. Sonuç olarak Leonardo Da Vinci gibi bir dahi için bile sodomist demişler hatta yargılamışlar, takibe almışlar. Varsa elinde benim söylediğimin aksi bir tez, verirsin hem bana da öğretmiş olursun sana teşekkür ederim ve bu konu kapanır gider.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

"rusyadan oğlan ihraç eden padişahları biliyoruz"

lafından sonra dediklerinin ne gibi bir kıymeti kalabilir ki. Hani buna karşı bir kanıt sunabilecek misin bana sen ? Der misin ?

Senin "katil dede" lafını bir tarafına sokarım. O dönemlerde sırp istilasından kurtulmanın tek yoluydu. Türklerin geri kalan cephelerde ki savaşlarında ölenleri "katil" gibi çirkin bir sıfatla anıyorsan

seninle nasıl bir tartışmaya gireyim söyler misin ?

lan rusyadan oğlan ihraç etmek ne demek ya sen bana bunun kanıtı sunsana

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    HighElf bunu yazdı

lafından sonra dediklerinin ne gibi bir kıymeti kalabilir ki. Hani buna karşı bir kanıt sunabilecek misin bana sen ? Der misin ?

Senin "katil dede" lafını bir tarafına sokarım. O dönemlerde sırp istilasından kurtulmanın tek yoluydu. Türklerin geri kalan cephelerde ki savaşlarında ölenleri "katil" gibi çirkin bir sıfatla anıyorsan

Dukas ve Babinger kaynakları var.  Bu şahsıma yaptığın ikinci saygısızlık, yapma. Benim dedem de Çanakkale de savaştı, çok sayıda akrabam da Sırplar tarafından öldürüldü. Sen eğer kalkıp bana, "Sırp kesti!" dersen bu faşizm ve katliam olur. Bence sorun kendini ifade etmende. Edemediğin ya da yanlış ifade ettiğin için saldırıp saygısızlık yapıyorsun. Bol bol kitap oku hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek
    SweeneyTodd bunu yazdı
    HighElf bunu yazdı

Dukas ve Babinger kaynakları var.  Bu şahsıma yaptığın ikinci saygısızlık, yapma. Benim dedem de Çanakkale de savaştı, çok sayıda akrabam da Sırplar tarafından öldürüldü. Sen eğer kalkıp bana, "Sırp kesti!" dersen bu faşizm ve katliam olur. Bence sorun kendini ifade etmende. Edemediğin ya da yanlış ifade ettiğin için saldırıp saygısızlık yapıyorsun. Bol bol kitap oku hocam.

oy entellektüel eleştirini yiyeyim

http://www.internethaber.com/kanuni-ve-fatih-biseksuel-miydi-13649y.htm

yazardan :Mevlana demiş ki, "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir..."

Hazreti Muhammed ise bundan asırlar önce, "İstanbul muhakkak fethedilecektir. Onu fetheden kumandan ne büyük kumandandır" demişti.

Ben, O'nun sözüne itimat ederim.

Arabaları kovalayan köpekler misali ecdat paylaştırırken salya akıtanlara değil!..

----------------

git adam akıllı kitap oku gel

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    HighElf bunu yazdı
    SweeneyTodd bunu yazdı
    HighElf bunu yazdı

oy entellektüel eleştirini yiyeyim

http://www.internethaber.com/kanuni-ve-fatih-biseksuel-miydi-13649y.htm

yazardan :Mevlana demiş ki, "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir..."

Hazreti Muhammed ise bundan asırlar önce, "İstanbul muhakkak fethedilecektir. Onu fetheden kumandan ne büyük kumandandır" demişti.

Ben, O'nun sözüne itimat ederim.

Arabaları kovalayan köpekler misali ecdat paylaştırırken salya akıtanlara değil!..

----------------

git adam akıllı kitap oku gel

Eyvallah.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Osmanlı Tokatı 

Osmanlı tokadıOsmanlı Ordusu askerlerinin silahsız savunma ya da saldırı durumunda kullandıkları, elin her iki yanıyla yapılabilen düşmanı sersemletmek amacıyla uygulanan bir vuruştur. El ve kolun açısız ve omuzdan hızla hareketiyle hedeflenen noktaya el ile yapılan temasla yapılır. En çok yüzün her iki yanına ve enseye yapılır. Vuruşun şiddetine göre öldürücü olabilir. 

Edit: Göte kılıç sokmakmış ağaca kafa atmakmış hepsi hikaye adamın amına koyuyomuş o tokat.

suhatuna BUNU BEĞENDİ :)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Konunun gidişatı:

300 Spartalıların gücü kuvveti ve eğitimi >> 300 Spartalılar ibneymiş >> Osmanlı Tokadı >> Osmanlı Spartayı züker >> Osmanlı da ibneymiş >> Hassiktir Osmanlının neresi ibneymiş totiş >> (arada isyankar bir türk var yunanistanda yaşamış az bi atarlandı nedenini hala bilmiyoruz)

Konunun gideceği yer:

Türkiye de ibneymiş >> Tarikatta ibneler var >> ... adlı mürid Türkiye AB'ye gidene kadar banlandı, sebebi: tahribat.com forumda ibnelere yer yok >> Konunun silinme sebebi: İbneler konuyu bastı.

Dentist tarafından 02/Eyl/13 02:10 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Konunun gidişatı:

300 Spartalıların gücü kuvveti ve eğitimi >> 300 Spartalılar ibneymiş >> Osmanlı Tokadı >> Osmanlı Spartayı züker >> Osmanlı da ibneymiş >> Hassiktir Osmanlının neresi ibneymiş totiş >> (arada isyankar bir türk var yunanistanda yaşamış az bi atarlandı nedenini hala bilmiyoruz)

Konunun gideceği yer:

Türkiye de ibneymiş >> Tarikatta ibneler var >> ... adlı mürid Türkiye AB'ye gidene kadar banlandı, sebebi: tahribat.com forumda ibnelere yer yok >> Konunun silinme sebebi: İbneler konuyu bastı.

ahhhaaahaa :D ileri görüşlü arkadas :D

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Konunun gidişatı:

Konunun gideceği yer:

Türkiye de ibneymiş >> Tarikatta ibneler var >> ... adlı mürid Türkiye AB'ye gidene kadar banlandı, sebebi: tahribat.com forumda ibnelere yer yok >> Konunun silinme sebebi: İbneler konuyu bastı. >> CyberAngel konunun gidişatını beğenmediği için silinmesine itiraz etmedi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Hocam;

1. sayfa ile 7. sayfa sanki ayrı konular, bu konu silinmesin aslında. Harbi ibretlik.

Toplam Hit: 9548 Toplam Mesaj: 73