300 Spartalıda Geçen Agoge Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

HACILAR BU FORUMU BANA JAPONYALI BIR TANIDIK ABIM ONERDI. TURK OLDUGUM ICIN DE BURADA TAKILIYORUM. HA AYRIMCILIK YAPACAKSANIZ DEFOLUP GIDERIM....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bence Osmanlı tarihin en sikko devletlerinden birisiydi.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    KrypT bunu yazdı

hobaaaa, simdi bu ne alaka amk konuyla ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

HACILAR BU FORUMU BANA JAPONYALI BIR TANIDIK ABIM ONERDI. TURK OLDUGUM ICIN DE BURADA TAKILIYORUM. HA AYRIMCILIK YAPACAKSANIZ DEFOLUP GIDERIM....

küfür etmiyceksem çıkıp gidicem .. 

diyen çocuk geldi aklıma..

bu arada bende bundan yıllar yıllar önce 6. sınıftamı ne vukuatlar bölümü içinn takılıyodum sonr baktım hiç vaz geçemez oldum facem yok twitterim yok hep burdayım ..

söyliyim dedim ..

hani konu saçmalamış gitgide..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Bence fok balıkları çok yanlız

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı

HACILAR BU FORUMU BANA JAPONYALI BIR TANIDIK ABIM ONERDI. TURK OLDUGUM ICIN DE BURADA TAKILIYORUM. HA AYRIMCILIK YAPACAKSANIZ DEFOLUP GIDERIM

bu kdr belli etme haci

dhmm tarafından 01/Eyl/13 01:05 tarihinde düzenlenmiştir

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    salihcan38 bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı

küfür etmiyceksem çıkıp gidicem .. 

diyen çocuk geldi aklıma..

bu arada bende bundan yıllar yıllar önce 6. sınıftamı ne vukuatlar bölümü içinn takılıyodum sonr baktım hiç vaz geçemez oldum facem yok twitterim yok hep burdayım ..

söyliyim dedim ..

hani konu saçmalamış gitgide..

bende burayi sevdim hocam. altin kalpli kac kisiyle tanistim sagolsunlar. ama her tur insan var demisti sniperscope. kimseye bir yamugum da olmadi valla....

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Bence fok balıkları çok yanlız

Narwhal olsalarmış.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Yok Spartalılar ibneymiş, yok Osmanlı bunların amına koyarmış, yok gidin kendi tarihiniz araştırın...

Çoğu arkadaş saçmalamış resmen. İlk olarak:  O yıllarda günümüz tabu ve adetleri olmadığı için biseksüellik son derece normal bir durumdu. Yani sen şimdi buna ibnelik diyebiliyorsun ama o yıllardan bugün solak olmak kadar doğal karşılanan bir şeydi. Hoş, Rusya'dan oğlan sipariş eden padişahları da biliyoruz.

Osmanlı bunları devirebilir eyvallah. Bir önemi var mı peki? Futbol maçı mı bu hocam? Koskoca bir ülkenin kültürü, yaşayış biçmi. Kimin kimi yeneceğine göre mi okuyacağız dünya tarihini.

Son dediğinizde haklısınız. Kendi kültürümüzü bilmeden, bu tarz şeyleri araştırmak saçma geliyor bana da. Kendi kültürümüz derken, kesinlikle Osmanlı'dan bahsetmiyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek
    SweeneyTodd bunu yazdı

Yok Spartalılar ibneymiş, yok Osmanlı bunların amına koyarmış, yok gidin kendi tarihiniz araştırın...

Çoğu arkadaş saçmalamış resmen. İlk olarak:  O yıllarda günümüz tabu ve adetleri olmadığı için biseksüellik son derece normal bir durumdu. Yani sen şimdi buna ibnelik diyebiliyorsun ama o yıllardan bugün solak olmak kadar doğal karşılanan bir şeydi. Hoş, Rusya'dan oğlan sipariş eden padişahları da biliyoruz.

Osmanlı bunları devirebilir eyvallah. Bir önemi var mı peki? Futbol maçı mı bu hocam? Koskoca bir ülkenin kültürü, yaşayış biçmi. Kimin kimi yeneceğine göre mi okuyacağız dünya tarihini.

Son dediğinizde haklısınız. Kendi kültürümüzü bilmeden, bu tarz şeyleri araştırmak saçma geliyor bana da. Kendi kültürümüz derken, kesinlikle Osmanlı'dan bahsetmiyorum.

bsg bacım ya

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
Toplam Hit: 9547 Toplam Mesaj: 73