30.000 Tl Paranız Olsaydı Nasıl Bi İş Yapardınız
-
canlı sohbet sitesi kurardım yada ortak olurdum, 25.000 e falan mal oluyor.
-
70 bin lira lazım iş kurmam için off off kosgep verirmiki
-
pezevenk olurdum
-
30.000 tlem olsa bir internet cafe açardım 4-5 ayda 40.000 tl olurdu kazancım internet cafenin yanına ps cafe açardım sonra karım 10.000 tl artardı sonra kollar bozulmaya başlayınca sıkılır vazgeçerdim iksindende
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
bir dükkan açmayı düşünüyorum petshop tarzı olabilir. siz olsaydınız bu parayı nasıl kullanırdınız ?
-----------------------------Yapmayın.
-
arsa alırdım. sonra iyi veya kötü hiç farketmez, isim yapardım, belediye meclisine girip arsanın önünden yol geçirtmeyi başarırsam da besininımı kadar para kaldırırım. (çok abartmışım.)
-
Ben senin yerine olsam turizim sektöründe şansımı denerim örnek olarak 5.000 tl ile (max) çok güzel işler yapabilirsin belki basit gelecek ama mısır midye yada meyve sebze sat çok güzel paralar kazanabilirsin hem sıcak para hem 3 e al 5 e sat bnde 9.000 Tl ye fotograf işine girdim şükür kazandırıyor
-
Playstation Cafe açmanı öneririm evlere kiralık playstationda yollarsın saati 5 TL den çok iyi para var
-
Hocalar playstation, internet kafe diyorsunuzda bu devirde her yerde var :|
Yada bursada heryerde var bilmiyorum. Ama artık bunlar tutmayan şeyler gibi geliyor.
Eskisi kadar internet kafe kalmadı bizim buralarda herkesin evinde pc, internet mevcut nerdeyse.
Açıcaksan köy, kasaba gibi yerlere açıcaksın. Tam olarak gelişmemiş yerelere ozaman tutma olasılıgı olabilir.
-
spor ihalesine girerdim. Borsadan 30 bini 100bin yapardım.