46 Yok Olan Dizisi - Erdal Beşikçioğlu - Berkan Şal - Melis Birkan
-
u235 bunu yazdı
Benim bildiğim kadarıyla dizinin konusu bu Behzat amir profesör ve kız kardeşi kanser.Kardeşini kanserden kurtarmak için çeşitli deneyler yaparak ilaç geliştirmeye çalışıyor ve ilaçları kendi üzerinde deniyor sonra adamda yan etkiler yapıyor adam kafayı yemeye başlıyor tarzı birşeydi.
Bunun breaking bad ile ne alakası var? Sadece behzatın kimya öğretmeni olması dışında?
Bence bizim Ana haber bültenleri İngiliz haber bültenlerinin kopyası çünkü İngiliz haber bültenlerinde de spiker haberi sunuyor bizim haber bültenlerinde de . .
abi konuyu okumamışın bi de millete taş vurmaya çalışıyon :/ konu kaç aylık konu, açıldığı zaman internette bb uyarlaması dizi olacak diye haberler varmış. sonra sallama olduğu anlaşılmış, hatta açıklama gelmiş bilmem kimin romanından uyarlama diye.
-
Hüseyin gerekli açıklamayı yapmış teşekkür ederim.
Diziye gelecek olursak Türk dizilerinden beklemediğim bir kalite gördüm. Efsane olur bu dizi ilk bölümden belli. Millet sürekli ergen aşk dizisi izlemekten bıktı. Farklı konu istiyor. 60 dk olması ise ayrı güzel yanı. 2 saat sinema filmi gibi değil. Tadı damağımda kaldı önümüzdeki haftayı iple çekiyorum.
-
hsyN bunu yazdıu235 bunu yazdı
Benim bildiğim kadarıyla dizinin konusu bu Behzat amir profesör ve kız kardeşi kanser.Kardeşini kanserden kurtarmak için çeşitli deneyler yaparak ilaç geliştirmeye çalışıyor ve ilaçları kendi üzerinde deniyor sonra adamda yan etkiler yapıyor adam kafayı yemeye başlıyor tarzı birşeydi.
Bunun breaking bad ile ne alakası var? Sadece behzatın kimya öğretmeni olması dışında?
Bence bizim Ana haber bültenleri İngiliz haber bültenlerinin kopyası çünkü İngiliz haber bültenlerinde de spiker haberi sunuyor bizim haber bültenlerinde de . .
abi konuyu okumamışın bi de millete taş vurmaya çalışıyon :/ konu kaç aylık konu, açıldığı zaman internette bb uyarlaması dizi olacak diye haberler varmış. sonra sallama olduğu anlaşılmış, hatta açıklama gelmiş bilmem kimin romanından uyarlama diye.
yok hacı taş falan vurmuyomda milletin başka bir filmle,diziyle en ufak benzerliği gördüğü zaman "falan çakması" diye emeğe direk çamur atması pek hoşuma gitmiyor.
@mkyb
Aynen hacı.Geçen lokantada oturdum kanal d açıktı kanal d de bir dizi izledim 15 dakika yemek yiyene kadar amk 15 dakikada 3 tane ağlaması,zırlama sahnesi geçti :D
-
Dizinin bi kac yerinde erdal reyis, ha ? Haağ gibisinden sesler cikardi, aha dedim behzat amirim geri dondu.
Biraz yapay geldi bana dizi, suresi az anlatilanlar uzuna yayilmali gibisinden bi dizi belki de ondandir. Bakalim daha ilk bolumden de bi kaniya varilmaz ilerleyen bolumler nasil olacak.
O ayinde ictikleri neydi sansurlemisler bi halt anlamadim, var mi bilen ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Dizinin bi kac yerinde erdal reyis, ha ? Haağ gibisinden sesler cikardi, aha dedim behzat amirim geri dondu.
Biraz yapay geldi bana dizi, suresi az anlatilanlar uzuna yayilmali gibisinden bi dizi belki de ondandir. Bakalim daha ilk bolumden de bi kaniya varilmaz ilerleyen bolumler nasil olacak.
DMT
-
@headhunterz. dmt`den önce, birşey söyledi. orayı bip`lediler.
morfik alanlar ?! yada yaşam molekülü?!
-
Headhunterz bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
DMT
ayahuasca
ayinde ayahuasca içiyorlar. Kız sadece DMT'nin ne olduğunu biliyor musun diye soruyor.
Ayahusaca nın malzelemerinden biri de dmt içeren bir bitki bildiğim kadarıyla.
https://eksisozluk.com/ayahuasca--623279?p=1
angelofhope tarafından 28/Mar/16 13:33 tarihinde düzenlenmiştir -
ayahuasca , tamamdır.@angelofhope -.^)/
bu `yaşam molekülü ` yada `ruh molekülü ` ne ya. bana, 21 gram filmini anımsatıyor. @_@
RitmFarbRacourci tarafından 28/Mar/16 13:37 tarihinde düzenlenmiştir -
breaking badde meth yapıyorlar bunlar ne yetiştiricek bonzaimi :D
-
do_som bunu yazdı
breaking badde meth yapıyorlar bunlar ne yetiştiricek bonzaimi :D
ah bir de diğer postları okuyup yada dizinin ilk bölümünü izleyip post atsaydın daha iyi olmaz mıydı ? İlk posta bakıp 3 sayfalık bir konunun 3.sayfasında kel alaka post atmazdın bizi de üzmezdin bu sayede =)