folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 30.000 Tl Paranız Olsaydı Nasıl Bi İş Yapardınız

30.000 Tl Paranız Olsaydı Nasıl Bi İş Yapardınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

internet kafe işi bitti artık bence o parayla bi işte bilgili ama parası olmayan/az olan biriyle ortak ol mesela adam lokantacıdır 2. şube açacak para yok bas parayı 2. şubeye yada ikisinin belli bir % sine ortak ol adam işi götürür sende çalışırsın 5-6 yıla meslekli olursun

ama bilmediğin işi açma batarsın şuan zaten min 600 e çalışıyorsan parayı altına yatır seneye bozdurursun.

mısır işi sahilde iyi gider amasyada mısırın 4-5 tanesi 1-1.5 tl haşlıyorsun tanesi 1 tl yrısını bardağa koyyorsun 1 tl

+kar getirirmi 30k ya açılırmı bilmiyorum ama sinema salonu olmayan yerler var açabilirsin amasyada 1 tane var kimse gitmiyor beğenmediği için filmler 1 ay geç geliyor ekran ve makine kötü ama sen sağlam aç gelirler tabi amasya için demiyorum başka yerler olur üniversitenin olduğu ilçeler var oralar olur araştır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

üstüne bin lira daha koyar 31 bin'le hadım'köyü kalkındırırdım :F

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

yetenekli gençlere yatırım yapardım :W 

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

borsaya yatırırdım

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Eğer elektrlkten anlarsan reaktif güç kompanzasyontaahhüdü işine gir. Olmadi dersen büyük beden kadin erkek kiyafetisatan mağza aç. Bu da olmassa eğer inşaat işindekarkas daire al, dairebittiğindeyaklaşik iki kati fiyata sat.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Buda olabilir 2.000 Tl den 10 tane scooter alırım bir internet sitesi açarım günlük kirası turistlik yerlerde 40 45 tl arası 10 tanesini kiralasan10*40 günde 400 ytapar 5 tane kiralasan bile minimum kazancın 200 250 tl olur oda ayda sana 7500 kazandırır bunlar minimum fiyatlar bi sezonda paranı çıkartırsın diğer sezon elinde 10 tane motorun olur 2-3 sezon kapatırsın onlarla

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Oskar bunu yazdı:
    -----------------------------

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış :)

o zencinin malı olmasın :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:

ben senin yerinde olsam 6oo tl ye bi yerde çalışırdım.

30k paran var napacağını bilmiyon. git 600 tlye bi yerde çalış sen.

En dogrusunu soylemis. Yanlis anlama ancak 30,000 lira is acmak icin cok bir para degil. Hemen actigin gun para kazanmiycaksin. Bi 3-5 ay musteri kitleni kurman gerekiyor ki 3-5 ay iyi bir zaman. Arti anladigim kadariyla hic bir iste cok bilgili degilsin gibi. 

Arti, burdan fikir almak guzel ancak kimsenin aklina uyupta ise girme. Borsada ayda %15 kazanmak mumkun olan birsey degil, oyle kazaniyorum diyenede hesap dokumanini sor. Eger veremezse yalandir. Bir dukkan acmak 30,000 ile olur ancak ucu ucuna olur. Altinin dolarin ciktigini gordukten sonra Altin al derdim kolay deniyor ancak bugun altin almak riskli. Ya Amerika borc konusunda bir sonuca varirsa, ya avrupa sorunlarinda bir sonuca varirsa altin duser borsa artar. Ekonominin kotuye gittigi zamanlarda altin deger kazanir genelde. 

Onun yerine sen ilgini ceken endistrulerde bir is olanagi ara. Biraz arastir hangisi karli hangisi degil diye. Neyse sonra orda calis ve ileride aklina yatarsa bir is yeri kendin ac. Simdilikte parani en guvenli is, faize koy veya illa borsa diyorsan endexlere oynaya bilirsin ancak riskli is. 

Neyse kolay gelsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Hayvan hakları derneğine üye ol ve belediyeden gönüllü köpek barınağı açmak için belge al.

Şehir dışına büyük bir araziye barınak kur,

2. el işini görecek bir pikap al.

Şehirdeki lokantalarla anlaş ve atılacak yemekleri her hakşam sen topla,

atık yemeklerle köpeklerin karnını doyur, doyur ki: sıçsınlar,

Köpek bokunu topla ve fransaya ihraç eden bir firmayla anlaş(işleyip satan 2-3 yerli firma var onlarlada anlaşabilirsin), fransada köpek bokunu deri imalatında kullanıyorlar ve ciddi paralar ödüyorlar.

Ayrıca lokantalardan atık yağları toplayabilirsin hatta pikap sayesinde bunun üzerine bile eğilebilirsin, yoldan geçtiğin evlerdende yağları toplayıp barınağın yanında biodizele çevirecek bir tesis açabilirsin.

İşler ilerlemeye başladığında köpek bokunu işleyecek bir tesiste kurabilir ve katma değeri yüksek deri işleme kimyasallarını istediğin yere satabilirsin.

---------------------------

Otellerle anlaşıp tavşan çiftliği kurarsın, bakımı zor olsada üretimi çok kolay ve çok kârlı bir iştir,

---------------------------

6tane paraşüt satın alıp ölüdenizde yamaç paraşütü kiralarsın, müthiş para var.

--------------------------

Ayrıca illegal olarak 30bini teminat gösterip 100binlerce liralık vurgunlar yapabilirsin. Ama etik olmaz :)

şimdilik bunlar var yatmazsa kafana bir çok fikir daha var.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    araba alır satarım

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 12730 Toplam Mesaj: 66