folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 4 Yıllık Fakülteler 2 Yıllığa İnecek

4 Yıllık Fakülteler 2 Yıllığa İnecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

1 yıl erken başladım okula şimdi bu bize denk gelirse hukuk okurum hukuk da 3 yıl olcakmış. 2 yıl erkenden alırım diplomamı 20 yaşında üni mezunu :)

test 1 2
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

4. sınıf işletmeyim diplamamı vereceklerse düşürsünler problem yok :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

sakin olun beyler durum yine benden kaynaklanıyor.Lise sınavına girek dedik sınav değişti Liseye geçtim 4 yıl oldu 2 yıllık okuyalım dedik direk geçiş kalktı kalkacak dediler oda bitti kazayla belayla geldik işletme okuyak dedik 4.sınıfa geldik bunlar çıkmaya başladı. Normal bitmesi düşünülemezdi zaten :/ Vuran la beni !  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Mühendislik ile MYO eğitimini karıştırmayın. Mezun olan mühendislerin iş bulamamasını yada piyasaya hazır olmamasının sebebinin piyasada mühendise yönelik iş olmaması. Ayrıca Türkiye'de eğitim sistemi üzerinde yapılan hiçbir yenilik eskisinden daha iyi olmadığı için iyice bozacaklarını düşünüyorum önyargımla.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    bir bunu deşmedikleri kalmıştı.
    Ne olursa olsun kazık öğrenciye girecektir. Şimdiye kadar değişikliklerde genelde böyle olmuştur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstfckmk58
    mstfckmk58's avatar
    Erkek

2 yıl banka sigorta 2 yıl işletme okuyarak lisans mezunu olduk şimdi yüksek lisans yapıyorum yine aynı dersler. saçma sapan bir eğitim sistemi işte. yazık Türk milletine ne diyim. 

mstfckmk58 tarafından 01/Mar/13 19:31 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End_User
    End_User's avatar
    Erkek

nabi avcı ilkokulları liseleri düzeltmeyi bırakmış üniversitelerle uğraşıyo. 24 ocakta göreve gelmiş verdiği taslak önerisine bakın yaw. Acaba bu onaylanırsa işletmeden mezunların durumu ne olcak yeni mezunların askerlik durumları nasıl olcak acaba...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

inkılap tarihi - türk dili- ingilizce gibi seçmeli dersler kaldırsalar , 4 sene olan okullar zaten 2 seneye düşer :-))))

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

E zaten Türkiye'de bir tane üniversitede 4 yıllık bankacılık eğitimi veren okul var o da Marmara Üniversitesi'nde. Saçma bu birincisi. İkincisi anlamadığım olay şu ki fakülte fakülte olarak kalacak mı yani myo mı çekiyorlar okulu anlamadım gitti şimdi. Yani bi' de bu işletme iktisad gibi bölümleri niye öcü gibi görüyorlar onu da anlamadım. Ulan kolay mı örgünden iktisad bitirmek, saygı duyarım!

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    mungabunga bunu yazdı

inkılap tarihi - türk dili- ingilizce gibi seçmeli dersler kaldırsalar , 4 sene olan okullar zaten 2 seneye düşer :-))))

bir yandan gerekli diyorum hadi ingilizceyi geçtim ama dilini bilmeyen ecdadını tanımayan bir neslin hali ne olur. 

Toplam Hit: 4366 Toplam Mesaj: 39