30.000 Tl Paranız Olsaydı Nasıl Bi İş Yapardınız
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
36 binliram vardı Gittim Araba aldım Sıfır. iş içinde ileride bakalım afrodizyak gurubu düşüyorum :D
-----------------------------aldın mı lan puntoyu?
oha amk o kadar para verilir mi kim bilir ne yaptın arabaya.
afrodizyağı ne yapacan la:)
-
bende olsa 30 binlira hemen mütahitliğe başlarım:)
1500 tl nakit ile bilgisayar dükkanı açtım mesela kredi kartları borç harç vs.. şimdi çalışıp ödüyorum:)
yani ya büyük oynayıp büyük batacaksın yada oynamayacaksın int cafe & ps cafe ben şuanda 4 - 5 binlira nakite açarım en güzelinden yani ticaret yapacaksan riski gireceksin borca gireceksin azimle çalışıp borç ödemeye çalışacaksın zorlanacaksın ama sonunda hedefine ulaşacaksın.
-
evlenirdim.
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
-----------------------------Playstation fikri aklına yatmadıysa pastahane olabilir (: birbirinden çok farklı meslekler ama pastanedede çok temiz para var (:
Pastahane isletmeyi kolay mi zannediyon hoca gec onu.adam parasiyla mahfolur. -
Nitrous bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
36 binliram vardı Gittim Araba aldım Sıfır. iş içinde ileride bakalım afrodizyak gurubu düşüyorum :D
-----------------------------aldım tabi kanka görmen lazım Full cam tavan Full+full bugun ikide manita attım içine :D
-
beyaz eşya dükkanı açarım direk çünkü ankarada 4 şubemiz var eğer üzerinize kayıtlı tapulu bi yer varsa orayıda teminat gösterip dükkanı ağzına kadar malla doldururdum ama eğer aklına yatarsa arçeliğe bulaşma ne yaparsan ap biz kendimizi zor kurtardık
-
EcHoLL bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------aldım tabi kanka görmen lazım Full cam tavan Full+full bugun ikide manita attım içine :D
-----------------------------öldürmeyeydin bari birisini sağ bırakaydın:) hayırlı olsun kardeşim kasasız belasız olmazsın sen de canına birşey olmasın:)
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------bende olsa 30 binlira hemen mütahitliğe başlarım:)
1500 tl nakit ile bilgisayar dükkanı açtım mesela kredi kartları borç harç vs.. şimdi çalışıp ödüyorum:)
yani ya büyük oynayıp büyük batacaksın yada oynamayacaksın int cafe & ps cafe ben şuanda 4 - 5 binlira nakite açarım en güzelinden yani ticaret yapacaksan riski gireceksin borca gireceksin azimle çalışıp borç ödemeye çalışacaksın zorlanacaksın ama sonunda hedefine ulaşacaksın.
hocam acaba 1500 tlnakit ile nasıl bilgisayar dükkanı açtn biraz detaylandırabilrmisn? bende bi ara araştırmıştım 10 bin maliyet çıkıodu :) not:dalga değil ciddi soru :) -
30.000 tl ye fırın açılır mı bilmem ama çok güzel para var . her zaman heryerde ihtiyaç bide güzel bi usta buldun mu . para basarsın .
-
Beyaz işi de mantıklı pek anlama ama kazançlı bir şey die inanıom