420 Ytl Ceza Kestiler Yırttım Noolacak Bu Rüşvetin Hali
-
Bana biraz ilginç geldi sanki.Alkolmetreye üfleyipte 50 yi aştınmı benim bildiğim başbakan olsan ceza yazılmak zorunda.Sahte polis olmasın onlar :)
-
boğaz köprüsü yolunun üstünde ne sahtesi abi
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------bende senin a.q adama bak ya küfrediyor
lan görende sevgi.net sitesindesiniz sanıcak tahribat lan bura
-----------------------------
ne alakası var lan.birine bi zarar versen çok mu mutlu olcan ?
hem suçlu hem güçlü aq
-
XmV bunu yazdı:
boğaz köprüsü yolunun üstünde ne sahtesi abi
-----------------------------Hacı ben kaza yaptıgımda polis arabayı benım kullandığıma inanmadı. Inanmadığı halde bana alkol varmı diye sordu bende yok dedim. Sürücü kaçak yazdılar. Dolayısıyla kasko ödemedi
Bir polis arkadaşta keşke o zaman alkol var diyip üfleseydin dedi. O zaman adama sorarlar madem bu adam kullanmıyordu niye üflettin diye Dedi.
Yani geriye dönerek gidersek. Alkolmetreye üflendiği ve kaç promıl alkol çıktığı veya çıkmadığı görünüyor.
Şimdi o polise sormazlarmı 55 promil alkol var ceza nerde diye ?
-
Alkollü araç kullanmak her daim suçtur fakat bu rüşvet olayı hiç bir zaman çözümlenebilmiş değil. Bir tanıdığım var Türkiye'de ki tanınmış bir lojistik firmasında firmanın yol ücreti haricinde kendilerine 500 $ gibi bi ücreti extradan rüşvet için verdiğini söyledi. Yalnızca Türkiye'de değil dünyanın her noktasında var rüşvet olayı mesela o en çok Bulgaristan da rüşvetin döndüğünü söylüyor.
-
FOXXLY bunu yazdı:
XmV bunu yazdı:
-----------------------------bende senin a.q adama bak ya küfrediyor
lan görende sevgi.net sitesindesiniz sanıcak tahribat lan bura
ne alakası var lan.birine bi zarar versen çok mu mutlu olcan ?
hem suçlu hem güçlü aq
-----------------------------aynen hoca sen ve senin gibi sorumsuz insanlar yüzünden her yıl katliam gibi kazalar oluyor...
daha 2 ay öncesine kadar en yakın arkadaşlarımdan birini bu yüzden kaybettim dedemi ve daha bir çok tanıdığım insan bu yüzden öldü...
sana bişey demiyorum ama harbi harbi o rüşveti yiyen polisi sikmek lazım... çünkü sözde o o.ç bizim güvenliğimizi korumakla yükümlü yarın bir gün kendi çocuğu içkili biri veya trafik canavarı yüzünden ölse ne düşünecek acaba o polis çok merak ediyorum...
hayır sorumsuz insanın kendi geberdiğine veya sakat kaldığına zerre üzülmem ama ya suçsuz insanlara çarpıp öldürüpte sonra kaza diye kaza kelimesinin altına sığınanlar varya benim öfkem onlara...bu ülkede araba kullanmayı bilmeden ehliyet alan insanlar oldukça ve bu iş iyiden iyiye sıkılmadıkça daha biz çok kaza görürüz zaten.
Türkiyede 1 günde olan kaza almanyada olsun millet ayaklanıyor hocam neden biliyormusunuz ? almanya veya diğer ülkelerde en ağır cezalar arasında trafik ve vergi cezalarıda o yüzden.
-
:S Hoca nasl bi videodur bu ya :S Pff... :(
-
420 ytl biraz fazla, Memurlar da bazen rüşvete ikna etmek için abartıyorlar fiyatı.
Allah bilir cam filmini ve egsostu sökmemişsindir sen hala :)
-
aynen ben hiç ehliyetsiz araba kullanmaktan polise yakalanan birisinin ehliyet alana kadar araba kullanmadığını görmedim.İçkili yakalananında aynı şekil ehliyeti kaptırana kadar devam :) hepsi adam 10 km yavaş gideyim demiyorda kaç yüz ytl verip radar ferkans bozucu jammer ithal ettiriyor çinden :D yahu 10 km düşük git verme onca parayı yok olmaz
-
Hoca hangi şehirde yaşıyorsun?
Araba ne?
Ne kadara mal oldu camlar falan?
Ankara da olma şansın?
Bana ulaş : )
Ha bu arada bende rüşvet olayını kınıyorum :P