5 Bin Yıl Yetecek Bor Madeni Rezervi Bulundu...
-
Bunu senelerdir okuyoruz.asıl iş bor madenlerimizi satanlardaaaaaaaaaaa Yeraltı kaynaklarımız avrupaya satılıyor amerikaya satılıyor... niye ?ben sana daha ileri bilgi vereyim. borla çalışan araba yapıldı bile. saklanıyor gizleniyor ek bilgi de : 1 kilo bor ile 20 km gidebiliyorsun. Amerika kuklalığını bırakmayan amerikan ajanı akp partisi gitmedikçe bor madenlerimiz satılmaya devam edecek...
bu videoda bor madenlerimiz nasıl kimlerce yurtdışına piyasalanıyor. izleyin ;
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=85103
-
bu ne sacmalık yaa
5000 yıl yetecek bormu scamalık yaaa
ınanmadım cok sacma gelıd
petrol dha dun bulundu bugun bıttııııı....
yorum sızlerın
-
doomsdaymachines bunu yazdı:
-----------------------------bu ne sacmalık yaa
5000 yıl yetecek bormu scamalık yaaa
ınanmadım cok sacma gelıd
petrol dha dun bulundu bugun bıttııııı....
yorum sızlerın
-----------------------------bor bu hacı boru değil!
-
millet almış bir cümle gidiyor ; işleyemdikten sonra ne faydası var,bize yedirmezler o borları yaa sadece gülüyorum böyle yazılara böyle yorumlara komplo teorileri kurmaktan araştırmaya fırsat bulamayışınıza veriyorum bunları.Türkiye zaten 2010 yılına kadar elindeki bor madenlerini işleme yetkisine sahip değil lozon mıydı neydi bir anlaşmada imzalanmıştı bu şurda kalmış borları işleyebilmemeize 1 sene bu ne karamsarlık bu ne ülkeden bıkmışlık hayret ediyorum wallahi.Çıkan boru şu an bir amerikan şirketine satıyoruz ve onlar işleyip dünyayla buluşturuyor çünkü anlaşma gereği biz işleyemiyoruz başbakan bu konuya değinmişti sözleşmemiz bitince bor için özel bir birim kurucaz demişti.Size gerçekten de türkiye bu kdar salak mı ? çağın en kıymetli hazinesi bizdeyken gerçekten de onu öylece bırakacakmıyız ? israilin iranın boru bize yedirmemesi ne alaka onu yine hiç anlamadım abi bırakın bu komplo teorilerini biraz gerçekleri araştırın :)
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------
petrolde var ne zike yarıyor ?
-----------------------------Petrol bitiyor!!!
-
Bu Bor denilen aletin piyasası Türkiye de değil ki zaten, ABD de. Yapıverirler birim fiyatını 0.1 cent görürüm trilyon dolarları.
-
ağzı olan konsuuyor :)
LAAAA BOR ANLAŞMASI 2010 DA BİTİYOR 2010 A KADAR ÜRETİRSEK ZATEN SAVAŞ NEDENİDİR KITMISINIZ NESİNİZ ANLAMIYORUM Kİ -
Katma değer üretemedikten sonra ( madene biraz akıl katıp şerefsizlik çıkarmadıktan sonra ) mürit kardeşimin dediği gibi 100 bin yıllık rezerv olsun ne yazar?
-
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26005&productid=otm092020
tamda konunun üzerine gördüm dikkatimi çekti ürünün özelliklerinde baya bilgi var borla ilgili...
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------ağzı olan konsuuyor :)
LAAAA BOR ANLAŞMASI 2010 DA BİTİYOR 2010 A KADAR ÜRETİRSEK ZATEN SAVAŞ NEDENİDİR KITMISINIZ NESİNİZ ANLAMIYORUM Kİ
-----------------------------NİKOTİN hacı. bak umutsuzvaka olmuşuz. Ülkedeki bütün kaynaklar peşkeş çekilmiş avrupaya...Sen hiç merak etme.. bizim emperyalist uşağı şeriatçılar yine gelirlerse başa kapitalist sistemi yönetenler bize ambargo sokar ne biliyim bişeyler çıkartır bora sahip çıkar...ki bu kadar umutsuzlukta pek bi işe yaramaz. Umarım ülkemizi vatanımızı seven birisi çıkarda bor u satmaz...hani maliyeci varya unakıtancık cık : babalar gibi satarız sözü kulağına küpe olsun :)