folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5 Bin Yıl Yetecek Bor Madeni Rezervi Bulundu...

5 Bin Yıl Yetecek Bor Madeni Rezervi Bulundu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Bunu senelerdir okuyoruz.asıl iş bor madenlerimizi satanlardaaaaaaaaaaa    Yeraltı kaynaklarımız avrupaya satılıyor amerikaya satılıyor... niye ?ben sana daha ileri bilgi vereyim. borla çalışan araba yapıldı bile. saklanıyor gizleniyor ek bilgi de : 1 kilo bor ile 20 km gidebiliyorsun. Amerika kuklalığını bırakmayan amerikan ajanı akp partisi gitmedikçe bor madenlerimiz satılmaya devam edecek...

bu videoda bor madenlerimiz nasıl kimlerce yurtdışına piyasalanıyor. izleyin ;

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=85103

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

bu ne sacmalık yaa

5000 yıl yetecek bormu scamalık yaaa

ınanmadım cok sacma gelıd

petrol dha dun bulundu bugun bıttııııı....

yorum sızlerın  

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

doomsdaymachines bunu yazdı:
    -----------------------------

bu ne sacmalık yaa

5000 yıl yetecek bormu scamalık yaaa

ınanmadım cok sacma gelıd

petrol dha dun bulundu bugun bıttııııı....

yorum sızlerın  

bor bu hacı boru değil!

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    millet almış bir cümle gidiyor ; işleyemdikten sonra ne faydası var,bize yedirmezler o borları yaa sadece gülüyorum böyle yazılara böyle yorumlara komplo teorileri kurmaktan araştırmaya fırsat bulamayışınıza veriyorum bunları.Türkiye zaten 2010 yılına kadar elindeki bor madenlerini işleme yetkisine sahip değil lozon mıydı neydi bir anlaşmada imzalanmıştı bu şurda kalmış borları işleyebilmemeize 1 sene bu ne karamsarlık bu ne ülkeden bıkmışlık hayret ediyorum wallahi.Çıkan boru şu an bir amerikan şirketine satıyoruz ve onlar işleyip dünyayla buluşturuyor çünkü anlaşma gereği biz işleyemiyoruz başbakan bu konuya değinmişti sözleşmemiz bitince bor için özel bir birim kurucaz demişti.Size gerçekten de türkiye bu kdar salak mı ? çağın en kıymetli hazinesi bizdeyken gerçekten de onu öylece bırakacakmıyız ? israilin iranın boru bize yedirmemesi ne alaka onu yine hiç anlamadım abi bırakın bu komplo teorilerini biraz gerçekleri araştırın :)

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:
    petrolde var ne zike yarıyor ?

Petrol bitiyor!!! 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Bu Bor denilen aletin piyasası Türkiye de değil ki zaten, ABD de. Yapıverirler birim fiyatını 0.1 cent görürüm trilyon dolarları. 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

ağzı olan konsuuyor :)

LAAAA BOR ANLAŞMASI 2010 DA BİTİYOR 2010 A KADAR ÜRETİRSEK ZATEN SAVAŞ NEDENİDİR KITMISINIZ NESİNİZ ANLAMIYORUM Kİ 

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Katma değer üretemedikten sonra ( madene biraz akıl katıp şerefsizlik çıkarmadıktan sonra ) mürit kardeşimin dediği gibi 100 bin yıllık rezerv olsun ne yazar?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26005&productid=otm092020

tamda konunun üzerine gördüm dikkatimi çekti ürünün özelliklerinde baya bilgi var borla ilgili...

l enfer c est les autres Sartre ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

ağzı olan konsuuyor :)

LAAAA BOR ANLAŞMASI 2010 DA BİTİYOR 2010 A KADAR ÜRETİRSEK ZATEN SAVAŞ NEDENİDİR KITMISINIZ NESİNİZ ANLAMIYORUM Kİ 

NİKOTİN hacı. bak umutsuzvaka olmuşuz. Ülkedeki bütün kaynaklar peşkeş çekilmiş avrupaya...Sen hiç merak etme.. bizim emperyalist uşağı şeriatçılar yine gelirlerse başa kapitalist sistemi yönetenler bize ambargo sokar ne biliyim bişeyler çıkartır bora sahip çıkar...ki bu kadar umutsuzlukta pek bi işe yaramaz. Umarım ülkemizi vatanımızı seven birisi çıkarda bor u satmaz...hani maliyeci varya unakıtancık cık : babalar gibi satarız sözü kulağına küpe olsun :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 6289 Toplam Mesaj: 39