folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 4 Yıllık Fakülteler 2 Yıllığa İnecek

4 Yıllık Fakülteler 2 Yıllığa İnecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

Ulan hep bana denk gelir bunlar şimdi 6 yıl mı okucam ben

edit: bize vurmuyomuş sanırım oh

Lambo tarafından 01/Mar/13 12:45 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

zaten mühendisliği 4 senede bitirene madalya takıyorlar 5 sene normal :) bize yetişmez bu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

Bilgisayar programcılığınıda 4 yıl yapsalarya :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

çok yerinde bir karar olur.

mühendisi 4 sene teori üzerine eğitiyorlar ama pratik 0.. kıçı kırık iki tane staj yaptırmayla olmaz zaten bu iş.

sonra adam özel sektöre dünyadan bihaber giriyor ya da ekseri giremeyip işsizim diye ağlıyor.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

mühendisi 4 sene teori üzerine eğitiyorlar ama pratik 0.. kıçı kırık iki tane staj yaptırmayla olmaz zaten bu iş.

sonra adam özel sektöre dünyadan bihaber giriyor ya da ekseri giremeyip işsizim diye ağlıyor.

Müdür süreyle doğru orantılı artacak mı eğitim kalitesi?

Sanmam. Bir sene evvel aynı sıraları paylaştığımız öğrenciyi asistan sıfatıyla elinde ders notları karşımıza hoca diye gönderiyorlardı. Fotokopi makinesi gibi o tahtaya biz deftere işliyorduk yazıları. Böyle bir sistemde 10 sene okusan ne yazar?

Evet pratik hiç yok, hele mühendislikte. Onun için esas eğitim diplomayı aldıktan sonra başlıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

bosa okumadik 7 yil (muhendis). 5 az bile. 

bitmiyor arkadas ne yapalim. 

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

keşke bizim bölüm de 2 yıla düşşe :))

memento mori.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı
    Hybris bunu yazdı

Müdür süreyle doğru orantılı artacak mı eğitim kalitesi?

Sanmam. Bir sene evvel aynı sıraları paylaştığımız öğrenciyi asistan sıfatıyla elinde ders notları karşımıza hoca diye gönderiyorlardı. Fotokopi makinesi gibi o tahtaya biz deftere işliyorduk yazıları. Böyle bir sistemde 10 sene okusan ne yazar?

Evet pratik hiç yok, hele mühendislikte. Onun için esas eğitim diplomayı aldıktan sonra başlıyor.

Katılıyorum hocam.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

galiba 2 sene temel egitim, 2 seneden sonra istedigimiz dalda seçim yaparak devam edilebilir.

biz zaten temel eğitim dedikleri 2 seneyi çoktan tamamladığımız için tekrar işletme dalında okumaya devam ettik yani bizi etkilemez bu sistem.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

biz bu eğitim öğretim işini kıvıramadık , ne yapsak olamıyor o zaman elalem nasıl yapmış , muasır medeniyetler bu işleri ne yapmışlarda çözmüşler ona bakacaz , bunda yanlış bişey yok 

ayrıca böyle kıl yün bölümlerin 4 sene yer işgal etmeleri hakikaten saçma olabilir , buna karşılık bir zamanlar benimde bitirdiğim bilgisayarprogramcılığı gibi bir bölüm 4 hatta 5 seneye bile çıkartılabilir , çünkü bilgisayar icat olduğunda açmışlar muhtemelen bu bölümü , ee ozaman cobol var basic var donanım falan zaten bambaşka , yani bilgisayar basit bir mevzu 

ama şimdi öyle mi ?

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4367 Toplam Mesaj: 39