folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 30.000 Tl Paranız Olsaydı Nasıl Bi İş Yapardınız

30.000 Tl Paranız Olsaydı Nasıl Bi İş Yapardınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

aLman bunu yazdı:
    -----------------------------

bir dükkan açmayı düşünüyorum petshop tarzı olabilir. siz olsaydınız bu parayı nasıl kullanırdınız ?

ne dükkanı açacaksan aç yalnız yer kötüyse hiçbir dükkan açma... :D :D :D

yemek üzerine bir yer açmak istiyorsan kazancı bol olsun diyorsan sadece Tavuk döner yapan lokanta büfe tarzı bir yer aç...

Gene söylüyorum açacağın yer iyiyse çevrede petshop yoksa açabilirsin.
    2 kişi bir Patron Bir İşçi çalıştıp 20-30 metrekare dükkanda günde 2-3 milyar kazanan arkadaşım var :)

ben olsa o parayı bankaya yatırırdım... ayda 150-200 tlde olsa faizi olur en azından.

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek
    aLman bunu yazdı:

bir dükkan açmayı düşünüyorum petshop tarzı olabilir. siz olsaydınız bu parayı nasıl kullanırdınız ?

hocam tavsiye etmiyorum! bilmiyorsan, hiç bulaşma pet shop işine falan yazık etme parana. kolay değil öyle kedi köpekle kuşla balıkla falan uğraşmak... bence en mantıklı tavsiye yine "altın al" diyen arkadaşınki olmuş :) şaka bi yana ne yaparsan bildiğin bi iş yap. az bekle köşe başı büfe, okul karşısı kırtasiye olmadı çiğ köfteci açmaya bak :)

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

ben senin yerinde olsam 6oo tl ye bi yerde çalışırdım.

30k paran var napacağını bilmiyon. git 600 tlye bi yerde çalış sen.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

ucuz yollu az kullanılmış ikinci el araba al iki tane , ardından her ikisinide bir firmaya kirala, ortalama aylık sana 500 ila 600 tl arasında getirir bir araba senin iki araban var en az 1000tl diye düşün. bu arada sende çalışıyorsan ve oradan gelirin varsa her yıl bir araba parası daha çıakr sana bu silsile bu şekilde devam eder.

haa daha güçlü gireyim istiyorsan 30000 peşinatını ver üzerine kredi çek 4 sıfır araba al tamamını krediye ver 0 arabanın getirisi daha yüksektir ortalama 750-800 verirler en az çarpı 4 dediğinde 3000 gelir eline tamamını kredilerine yatır elinde bir şey kalmasın kredi bittiğinde hem 4 araban hemde aylık 3000 tl gelirin olur.

Umarım güzel bir yatırım yaparsın ve bol kazanırsın.

Keep Going !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

GebesH bunu yazdı:

ucuz yollu az kullanılmış ikinci el araba al iki tane , ardından her ikisinide bir firmaya kirala, ortalama aylık sana 500 ila 600 tl arasında getirir bir araba senin iki araban var en az 1000tl diye düşün. bu arada sende çalışıyorsan ve oradan gelirin varsa her yıl bir araba parası daha çıakr sana bu silsile bu şekilde devam eder.

haa daha güçlü gireyim istiyorsan 30000 peşinatını ver üzerine kredi çek 4 sıfır araba al tamamını krediye ver 0 arabanın getirisi daha yüksektir ortalama 750-800 verirler en az çarpı 4 dediğinde 3000 gelir eline tamamını kredilerine yatır elinde bir şey kalmasın kredi bittiğinde hem 4 araban hemde aylık 3000 tl gelirin olur.

Umarım güzel bir yatırım yaparsın ve bol kazanırsın.

Firmalara kiralama konusunu biraz daha açar mısın hocam?

Ayrıca bu iş çok mantıklı olabilir. Calıstıgım ısyerınde arkadaslardan bırı 10 bın lıra cıvarı kredı cekıp bır araba aldı arabanın kalan borcunu aldıgı kısının kıraladıgı ınsanlardan cıkarıyor :) Gayette guzel para getırıyor araba. Kıralama dedıgı gunde kıralamıyorlar arabayı takılıyor :)

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

şöyle ki piyasa da çok fazla araç kiralama şirketi var ve teferruatlı işler bunlar bu yüzden kendiniz böyle bir şirket kurmaya kalkmayın ciddi bir bütçeniz ve avukatlarınız, sigortacılarınız yok ise eğer.

Benim dediğim şey bu işi adabıyla yapan firmaları bulup onlara kendi araçlarını kiralayın, leasing borcu olup filosuna yeni araç katamayan bir çok firma var basit bir sözleşme ile araçlarınızı bu tip firmalara kiralıyorsunuz aynı evinizi kiraya vermek gibi. Kaskosu, sigortası, bakımları tamamen bu firma tarafından karşılanıyor ve siz ekarşılığında belirli bir miktar para veriyorlar. Aracına göre değişiyor tabiki bu para.

Sizde oradan gelen parayı ister banka borcunuzu öder isterseniz yersiniz size kalmış.

Şimdi çeşitli firma isimleri verip burada reklam yapmayalım araştırırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.

Keep Going !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

cafe açıp beni ceo yap:D

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

parayı bankaya koy  , sözleşmeli er ol 3-4 yıl .

hesap edelim aylık 200 getirse banka askerde hiç bir giderin olmayacagı için

4x12 = 48 

48 x 200 = 9600

askerden ayda 2 bin tl den 4 yıl

48 x 2000 = 96 000

toplam para  9.600 + 96.000 + 30.000 

= 135 bin TL 

4 yılda anaparayı 5 e katladık hoca keyif le ye 

ayrıca ''Orduda 7 yılını tamamlayan personele, 50 bin TL tazminat verilecek.'' 

7 yıl a tamamlarsan 2 katını alırsın hoca :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

whopper bunu yazdı:
    ErzinCanLee bunu yazdı:

Playstation fikri aklına yatmadıysa pastahane olabilir (: birbirinden çok farklı meslekler ama pastanedede çok temiz para var (:

Pastahane isletmeyi kolay mi zannediyon hoca gec onu.adam parasiyla mahfolur.

pastahanede çalıştığımdan biliyorum öyle zar zor bi işi yoktur ? bi eleman yeter yanına bence gerek bile olmaz ama sabahları zor olabilir

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

2.el hyundai accent, fiat marea, albea tipi arabaları düşük fiyata sahibinden.com'dan bul. tekrar normal fiyatına sat. hep böyle 2-3 araba döndürmeye çalış. Heleki bu yaz aylarında arabalar çok satılıyor.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 12728 Toplam Mesaj: 66