Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
46 Yok Olan Dizisi - Erdal Beşikçioğlu - Berkan Şal - Melis Birkan
46 Yok Olan Dizisi - Erdal Beşikçioğlu - Berkan Şal - Melis Birkan
-
sRcN bunu yazdıdo_som bunu yazdı
breaking badde meth yapıyorlar bunlar ne yetiştiricek bonzaimi :D
ah bir de diğer postları okuyup yada dizinin ilk bölümünü izleyip post atsaydın daha iyi olmaz mıydı ? İlk posta bakıp 3 sayfalık bir konunun 3.sayfasında kel alaka post atmazdın bizi de üzmezdin bu sayede =)
izlerim akşam :D
-
@do_som sattın mi la malzemeleri :D -.^)//
do some`thing :D
kaçtım. ^^/
-
bende sevdim. güzel olmuş. ama breaking bad den esinlenmeler var :)
-
mRBerkay bunu yazdı
ne gibi çok konuşmayı sevmemesi gibi mi :)
-
oyuncu seçimleri çok yanlış olmuş ısınamadım bir türlü
-
erdal beşikçioğlunu behzat ç karakterinden bir türlü kurtaramıyoruz sanki.
yanına akbabayı da vermişler
aga cinayet var dicekmiş gibime geliyor.
-
whopper bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
ne gibi çok konuşmayı sevmemesi gibi mi :)
ta ilk başta introda resmen bb açılıyormuş gibi periyodik tablo koymuşlar.. sonrasında evde lab var..(bunlar zaten çok anımsatma yaptı).. acaba dedim yoksa kötü bir şey mi yapıyor içerde. nitekim kısmi olarak kötü bir şey yaptı, o kamera karşısında dönen olay(spoiler olmasın diye açık konuşmuyorum). benim aklımda şöyle bir bilmece canlandı .D
sevdiği için kötülük yapan ama bunu iyi niyetli olarak yasadışı yoldan yapan, ayrıca bir öğretmen olan, kimya ile uğraşan, lab ı olan ve burda yasadışı şeyler yapmaya çalışan kişi.. bilin bakalım kim =)
kötü bir şey değil esinlenmesi hatta güzel bile olmuş, umarım tutar da devamını izleriz :)
-
İlk bölüm 720p : http://ok.ru/video/42240641571
Yalnız ilk baştaki beyin ameliyatında ki İngilizce felaketti. Ben bilmediğim halde daha düzgün konuşurum. Oyuncular konuşamıyorsa bari dublaj yapsaydılar. İğreti durmuş.
Neyse pilot bölümdü bu. Asıl hikaye 2. bölümde başlayacak.
-
@mkyb, hocam, cidden o telekonferans olayındaki İngilizce konuşma şekli felaketti. ^^)/
hayal `et :D açık öğretimden, kaymakam olmak için, okuyormuş :D
-
HarmOniYa bunu yazdı@mkyb, hocam, cidden o telekonferans olayındaki İngilizce konuşma şekli felaketti. ^^)/
hayal `et :D açık öğretimden, kaymakam olmak için, okuyormuş :D
Yalnız orada ya çekim hatası yada ironi vardı. 10 yaşında babası öldüğünden beri yanımızda 30 yıl oldu diyor. Yani 40 yaşında ortalama. 35 yaşından büyükler kaymakam olamaz diye biliyorum.