5 Bin Yıl Yetecek Bor Madeni Rezervi Bulundu...
-
su zamanda yapılack en ıyı sey bor üzerine bi okul veya master fln yapmak olur herhalde yalnısmıyım ?
-
bunları değerlendirecek adam gibi yöneticiler lazım ki bi şeyler olsun.yoksa şu anki durumda anca satarlar bunları her şeyi sattıkları gibi.
-
yanlış hatırlamıyorsam boru suyun içine atınca reaksiyona girip hidrojen çıkmasını sağlıyormuş.
Hidrojen temiz bir yakıt.Arabalarda kullanıma geçicek.O zaman Türkiye kral olur diyorlardır.Bilmiyorum artık.Bizim mallar kesin Yabancı bir şirkete.
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
millet almış bir cümle gidiyor ; işleyemdikten sonra ne faydası var,bize yedirmezler o borları yaa sadece gülüyorum böyle yazılara böyle yorumlara komplo teorileri kurmaktan araştırmaya fırsat bulamayışınıza veriyorum bunları.Türkiye zaten 2010 yılına kadar elindeki bor madenlerini işleme yetkisine sahip değil lozon mıydı neydi bir anlaşmada imzalanmıştı bu şurda kalmış borları işleyebilmemeize 1 sene bu ne karamsarlık bu ne ülkeden bıkmışlık hayret ediyorum wallahi.Çıkan boru şu an bir amerikan şirketine satıyoruz ve onlar işleyip dünyayla buluşturuyor çünkü anlaşma gereği biz işleyemiyoruz başbakan bu konuya değinmişti sözleşmemiz bitince bor için özel bir birim kurucaz demişti.Size gerçekten de türkiye bu kdar salak mı ? çağın en kıymetli hazinesi bizdeyken gerçekten de onu öylece bırakacakmıyız ? israilin iranın boru bize yedirmemesi ne alaka onu yine hiç anlamadım abi bırakın bu komplo teorilerini biraz gerçekleri araştırın :)
-----------------------------:) yine mi sen:D yine mi ben sana katılıyorum :P
İlk sayfayı okudum dedim cevap yazayım sonra dedim belki birisi bişe demiştir :)
-
o madeni kullanamadıktan sora amına koyım o madenin
-
peh yine yaptığım yorumu siliyorum mk. anlayacak adam yokki yorum yazan çoğu kişi sallamış ne dediğini bilmeyen insanlar.
-
abd yaşadı valla ne diyim