8 Dk Da Baklava (Karın Kası Olarak)
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------ershn bunu yazdı:
-----------------------------Göbeğimi 1 ay içinde eritmeme yardımcı olanın 40 yıl kölesi olurum :|
Boy : 1.73
Kilo : 80
-----------------------------doktorun vereceği ilaclar desteğiyle sağlam bir sıfır karbonhidrat diyeti akabındede kendini biraz zorlaayacak ama koşu bandı fılan . bak ondan sonra bi
haltın kalıyomu ((: gırtlagına sahip cık insanlardan yardım iste tamamdır :o
hocam doktoru boşver evde napabilirim :|
-----------------------------evde imkansız gibi cünkü nefsini kontrol etmen zor :d bana sorarsan kesınlıkle bir , diyetist yene danış ve spor salonuyla beraber cardio yardımcı olur sana
snra fit olursun bı mıktar kilo verıceksın zaten yağı yakıcaksın sonra body' hocaların sendeki kiloyu kas'a cevirmene yardımcı olcaklar.
-
Hacilar mekikle gobek eritemessiniz.mekik karinkaslarinizi gelistirmenize yardimci olur..
Ama gobek oldugu icin goremessiniz...Mekikle beraber,diet ve kardio yapmaniz lazim yani,kosu,bisiklet yani efor harcayan tempolu hareketler..
Guzel bir paylasim sagol...
-
dursun kenarda bi ara bakıcam
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------eğer ablan varsa ona söyle o seni zayıflatır :D
var ablasi :D söylemekle olmuyo pc basindan kalkmayan herkesin sonu bi gobektir :D abarttigi kadarda bisi yok zaten :D -
çızzıh
-
çizik.
-
öldüm bittim pert oldum aq normalde 150 mekik çekerim en azından 1 yıl önce düzenli olarak cekiyordum günde 150 tane
bu adamın yaptıklarını yaptım daha 2. harekette kasım kasım kasıldı karnım adam bide no stress dio neyi zorlamıcaz aq yap dion yapıoz:Dşıçtı agzıma neyse gunluk çalışma programıma dahil ettim hergun yapcam bu adamın soylediklerini bakalım 1 ay sonra bir degisiklik olucakmı
-
hocam bnde de aynı durum kas war aşagıda ama üstünde göbek var :)
kendimi bildim bileli o orda hiç gitmio
-
hoşuma gitti ilk denemede ama kaç gün yaparım bilmiyorum :) karnıma sanki kramp girmiş gibi.
bu arada rapidshareye upload ediyorum birazdan linki atarım
edit: http://rapidshare.com/files/413178975/8_Minute_Abs__Divx__DVDRip__640x480_.avi.html
-
dün arıyordum bunun için etkili yöntemler. iyi oldu bu paylaşımı gördüğüm. indiriyorum deneyeyim etkiyi yazarım :)